hamaliel03 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλημέρα/Καλησπέρα φίλες και φίλοι, για άλλη μια φορά αναζητώ την βοηθεία σας! Σκοπεύω κοντά στο καλοκαίρι να κάνω μια αλλαγή απο την τορινή συσκευή μου (Galaxy S5 με Custom ROM) σε μια ποιο καινούρια συσκευή. Για την αντικαταστάτρια της συσκευής μου εχω στην σκέψη μου κάποιες υποψήφιες συσκευές. Αρχικά θα ξεκινήσω με το καινούριο LG V20 το οποίο δυστήχως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας και δεν γνωρίζω ακόμη πότε σκοπεύει να έρθει. Το LG V20 είναι το main smartphone λόγο της διαθεσιμότητας του. Γνώριζει κανένας κάποιο έμπιστο website που μπορώ να το αγοράσω unlocked (sim-free) διαδικτυακά και να μου έρθει μέσω courier? Παρόλο που εχω διαβάσει review, specs και κριτικές θέλω να ακούσω την γνώμη σας και εδώ. Υπάρχει κάποιος που έχει το κινητό? Αν ναί για πόσο καιρό το έχει, τι πιστεύει για αυτό και ποιά είναι η άποψη του σχετικά με την χρήση του κινητού με το πέρασμα του χρόνου..? Στην συνέχια δέυτερο στην λίστα μου είναι το Xiaomi Mi Max. Δεν θα πω πολλά για αυτό, γνωρίζω οτι υπάρχει στην Ελλάδα μέσω skroutz.gr στις ανάλογες τιμές του /έκδοση και γνωρίζω οτι υπάρχει και στα σχετικά websites (gearbest.com, bangood.com κτ.λ) για σαφώς λιγότερες τιμές /έκδοση. Πάλι όμως παρόλο που έχω ψαχτεί σχετικά με specs, reviews, κριτικές σαφώς και ζητάω την γνώμη όποιου έχει η έιχε αυτο το κινητό. Υπάρχει κάποιος που έχει το κινητό? Αν ναί για πόσο καιρό το έχει, τι πιστεύει για αυτό και ποιά είναι η άποψη του σχετικά με την χρήση του κινητού με το πέρασμα του χρόνου..? Τέλος τρίτο και τελευταίο στην λίστα μου είναι το Oneplus Three T (One+ 3T). Πάλι δεν θα πω πολλά για αυτό, γνωρίζω οτι υπάρχει στην Ελλάδα μέσω skroutz.gr στις ανάλογες τιμές του /έκδοση και γνωρίζω οτι υπάρχει και στα σχετικά websites (gearbest.com, bangood.com κτ.λ) για σαφώς λιγότερες τιμές /έκδοση. Πάλι όμως παρόλο που έχω ψαχτεί σχετικά με specs, reviews, κριτικές σαφώς και ζητάω την γνώμη όποιου έχει η έιχε αυτο το κινητό. Υπάρχει κάποιος που έχει το κινητό? Αν ναί για πόσο καιρό το έχει, τι πιστεύει για αυτό και ποιά είναι η άποψη του σχετικά με την χρήση του κινητού με το πέρασμα του χρόνου..? Εάν φτάσατε σε αυτό το point του θέματος σας ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε και περιμένω τις απαντήσεις σας. Να έχετε όλοι μια καλή μέρα/νύχτα! 1
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πρέπει να μεταφέρεις το θέμα εδώ (Smartphones)http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα