Προς το περιεχόμενο

STALKER: Shadow of Chernobyl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν και το νήμα είναι αρχαίο μόλις ξεκίνησα το game μια και αυτή την εποχή δεν υπήρχε κάτι καλύτερο. Από πρώτες εντυπώσεις το game μου αρέσει αρκετά και το βρίσκω ενδιαφέρων, φοβερή ατμόσφαιρα, rpg στοιχεία και φένετε να διαθέτει βάθος το gameplay του.

Αυτό το 2007 τελικά ήταν φοβερή χρονιά για τα game,βγήκανε τόσα πολλά καλά game.

• Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μόλις τελείωσα το game. Πιστεύω ότι πρέπει να καθιερώσουν βραβείο για όποιον καταφέρει να τελειώσει το game στο expert mode. Το τέλειωσα σε novice και αυτό με αφάνταστη δυσκολία ιδίως στο τέλος που έκανα sava ανά δύο βήματα. Μια η ραδιενέργεια μια τα πυρομαχικά μια η armor που τα είχε φτύσει πανδύσκολο game.

Πάντως ήτανε αρκετά ενδιαφέρων σαν παιχνίδι.

Δημοσ.

χαχα φίλε chek2fire εάν δυσκολεύτηκες να τελειώσεις το stalker δοκίμασε να παίξεις το call of cthulu dark corners of the earth..εκεί να δεις τι εστί δύσκολο...πάντως το stalker με λίγο ακόμη καιρό beta testing(μιας και κατά τη γνώμη μου είχε αρκετά τεχνικά προβληματάκια)απο πολύ καλό θα ήταν απλά κορυφαίο....βέβαια δε ξέρω εαν με τα τελευταία patches έστρωσε καθόλου η κατάσταση...άντε αναμένουμε και το clear sky...

Δημοσ.

Mπα σε πολλές περιπτώσει έβλεπες ότι το game ήτανε ανέτοιμο. Εχω και την εντύπωση ότι μάλλον θέλανε να βάλουν πιο πολλά rpg στοιχεία αλλά κάπου το παράτησαν. Φυσικά το τελείωσα με το false eding αλλά με το καλό από αυτά που ύπάρχουν. Και εγώ περιμένω τώρα την συνέχεια.

Δημοσ.

Είναι πολύ ωραία παιχνίδι πάντως.Έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα.Εγώ το πολεμάω εδώ και καιρό τμηματικά, να δω αν το τελειώσω κάποια στιγμή! :lol:

Πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά με τα patches.Εγώ δοκίμασα μέχρι το 1.004 και είχε στρώσει αρκετά.Η αρχική έκδοση ήταν απάλευτη.Γνωρίζει κανείς αν τα saves από την 1.004 είναι συμβατά με τις δύο επόμενες εκδόσεις;

Δημοσ.

Yπάρχει συμβατότητα αλλά θα αν περάσεις τις νέες εκδόσεις κράτα και ένα backup τα save και προπάντων προσπάθησε να βρείς πρώτα τον sherlok πρωτού πας για chernobyl :). Εγώ δεν τον βρήκα και έφαγα τα μούτρα μου με το bad ending :P

Δημοσ.

Αυτό με τα endings δεν το έχω ψάξει.Δεν έχω κάτσει να δω τι βγάζει που.Πάντως έκανα ένα ξαφνικό φορμάτ πριν μερικές μέρες και δε θυμάμαι αν κράτησα όλα τα τελευταία saves.Τα πιο παλιά τα έχω.Αλλά έτσι και έχω χάσει τις 2-3 τελευταίες ώρες την έκατσα!Όχι ότι είναι πολλές, αλλά...:cry:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σκεφτομαι να ασχοπληθω με το παιχνιδακι

και ρωταω

εχουν διορθωθει το bugs με τα τελευταια patches Που ειχε στην αρχη ή ειναι απαλευτο οπως πρωτα???

ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
  • 8 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...