john2gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το παιχνίδι μόλις έφαγε Uninstall και δεν θέλω να ξανακούσω για αυτό το παιχνίδι. Ας ξεχάσουμε για λίγο την ανυπαρξία του FSAA και την ύπαρξη του τραγικού respawning. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ZOOM ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΑΔΙΑΖΕΙΣ 2 ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο SUPER ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Ακόμα και ακίνητος να είναι οι σφαίρες πάνε στου διαόλου την μάνα. Μόνη λύση; Χειροβομβίδες. Ε να το βράσω για παιχνίδι τότε. Το ΑΙ δε είναι εντελώς για τα μπάζα. Είσαι κρυμμένος σε μια γωνία και τα μοσχάρια είτε έρχονται αμέσως για να πεθάνουν,είτε κάθονται και περιμένουν σαν λουλούκες στην είσοδο. Hello παλικάρια,μήπως ξεχάσατε ότι έχετε και χειροβομβίδες; HELL ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ HALF-LIFE1 ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙ. Ο συνδυασμός της τραγικής αστοχίας με το ελεεινό ΑΙ κάνουν το παιχνίδι αισχρό. Να φανταστεί κανείς, ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ είναι το Infernal παρά το Stalker. Πραγματικά πόσο "πληρωμένα" και άκυρα είναι μερικά περιοδικά και sites όταν λένε ότι το ΑΙ του Infernal είναι μέτριο και παραπονιούνται για το static environment (παρόλο που μπορούσες να καταστρέψεις αρκετά πράγματα) και μετά λένε ότι αυτό του Stalker είναι πάρα πολύ καλό και δεν κάνουν ούτε καν λόγο για το περίπου ΕΝΤΕΛΩΣ static environment του που το μόνο που το σώζει είναι το day/night cycle (μην μιλήσω καν για τα φυτά και τα δέντρα που δεν πιάνουν μια μπροστά στο Oblivion). Και να φανταστεί κανείς ότι είμαι FPS fan,έλεος λέμε το παιχνίδι. Enough is enough PS: Προς αποφυγή σχολίων <<Ε το έβαλες,σου ξίνισε και το έβγαλες>>.Το παιχνίδι δεν το έπαιξα μια ή δυο ώρες. 7 ολόκληρες ώρες κάνοντας και side quests και ψάχνοντας τις λεπτομέρειες. Απλά είναι μούφα
S2Katana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εκει με βλεπω να καταληγω και εγω.Τι να τα κανω τα καλουτσικα γραφικα, ενω το gameplay ειναι μαπα.Για καθε αντιπαλο αδειαζω πανω απο 1 γεμιστηρα, ε και δεν ειμαι και εντελως χαλια παικτης... Μονο με τη shotgun καπως μαζευονται τα πραγματα...
LEFteriz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 κι εμένα δυστυχώς δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... το παίξα γυρω στις 3 ωρες γενικά ρε παιδιά τι είναι αυτό που λεγαν ότι θα το κανει εντυπωσιακό??? ασε δε που σε πολλά σημεία το frame rate πέφτει σε μονοψήφια νούμερα σε 1280x1024 αναλυση χωρις AA/AF με τα περισσότερα settings στο MEDIUM οκ εντάξει... ΕΛΕΟC
S2Katana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οντως.Γιατι ηταν τοσο αναμενομενο?Μηπως επειδη ειναι FPS με ψιλοRPG στοιχεια? Βασικα το περιβαλλον θυμιζει Half Life 2...
ThrowDOWN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 kaloutsika grafika aparadekta baria omws , ekana to lathos na to paiksw sto veteran me apotelesma na min pethainei kanenas toulaxiston me ton prwto gemistira , aparadektos stoxos genika apogoiteytika apo to game perimena kati poly kalytero ... are crysis pou sas xreiazete!
Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Βασικά ήταν κάποτε αναμενόμενο παιχνίδι, αλλά τόσο που άργησε πλέον το έχασε στην πορεία. Θέλω να πω δηλαδή ότι ήτανε να βγει πριν κανα 2-3 χρόνια, αλλά στο μεταξύ ανεβήκανε πολύ τα στάνταρ. Εγώ το περίμενα με αρκετό ενδιαφέρον, αλλά με αυτά που λέτε βαριέμαι και να το εγκαταστήσω!
privateer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 STALKER - dynamic lighting VS static lighting
user-64 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 παιδια ειναι μαυρα χαλια τι ειναι αυτο το που λεγαν shout em up ολα τα trailer δειχναν σκηνες με οπλα και ξαφνικα πριν απο λιγα λεπτα που το επαιξα μαθαινω οτι εχει και PDA ναι και εχει και inventory ρε παιδια εχετε ξαναδει παιχνιδι με οπλα με inventory και διαλόγους γιατι εγω πρωτη φορα βλεπω ελεος τι αλλο θα δουμε δηλαδη ακου εκει και εφαγα και 2 ολοκληρες μερες για να το κατεβασω το μονο που ελπιζω ειναι να μην εχουμε κανενα αλλο ατυχημα με bioshock και crysis γιατι θα αρχισω στο τελος να παιζω sims ελεος
HighT3ch Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγω παλι το βρισκω καλο. Παιζω δυο μερες τωρα και για την "εποχη" του ειναι καλο. Αργησε βεβαια να βγει και δεν εντυπωσιαζει οσο τοτε που πρωτοεμφανιστηκε... και σε θεμα eye candy και σε ΑΙ. Τα γραφικα ειναι καλα και τα βλεπω ολα οπως στις φωτογραφιες με dynamic lighting που postαρε ο privateer. Θελει να ασχοληθεις λιγο και να μπεις στο πνευμα. Δεν ειναι το κλασικο FPS run n' gun αλλα εχει κατι το διαφορετικο και θα ελεγα οτι ειναι καπως δυσκολο γιαυτο και εχει και saves. Οσο για το οτι δεν πετυχαινεις με τα οπλα θα ελεγα οτι μαλλον αυτο ειναι μια δοση ρεαλισμου παρα αστοχιας του παιχνιδιου. Οσο για την ευθυβολια δεν θα ελεγα οτι το ΑΚ-47 και αλλα παρεμφερη οπλα ειναι τα πιο "ευθυβολα".
user-64 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 το να μπω στο πνευμα του παιχνιδιου εδω θα συμφωνησω εν μερει μαζι σου αλλα εγω το περιμενα ως ενα κλασικο παιχνιδι fps κατι το οποιο φανηκε απο τα trailer που ειδα επισης το εψαξα λιγο και εκανα μια αποστολη σε πληροφορω λοιπον οτι δεν ηταν και οτι το καλυτερο αν το παρουμε και απο την αποψη του βρισκω τον στοχο(τερας κλπ)-->βαραω ελπιζω να εγινα κατανοητος
S2Katana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σαν FPS ειναι για πεταμα.Σαν...κατι αλλο, ειναι καλο!
john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εγω παλι το βρισκω καλο. Παιζω δυο μερες τωρα και για την "εποχη" του ειναι καλο. Αργησε βεβαια να βγει και δεν εντυπωσιαζει οσο τοτε που πρωτοεμφανιστηκε... και σε θεμα eye candy και σε ΑΙ. Τα γραφικα ειναι καλα και τα βλεπω ολα οπως στις φωτογραφιες με dynamic lighting που postαρε ο privateer. Θελει να ασχοληθεις λιγο και να μπεις στο πνευμα. Δεν ειναι το κλασικο FPS run n' gun αλλα εχει κατι το διαφορετικο και θα ελεγα οτι ειναι καπως δυσκολο γιαυτο και εχει και saves. Οσο για το οτι δεν πετυχαινεις με τα οπλα θα ελεγα οτι μαλλον αυτο ειναι μια δοση ρεαλισμου παρα αστοχιας του παιχνιδιου. Οσο για την ευθυβολια δεν θα ελεγα οτι το ΑΚ-47 και αλλα παρεμφερη οπλα ειναι τα πιο "ευθυβολα". Όταν από το 1 μέτρο με ironsight χρειάζεται να αδιάσεις έναν γεμιστήρα στην πλάτη ενός αντιπάλου ο οποίος έρχεται προς το μέρος σου για να πεθάνει τότε επίτρεψε μου να πίστευω ότι κάποια μ@λακία έχει γίνει στο aiming και στις πόσες σφαίρες χρειάζονται οι χαρακτήρες για να πεθάνουν πάρα στον ρεαλισμό του παιχνιδιού . Σαφώς δεν θέλω να είναι μακρία και να του την βαρέξω στο κεφάλι λες και έχω sniper rifle. Αλλά από το ένα μέτρο αστοχία; Ούτε η γιαγιά μου δηλαδή δεν θα αστοχούσε τόσο
S2Katana Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Nαι, εγω πριν λιγο αδειασα μισο γεμιστηρα στοχευοντας απο τα 5 μετρα αποκλειστικα στο κεφαλι, για να πεθανει...Ελεος! Τελικα ολοι χαρουμενοι ειμαστε με το game...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα