_PrInCe_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, Έχω ένα htpc στημένο σε motherboard asus P8H77-I και αποφάσισα να το σουλουπώσω λίγο (καθάρισμα και προσθήκη ssd για λειτουργικό) Το έβγαλα μια χαρά από την TV, και το έβαλα πάνω στο Monitor του γραφείου (ένα dell με ανάλυση 1920*1200 και σύνδεση hdmi από pc σε DVI στο monitor). Αφού έβαλα win7 και όλα δούλευαν μια χαρά πάω να τη βάλω στην τηλεόραση μέσω hdmi. Δείχνει το post στην αρχή, δείχνει το windows loading και μετα… no signal… Τα σύνδεσα με VGA και δείχνει μια χαρά… Έχοντας αφήσει και το hdmi επάνω μου βρίσκει και δεύτερο monitor (πάλι την τηλεόραση βρήκε βέβαια…) το οποίο δείχνει κανονικά… Βγάζω καλώδιο vga… restart… πάλι τα ίδια… Ξαναβάζω vga καλώδιο, κάνω restart μπαίνω κανονικά win, clone την εικόνα στο hdmi, μπαίνω από hdmi… και μετά πατάω show desktop only to HDMI… και … no signal… Πήγα και έκανα απεγκατάσταση των Intel HD drivers …. Μια από τα ίδια… Έχετε καμία συμβουλή…. ?? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΜΦΧ, Βασίλης
terry308 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μήπως πρέπει να επιλέξεις από την τηλεόραση την έξοδο/είσοδο hdmi? i
_PrInCe_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 καλημέρα terry, το έχω επιλέξει από την τηλεόραση... όταν επιλέγω σύνδεση μέσω vga βγάζει εικόνα. αμα κάνω restart και γυρίσω την TV στο hdmi ενώ δείχνει τα αρχικά (post και windows loading) όταν πάει να μπεί στα win βγάζει no signal. υποψιάζομαι ότι έχει πάρει λάθος ρυθμίσεις από την dell (1920*1200) και πάει να δώσει την ίδια ανάλυση όταν βάζω την TV (1920*1080) … γιαυτό έβγαλα και τους drivers, μια λύση είναι να ξανακανω format με το pc πάνω στην TV αλλά ελεγα μήπως το αποφύγω.,..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα