Regulus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 to '69 ηταν πιο μαγκες με την πενιχρη τους τεχνολογια?Οχι, απλά το ´69 είχαν άπειρο κρατικό χρήμα με την πλήρη στήριξη του λαού που είχε ψηθεί καταλλήλως και ορδές επιστημόνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ... και μου λες δεν μπορούν να φτιάξουν έναν πύραυλο να πάνε στον ISS? Ναι, ξεκάθαρα δεν μπορούν και δεν έχουν. Όταν ... τα ξαναλέμε. Είναι άπλα τα πράγματα! Άλλοι κανόνες ασφαλείας τηρούνται για τους Αμερικάνους όταν φτιάχνουν οι ίδιοι και άλλοι όταν απλά ταξιδεύουν με εργολαβία... Αυτό από που το έβγαλες ; Ξέρεις τι λες ή απλά πετάς πράγματα ; Φυσικά και ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν πρόεδρο της Αμερικής να εξηγήσει γιατί Αμερικάνοι αστροναύτες πεθάναν σε ξένο διαστημόπλοιο (ε, εννοώ πύραυλο). Και εκτός από τους Αμερικάνους και όλα τα άλλα κράτη εμπιστεύονται τους Ρώσικους πυραύλους. Πιστεύεις η Γερμανία πχ, δεν θέλει αποδείξεις για την ασφάλεια των πυραύλων, δίνει έτσι τα λεφτά της και τους ανθρώπους της ... Ξέρω σου είναι δύσκολο να πιστέψεις πως η τεχνολογία των Σοβιετικών παραμένει αυτή την στιγμή το μόνο λειτουργικό και αξιόπιστο σύστημα για να στείλεις ανθρώπους στο διάστημα. Είναι όντος απίστευτο. Εγώ δεν μπορούσα το πιστέψω όταν η NASA πήρε την απόφαση να σταματήσει τα διαστημικά λεωφορεία, αλλά δυστυχώς έγινε. Για το διάστημα πολλά λέγονται : οι Κινέζοι λένε πως θα πάνε το 2020 στη Σελήνη οι Ινδοί λένε το ίδιο για 2030 οι Ρώσοι λένε πως θα φτιάξουν καλύτερους πυραύλους από τους Αμερικάνους τύπου SpaceX μέσα σε δυο τρία χρόνια (με νέα υπερτεχνολογία και σημερινή αξιοπιστία) Θέλω να πω, λέγονται πολλά ... Δεν πρόκειται να γίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον ΌΧΙ στις ημερομηνίες που λένε. Όσο για το ότι λες χρέπι πυραύλους που μπορούν να σε πάνε στο διάστημα και πάλι πίσω και με ασφάλεια .... δεν το σχολιάζω μακάρι να μπορούσα να δω από κοντά έναν (δεν με πειράζει οποίας χώρας ή εταιρείας και να είναι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι, ξεκάθαρα δεν μπορούν και δεν έχουν. Όταν ... τα ξαναλέμε. Αυτό από που το έβγαλες ; Ξέρεις τι λες ή απλά πετάς πράγματα ; Φυσικά και ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν πρόεδρο της Αμερικής να εξηγήσει γιατί Αμερικάνοι αστροναύτες πεθάναν σε ξένο διαστημόπλοιο (ε, εννοώ πύραυλο). Και εκτός από τους Αμερικάνους και όλα τα άλλα κράτη εμπιστεύονται τους Ρώσικους πυραύλους. Πιστεύεις η Γερμανία πχ, δεν θέλει αποδείξεις για την ασφάλεια των πυραύλων, δίνει έτσι τα λεφτά της και τους ανθρώπους της ... Ξέρω σου είναι δύσκολο να πιστέψεις πως η τεχνολογία των Σοβιετικών παραμένει αυτή την στιγμή το μόνο λειτουργικό και αξιόπιστο σύστημα για να στείλεις ανθρώπους στο διάστημα. Είναι όντος απίστευτο. Εγώ δεν μπορούσα το πιστέψω όταν η NASA πήρε την απόφαση να σταματήσει τα διαστημικά λεωφορεία, αλλά δυστυχώς έγινε. Για το διάστημα πολλά λέγονται : οι Κινέζοι λένε πως θα πάνε το 2020 στη Σελήνη οι Ινδοί λένε το ίδιο για 2030 οι Ρώσοι λένε πως θα φτιάξουν καλύτερους πυραύλους από τους Αμερικάνους τύπου SpaceX μέσα σε δυο τρία χρόνια (με νέα υπερτεχνολογία και σημερινή αξιοπιστία) Θέλω να πω, λέγονται πολλά ... Δεν πρόκειται να γίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον ΌΧΙ στις ημερομηνίες που λένε. Όσο για το ότι λες χρέπι πυραύλους που μπορούν να σε πάνε στο διάστημα και πάλι πίσω και με ασφάλεια .... δεν το σχολιάζω μακάρι να μπορούσα να δω από κοντά έναν (δεν με πειράζει οποίας χώρας ή εταιρείας και να είναι). Και γιατί δεν μπορεί εξήγησε το μου λίγο!!! Για έναν Αμερικάνο πρόεδρο επίσης είναι πανεύκολο να πει ότι φταίνε οι Ρώσοι που έγινε μανούρα σε σχέση με το columbia που ήταν αμερικάνικο... Πάλι πάμε, υπάρχει μια πολιτική πίσω από τα κοινά ταξίδια στο διάστημα, και εφόσον πάνε όλοι μαζί το κάνουν από κοινού!. Ναι μου είναι δύσκολο γιατί τελευταία και όχι πριν 50 χρονιά η Ρωσία τεχνολογικά είναι τελευταία και καταϊδρωμένη, Ακόμα και στο τελευταίο μοντέλο της δεν έβαλε τίποτα που είναι πρωτοποριακό, άπλα αναβάθμισε τα συστήματα της με υπάρχον τεχνολογία και όχι δικιά της. Σου λέω και πάλι αλλά εκεί αποφεύγεις να απαντήσεις, budget, στοιχίζει πολύ λιγότερο 2 αστροναύτες να πάρουν αεροπλάνο να πετάξουν μέχρι το Καζακστάν να μπουν σε έναν πύραυλο ρώσικο να πάνε στον iss από το να διοργανώσει όλη την πτήση η nasa με το κομμένο budget που έχει. Για το διάστημα λέγονται πολλά προφανώς και εκεί είναι η ουσία και γιαυτό από την δύση πέφτει τρελό budget. Καλά και το lada μπορεί να σε πάει και να σε γυρίσει κάπου με ασφάλεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι χρέπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και γιατί δεν μπορεί εξήγησε το μου λίγο!!! Για έναν Αμερικάνο πρόεδρο επίσης είναι πανεύκολο να πει ότι φταίνε οι Ρώσοι που έγινε μανούρα σε σχέση με το columbia που ήταν αμερικάνικο... Πάλι πάμε, υπάρχει μια πολιτική πίσω από τα κοινά ταξίδια στο διάστημα, και εφόσον πάνε όλοι μαζί το κάνουν από κοινού!. Ναι μου είναι δύσκολο γιατί τελευταία και όχι πριν 50 χρονιά η Ρωσία τεχνολογικά είναι τελευταία και καταϊδρωμένη, Ακόμα και στο τελευταίο μοντέλο της δεν έβαλε τίποτα που είναι πρωτοποριακό, άπλα αναβάθμισε τα συστήματα της με υπάρχον τεχνολογία και όχι δικιά της. Σου λέω και πάλι αλλά εκεί αποφεύγεις να απαντήσεις, budget, στοιχίζει πολύ λιγότερο 2 αστροναύτες να πάρουν αεροπλάνο να πετάξουν μέχρι το Καζακστάν να μπουν σε έναν πύραυλο ρώσικο να πάνε στον iss από το να διοργανώσει όλη την πτήση η nasa με το κομμένο budget που έχει. Για το διάστημα λέγονται πολλά προφανώς και εκεί είναι η ουσία και γιαυτό από την δύση πέφτει τρελό budget. Καλά και το lada μπορεί να σε πάει και να σε γυρίσει κάπου με ασφάλεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι χρέπι. Ξέχασες το Challenger ... Δηλαδή φταίνε οι Ρώσοι και όλα καλά. Κανείς δεν θα ρωτήσει γιατί ήταν εκεί Αμερικάνοι αστροναύτες. Θα βγει ο Τραμπ και θα πει " οι Ρώσοι απαγάγαν Αμερικάνους πολίτες και τους έβαλαν σε διαστημόπλοιο για να τους σκοτώσουν... " Πως το φαντάζεσαι ; <<Πάλι πάμε, υπάρχει μια πολιτική πίσω από τα κοινά ταξίδια στο διάστημα, και εφόσον πάνε όλοι μαζί το κάνουν από κοινού!.>> Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μπορείς επίσης να πεις: Άσπρο ουρανός πέτρα έρχομαι. το ίδιο κάνει ... <<Σου λέω και πάλι αλλά εκεί αποφεύγεις να απαντήσεις, budget, στοιχίζει πολύ λιγότερο 2 αστροναύτες να πάρουν αεροπλάνο να πετάξουν μέχρι το Καζακστάν να μπουν σε έναν πύραυλο ρώσικο να πάνε στον iss από το να διοργανώσει όλη την πτήση η nasa με το κομμένο budget που έχει.>> Με τι στοιχεία υποστηρίζεις πως είναι πιο φθηνό να πάνε οι αστροναύτες με νοικιασμένο πύραυλο από ότι με της NASA ? Έχεις κάποια στοιχεία για αυτό ? Ελπίζω να μην το λες γιατί έτσι φαντάζεσαι πως είναι. budget NASA: / 2014- 17,5 δις budget Roscosmos : / 2014 - 7 δις Όπως βλέπεις από τα νούμερα δεν έχει κάποιο νόημα η οικονομία. H Ρωσία που στέλνει τους ανθρώπους στο διάστημα χαλάει πολύ λιγότερα. Ο Elon Musk λέει πως στοιχίζει 62 εκατομμύρια κάθε εκτόξευση με το Falcon. Εάν ένα Lada σε πάει στο διάστημα δεν είναι χρέπι, είναι διαστημόπλοιο. ;-) Κοίτα η αλήθεια είναι πως και γω προτιμώ αφίσα της NASA στο δωμάτιό μου παρά της ROSCOSMOS. Αλλά δεν μπορείς να αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε καθοδηγούν, να θολώνουν την κρίση σου και να σε οδηγούν να παραβλέπεις τα στοιχεία και την πραγματικότητα. Με χαρά μου να θαυμάσω τον πρώτο επανδρωμένο πύραυλο της spaceX και φυσικά πιστεύω πως θα είναι πρωτοποριακός. Όμως τώρα δεν υπάρχει και όπως πιστεύω εγώ και αρκετοί ακόμα εδώ δεν θα είναι έτυμος για ταξίδια στη Σελήνη του χρόνου. Απλά δεν έχει την ικανότατα να το κάνει ούτε τώρα ούτε σε ένα χρόνο η spaceX. Μακάρι να βγω λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα