kostacurtas Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 S.T.A.L.K.E.R. Using Un-Authorized 'Half-Life 2' and 'Doom 3' Assets? Revealed by forumite michi.be over at the MapCore chatboards, it seems GSC World might have been using assets from DOOM 3 and Half-Life 2. Screen captures allegedly comparing the light image folders from S.T.A.L.K.E.R. to those of DOOM 3, reveal they had been modified in various ways, such as having hue or saturation adjustments, but the original filenames were kept (for example, a file with the Doom-esque name "lights_impflash.dds), refering to one of the game's enemies. id Software CEO Todd Hollshead commented they are aware of the issue and are looking into the matter, indicating the use might not have been authorized.
Voodooman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Την πρώτη φορά που μπήκα στο bar, το εσωτερικό μου θύμισε υπερβολικά το Doom 3!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν εχεις 8800 τοτε εισαι απο τους μονους που δεν εχουν δει διαφορες ειδικα εφοσον οι Nvidia εβγαλε αυτους τους drivers σαν προσωρινη λυση για τα προβληματα στο STALKER.Οσο για το Call Of Juarez οπως ειπα και σε καποιον αλλο δεν βαζουμε νεους drivers για να παιξουμε παιχνιδια 1 ετους παλια. Kiomos vazontas tous beta 100 peira 10 fps sto Stalker kai diorthothikan oi skies sto Call.Mporeis omos na mou peis giati sta Vista perno kalutera fps?Den einai logiko auto sosta?Mipos ta xp mou theloun format?
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ειναι περιεργο που μονο εσυ και αλλος ενας εδω μεσα μιλατε συνεχεια για το Call Of Juarez............ Οπως και να εχει σε 3 μηχανηματα με Windows Xp x64 και με 8800 το Stalker πηρε περιπου 12-13fps πανω αυτο μονο μπορω να πω επειδη το ειδα.
john2gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Στην STALKER δυσκολία το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό..........με την έννοια ότι επιτέλους οι σφαίρες μου πηγαίνουν εκεί που πρέπει κι όχι στου διαόλου την μάνα. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ το patch έσωσε την κατάσταση,πάντως τα headshots είναι πιο εύκολα σε σχέση πάντα με την προηγούμενη φορά που το είχα παίξει (ενώ το ΑΙ παραμένει το ίδιο καλό κι ας είναι medium το επίπεδο δυσκολίας). Μου την σπάει όμως που ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να αυξήσω τα κιλά τα οποία μπορεί να σηκώσει ο χαρακτήρας μου (κοινώς να κάνω ένα γ@μημενο level up μιας και τα 50 κιλά πλέον μου φαίνονται λίγα). Overall πλέον μου αρέσει,δεν με τρελαίνει αλλά δεν είναι κι η πατάτα που ήταν πριν που δεν πέθαιναν με τίποτα οι "αθάνατοι".
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Kai oute prokeite na vreis tropo ektos fusika ama valeis kana mod...exo dosei ena link me mpolika http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Mods;3785
momotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Το παιχνιδι το ξεκινησα χτες.Το τρεχω σε amd3000+,1gbram,7800gs σε 1024χ768 Ολα φουλ γραφικα και light στο μεσαιο απο τα 3. με το patch. Τρεχει ομαλοτατα!(Μονο καθε 10 λεπτα κανει καπια κοψιματα στιγμιαια για 2-3 δεπτερολεπτα)Για οσους εχουν προβλημα στα βαρια γραφικα το κολπο ειναι στο nvidia control panel να φτιαξεις ενα mode για το παιχνιδι οπου θα απενεργοποιησεις το antialisin-anisotropic στο να ειναι ρυθμισμενα απο το παιχνιδι μονο.Εγω οταν τοχα προεπιλεγμενο στις τερμα τιμες το παιχνιδι σερνοταν κυριολεκτικα.Παρομοιο προβλημα με παιχνιδι ειχα και μετο champions league 2006-7. Το παιχνιδι ειναι αντε γεια και τα γραφικα τελεια.Mε βλεπω να βαραω ξενυχτια παλι..
godlike Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Το παιχνίδι είναι απλά τρομερό. Ένα κλασικό FPS με κάποια ελευθερία κινήσεων και κάποια RPG στοιχεία. Επειδή ακούστηκαν κάποια παράπονα για την αστοχία των όπλων να θυμίσω ότι υπό πραγματικές συνθήκες όταν είσαι σκυφτός με το μάτι στην διόπτρα είναι αδύνατον να πετύχεις τον στόχο λόγω της αστάθειας των χεριών. Επίσης τα αυτόματα τουφέκια έχουν την τάση να διασκορπίζουν της σφαίρες τους μετά την πρώτη βολή. Λαμβάνοντας αυτά υπ' όψιν είναι λογικό να μην πετυχαίνεις τίποτα στα 80 μέτρα με το ΑΚ. Από την άλλη, να ρίχνεις 5 σφαίρες με το πιστόλι, σε απόσταση 1 μέτρου, σε αντίπαλο χωρίς πανοπλία και να μην πεθαίνει είναι απλά βλακεία. Σε 9800 τρέχει ομαλότατα στο high και χωρίς dynamic lightning. Το παράπονό μου είναι ότι σε ένα σημείο τελείως αδικαιολόγητα πέφτουνε τα καρέ με αποτέλεσμα να είναι unplayable. Θα δοκιμάσω καινούριους drivers και θα ξαναποστάρω τυχών αλλαγές.
godlike Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ela re me ati 9800?128 mb dn einai? 128MB einai kai paizei anetotata. Ektos apo afto to simeio pou anefera
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Eheheheheheh na ena mod pou mporeis na odigas ta oximata... Nice!!!I like!!! http://stalker.filefront.com/file/Transport_Mod;77758
godlike Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ti cpu/ram exeis? Athlon XP 2800+ 1GB RAM ATI Radeon 9800
-NetHawk- Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 @godlike:Με το συγκεκριμενο συστημα που αναφερεις και ολα στο full,stadar το παιχνιδι δεν παιζει ανετοτατα...Εκτος και εαν 20fps ειναι ανετα για εσενα οποτε τοτε παω πασο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Λες το dynamic lighting να ρίχνει τόσο τα frames;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα