godlike Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ερωτησεις!!! Ειναι δωρεαν ολο το παιχνιδι απο κει; παιρνει τα patches? πιστευεις οτι ειναι πιο καλο αυτη η εκδοση ή η κανονικη retail? Thanks for the info Αυτό είναι μια Alpha έκδοση που διέθεσε ο developer για κατέβασμα. Καμία σχέση με το τελικό προϊόν.
john2gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κυκλοφόρησε η 1.1 version του L.U.R.K. Must have download για όσους θέλουν να ξαναπαίξουν το πρώτο STALKER http://www.moddb.com/mods/lurk http://www.moddb.com/mods/lurk/downloads/lurk-11
escada Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα σε όλο το φορουμ... παίζει κανείς το παραπάνω παιχνίδι? το έχω κάνει install για 3η φορά και κρασαρει αμέσος μετά το loading... (είμαι λίγο πριν το τερματίσω, κρίμα δεν είναι?) ps: έχω την έκδοση 1.005 και το mod Oblivion Lost
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε στο shortcut να βάλεις και τα -nocpubinding -heapsize 3000000 -noprefetch. Μπορεί να βοηθήσουν.
escada Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 αχα... και τώρα τι είναι το shortcut και όλα τα υπόλυπα, και που θα τα βρω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Θα πρέπει στο desktop να έχει βάλει shortcut για να κάνεις διπλό click να ανοίξει το STALKER. Κάνεις δεξί click πάνω του, από default πρέπει να σε βάλει στο shortcut tab, Target. Εκεί που θα λέει C:\(directory που το έχεις βάλει)Stalker.exe(δεν θυμάμαι το όνομα του exe. Ό,τι γράφει τέλος πάντων), κάνε copy/paste τα από πάνω που έγραψα, ώστε να είναι σαν: C:\(directory που το έχεις βάλει)Stalker.exe -nocpubinding -heapsize 3000000 -noprefetch
Titanomaxos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εγω το εχω αυθεντικο μεσα απο το steam και παιζει κομπλε...5 ευρω εχει!
escada Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 έκανα αυτό που είπε ο Ghostrider αλλά πάλι δεν κατάφερα τίποτα... είμαι αντίθετος στν αγορά ενός παιχνιδιού απο την στιγμή που υπάρχει Ιντερνετ
marios_geo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά είπα να το ξεκινήσω και εγώ. Μέχρις στιγμής μου άρεσε, αλλά έχω πρόβλημα σε μια αποστολή. Έπρεπε να σώσω τον Professor Kruglov, αλλά δεν το έκανα και μου πέθανε. Σε μετέπειτα αποστολή, τον συναντάς και ξεκινάει η αποστολή με τα x16 documents. Το θέμα είναι ότι αφού πέθανε, δεν ξεκινάει η αποστολή. Πήγα να μπω στο x16 μόνος μου, αλλά δεν έχω στολή και πεθαίνει πολύ γρήγορα από την ραδιενέργεια. Τί κάνουμε τώρα; Πάει το παιχνίδι ή σώζεται με κάποιο άλλο τον τρόπο; Κανένα save μήπως; Δώστε τα φώτα σας, γιατί δεν το ξαναπαίζω από την αρχή.
panther_512 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Στολή μπορείς να βρείς και από αλλού νομίζω. Αυτό που χρειάζεσαι από τον επιστήμονα είναι το psi-helmet, το οποίο σε προστατεύει από το να κάψεις τον εγκέφαλό σου. Αν σου πεθάνει, έχει ένα επάνω του και το παίρνεις.
marios_geo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά δεν ξέρω τί έγινε, και ο επιστήμονας μου μίλησε (ήταν κολλημένος στο βάθος του δωματίου και δεν μπορούσα να του μιλήσω). Τέσπα, τί παιχνιδάρα είναι αυτή.
Djole_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Απιστευτο παιχνιδι φιλε και απιστευτη ατμοσφαιρα..και τα επομενα δυο ειναι πολυ καλα(ειδικα το cop)..αλλα σαν το soc δεν ειναι..
marios_geo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πάει, το τελείωσα. Το ξεκίνησα για για διάλειμμα από το Skyrim, και κόλλησα. Καταραμένες προσφορές, έχω και τα άλλα 2, αλλά πήρα και το borderlands. Ωραία Χριστούγεννα θα περάσω...
fearwhatnow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πάει, το τελείωσα. Το ξεκίνησα για για διάλειμμα από το Skyrim, και κόλλησα. Καταραμένες προσφορές, έχω και τα άλλα 2, αλλά πήρα και το borderlands. Ωραία Χριστούγεννα θα περάσω... Tι τελειωσες??Το SoC σε 5 ωρες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα