iL!aS Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 I apla katevazeis auto pou exo postarei edo kai mia vdomada http://stalker.filefront.com/file/Transport_Mod;77758 den empisteyomai ta mods! protimw me ta xeria moy...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 pios o logos na kaneis ola auta pou eipes?Me to mod ena copy paste kaneis, kai ama den se aresei apla ena delete...oute back up oute tpt...simple...
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 diladi re kirileman me GeForce Go 7900 GS SLI (se 1440x900) posa fps bgazis otan les kaloutsika? Δεν τα μέτρησα ποτέ κ θα πρέπει να το ξαναεγκαταστήσω για να σου πω με ακρίβεια, λίγο δύσκολο. Το έβαλα, έπαιξα ελάχιστα (μέχρι κ την πρώτη μάχη όπου πήρα μια αποστολή από έναν τύπο που κρυβόταν στα χαλάσματα κ μετά το σούταρα γιατί δεν με ενθουσίασε. Οπότε κατ' εκτίμηση...κάπου μεταξύ 30 και 35 fr/sec σε ανοιχτούς χώρους. Δεν έπεφτε η απόδοσή του πάντως την ώρα της μάχης καθόλου, αυτό είναι θετικό. Αν έβγαζα τα antivirus, firewalls, utorrent, τo diskeeper που τρέχει όποτε να ναι κ διάφορα άλλα που υπάρχουν απο πίσω, ίσως να πήγαινε κάπως καλύτερα, όπως έχω δει κ στο 3dmark.
momotis Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Επιτελους ενα fps που δεν ειναι ευκολο! Οσο προχωραει γινεται ολο και καλυτερο. Στα συν οτι εκτος απο αλλους σταλκερ εχεις να κανεις και με τερατα. Απο γραφικα ειναι πολυ καλο οπως και απο storyline. Η μονη μαλακια ειναι οτι δε μπορεις να γυρισεις πισω στις αλλες τοποθεσιες χωρις να εχει γεμισει ο τοπος εχθρους. Κατι ψιλοbags ανευ ιδιαιτερης σημασιας(την ωρα που τρωω την τελικη σφαιρα,ο ηρωας απογειωθηκε!!!και αφου πεταξε καμια 20αρια μετρα προσγειωθηκε νεκρος!!!) Η ιδεα να προστεθουν rpg στοιχεια ειναι καταπληκτικη σε τετοια παιχνιδια. Αν οδηγουσες και οχηματα τοτε χαλαρα ηταν μεσα στα καλυτερα ever.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Αν οδηγουσες και οχηματα τοτε χαλαρα ηταν μεσα στα καλυτερα ever. Exoume pei oti yparxei mod gia drivin...so u know...
john2gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Σχετικά με το Shader MOD: FLOAT32 for STALKER RELEASED Full reflection vector calculations, better bump mapping, real specular effects! All this detail improvement costs nothing in framerate and you will get 20% better framerate than before if not more! Shadows are soft and no longer jagged and the overall graphical quality has been vastly improved. I am not posting screenies as it does no justice. Download it and see for yourself! IMPORTANT FOR ATI USERS! There is an error within the shadows. GSC screwed up and did not support hardware shadows with ati hardware. I removed the software shadows from the script to clean it up since nobody who is using full dynamic should be using software shadow. Well, this broke ATI support and I forgot to fix it. So when you install the shaders, delete "shadow.h" and you should be fine. If you have the entire game extracted, then replace "shadow.h" with the stock one after installing my shaders. I am working on a fix for you ATI folks to enjoy hardware shadows! Expect it within the next few days. Όπως είπε ο ilos,κατεβάστε το ASAP
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Οι κάτοχοι 8800 καρτών ας δοκιμάσουν αυτό το τεστ: The problem is that STALKER suffers from some lighting/shadows issues. Here is what i'm talking about: 1) Pay attention to the circles. No lighting at all. Now i assume from the other shadows and their direction (notice the direction of the shadows at the stair for example) that there shouldn't be any light in that entrance and this picture is the correct one 2) As we getting away you can see the shadows of the stair in the right circle which are still fine. BUT you can see in the middle circle that there is some lighting in the entrance for no reason (i was not hidding the sunlight in the first picture,it wasn't the shadow of my character). 3) As you can see when we move further,there seems to be some light in the whole entrance AND you can notice that the shadows of the stairs in the second circle aren't rendered correctly. So yeah,this game is corrupted as hell. It's easily reproducable and you can test it now that you know what to look for. PS: This bug is present with all the Windows XP drivers,from 92.94 to 158.19 (which i'm using right now). If you remember i had made a topic for the Anisotropic Filtering,well it seems that it wasn't AF's fault and no,this is not due to the LOD of the game. Running the game at Maximum Settings with Full Dynamic Lighting
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ενημερωτικά, κυκλοφήρησε το patch v. 10003. Μπορείτε να το βρείτε στο Fileshack ή στο Gamershell, μεταξύ άλλων.
momotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Ερωτηση προς οσους το εχουν προχωρησει αρκετα. Ειμαι στο secret lab.Εχω παρει τα documents.Εχω σκοτωσει τους ΠΑΝΤΕΣ. Δηλαδη μπαινω απο το υπογειο του εργοστασιου που ειναι η εισοδος μεχρι και το τελευταιο υπογειο του lab χωρις να γινεται τιποτα. Ενω να θα επρεπε να με στειλει στον barkeep εχει στο quest,να βρω την εισοδο του lab!Τι κολλημα ειναι αυτο? Διαβασα ενα walkthrough αλλα οτι λεει το εχω κανει.Οποιος γνωριζει ας συμβαλει γιατι εχω ξεσκισει τις sidequests.
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Άλλο ένα mod που ίσως εξελιχθεί σε must have. S.H.A.R.P.E.R Textures Mod
tempeliss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Παίδες έχω φάει κόλλημα σενα σημείο.Εκει που σου λεει να παρεις τα documents X16 και παω να βγω από εκει που μου λεει το βέλος.Αλλα όταν φτάνω σενα σημείο που ειναι ασανσερ που δεν δουλέυει και σκαλες δεν μπορω νανεβω γιατι ειναι σπασμενες και δεν ξερω πως να το κάνω.Λεει στις υποδείξεις να φύγω από το μυστικό τουνελ.Για πεστε μπας και ξεκολλήσουμε.
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Παίδες έχω φάει κόλλημα σενα σημείο.Εκει που σου λεει να παρεις τα documents X16 και παω να βγω από εκει που μου λεει το βέλος.Αλλα όταν φτάνω σενα σημείο που ειναι ασανσερ που δεν δουλέυει και σκαλες δεν μπορω νανεβω γιατι ειναι σπασμενες και δεν ξερω πως να το κάνω.Λεει στις υποδείξεις να φύγω από το μυστικό τουνελ.Για πεστε μπας και ξεκολλήσουμε. WTF σε αυτό το σημείο δεν ανεβαίνεις αλλά κατεβαίνεις δεξιά του ασανσέρ από τις βοηθητικές σκάλες.
tempeliss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ναι εχω κατέβει απόκει έχω κάνει ότι πρέπει και τώρα είμαι στο γυρισμό για να βγώ έξω αλλά πως βγαίνω έξω.Το βελάκι με πάει από κει που ήρθα αλλα δεν μπορει να πιαστει στις σκάλες.
tempeliss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Οκ το βρήκα.Ήταν ενα τουνελ μέσα στο δωμάτιο που έπερνες τα έγγραφα απτον πεθαμένο.Απλα δεν τοχα δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα