Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sils είπε

Εγω Παντως Εβαλα το tinfoil Kai ολους τους drivers apo to tinfoil sto pc και τωρα οταν συνδεω το switch to βλεπει σαν υπολογιστη ανοιγω απο τα win την sd card ,drag and drop  install apo tinfoil και ολα ετοιμα....... Metroid ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.

Απο atmosphere ειμαι ασχετος γιατι ερχομαι απο sxos......

ετσι λειτουργει και το awoo installer με ns-usbloader και καποια στιγμή θα δοκιμάσω το DBΙ installer με το DBΙbackend αλλα το θέμα ειναι να μην χρησιμοποιούμε pc/mac αλλα μονο τον εξωτερικό δίσκο που έχουμε αποθηκευμένα τα παιχνίδια.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα. 

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις γνώσεις που προσφέρετε. 

Επειδή όμως είμαι λίγο έως πολύ άσχετος και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, μπορεί κάποιος να μου πει αν στο βιντεάκι που παραθέτω παρακάτω είναι σωστές οι οδηγίες για να περάσω από το OS στο Atmosphere; 

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ. 

https://www.facebook.com/sthetixofficial/videos/838678893745613/

Επεξ/σία από Galteo67
Δημοσ.

Παίζει κάποιος μέσω lan play να με βοηθήσει να το κάνω και εγώ; 

Περνάω τις ρυθμίσεις στο WiFi αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί καν στο δίκτυο 

Δημοσ.

από την στιγμή που πέρασα το atmosphere δεν λειτουργουν τα joy cons ασυρματα υπαρχει τροπος να φιαχτει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας μια βοηθεια?

περασα atmosphere και εχω βαλει μια καρτα sd 128gb και την εφτιαξα μεσα στο hekate.Οταν περασα το cfw μεσα, εκανα create mmc sd partion την χωρισα.Στο hos(fat32) αφισα 80gb κατι και στο emummc(raw) 29gb

Τωρα θελω να αγορασω μια 256 καρτα αλλα δοκιμασα να δω σε μια αλλη καρτα 64αρα και εκανα  copy paste τα αρχεια  αλλα μολις αναψα το switch εβγαλε ερρορ.

ξανα εβαλα την 128αρα και μπηκε

τι πρεπει να κανω οταν μου ερθει η 256 καρτα?

την 256 την θελω ολοκληρη χωρις να την χωρισω

ευχαριστω!

Επεξ/σία από postfire
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

🎶Hello darkness my old friend, I've come to talk with you again🎶

imgur-I5YSL4X.jpg

αν ισχύει αυτό με βλέπω να πουλάω το ν2 και να πηγαίνω στο oled

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, lysopaine said:

αν ισχύει αυτό με βλέπω να πουλάω το ν2 και να πηγαίνω στο oled

Don't get your hopes up, χρειάζεται modchip που δεν βρίσκεις πουθενά, εκτός κι αν σου περισσεύει κανά νεφρό.

Μακάρι να βρεθεί S/W τρόπος να σπάει, αν γίνει θα αγοράσω κι ένα δεύτερο OLED για να αντικαταστήσω το hacked V1 που έχω, μόνο και μόνο για streaming.

Δημοσ.
Στις 28/10/2021 στις 2:05 ΠΜ, Bourdoulas είπε

🎶Hello darkness my old friend, I've come to talk with you again🎶

imgur-I5YSL4X.jpg

χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται γιαυτο φυλάξτε ta v1

• Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, Grim Ripper said:

Χμμ το Switch που πήρα είναι ένα ipatched με fw 4.1.0

Αξίζει να ασχοληθώ ή όχι; (ή μήπως να το πουλήσω καλύτερα; 😛 )

Επειδή το «i» είναι δίπλα στο «u», τι σημαίνει το «ipatched»; Patched ή unpatched;

12 minutes ago, sils said:

χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται γιαυτο φυλάξτε ta v1

Σε δεδομένη φάση στο lifespan του 3DS, μπορούσες να το χακάρεις με S/W τρόπο, αν είχες ήδη ένα σπασμένο 3DS.

Και εδώ θα βολεύει κάτι τέτοιο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Επειδή το «i» είναι δίπλα στο «u», τι σημαίνει το «ipatched»; Patched ή unpatched;

Patched αλλά σε fw 4.1.0 οπότε μέσω warmboot (browser exploit) μπορεί να σπάσει, χρησιμοποιώντας το PegaScape και το caffeine ώστε να τρέξεις hekate κτλ.

Σε κάθε reboot (λέμε τώρα) πρέπει να τρέχεις το exploit ξανά (μέσω browser).

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Grim Ripper said:

Patched αλλά σε fw 4.1.0 οπότε μέσω warmboot (browser exploit) μπορεί να σπάσει, χρησιμοποιώντας το PegaScape και το caffeine ώστε να τρέξεις hekate κτλ.

Σε κάθε reboot (λέμε τώρα) πρέπει να τρέχεις το exploit ξανά (μέσω browser).

Δεν το έχω ψάξει για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο φτάνει η υποστήριξή του. Αν μπορεί να περάσεις atmosphere σε emunand και το OFW να το αφήνεις σε 4.1.0 για μένα το κρατάς (ή μου το χαρίζεις :P).

Δεν χρειάζεται reboot η συσκευή, πάντα ανοιχτή μένει, αν την έχεις σε sleep θα έχεις το νου σου κάθε 2-3 μέρες να την φορτίζεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν το έχω ψάξει για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο φτάνει η υποστήριξή του. Αν μπορεί να περάσεις atmosphere σε emunand και το OFW να το αφήνεις σε 4.1.0 για μένα το κρατάς (ή μου το χαρίζεις :P).

Δεν χρειάζεται reboot η συσκευή, πάντα ανοιχτή μένει, αν την έχεις σε sleep θα έχεις το νου σου κάθε 2-3 μέρες να την φορτίζεις.

2.0.0-3.0.0 και 4.0.1-4.1.0 μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο exploit, βασικά υποτίθεται ότι γίνεται μέχρι και το 7.κάτι (έγινε patch στο 8 ) αλλά δεν το έχουν κάνει port ή κάτι τέτοιο.

Ναι περνάει το atmosphere σε emunand. Autorcm και κάτι τέτοια δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν επειδή γίνεται brick.

Απ' όσο κατάλαβα το exploit λειτουργεί με το sleep mode, σε κάποια στιγμή το βάζω σε sleep mode και ανοίγει μόνο του σε hekate/cfw.

v1 είναι, δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει. 😛

Αυτά με τα fuses μου την δίνουν και το σίγουρο ban της κονσόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...