Προς το περιεχόμενο

STALKER: Shadow of Chernobyl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το βαρθηκα κιολας.Μουφεψε πολυ.Πηγαινε εδω,πηγαινε εκει...αμαν.Ειμαι σε μια αποστολη με μια σαρκοφαγο και γινεται μακελιο.Ολα εναντιον μου.Φανταροι,ελικοπτερα..χαμος.Θελει πολυ ακομα?

Δημοσ.
Μηπως, λεω μηπως, ζεσταινεται περισσοτερο η καρτα γραφικων σου και για αυτο πεφτει το framerate?

Δεν το αποκλείω τελείως, ιδίως αν υπολογίσεις ότι έχω την 7900GS fanless.

Και, TDi, τώρα που το καλοσκέφτηκα, όντως δεν θέλω να μου πεις τίποτα. αλλά μία ερώτηση θα την κάνω:

Υπάρχει κάποιο κομβικό σημείο στο παιχνίδι όπου αποφασίζεις με ποιούς θα πας όπως στο Deus Ex ή το φινάλε εξαρτάται από τον τρόπο παιχνιδιού και τις πράξεις σου καθόλη την διάρκειά του, όπως ας πούμε στο Silent Hill 2;

Γιατί αν είναι το δεύτερο, αποκλείεται να το παίξω 6 φορές για να δω τα φινάλε.

Δημοσ.
Με τους νεους 97.94 η 8800 πεταει ( σε σχεση παντα με τους παλαιοτερους )

συμφωνω μαζι σου

Δημοσ.

Μολις τερμάτισα το παιχνίδι (με το αληθινο τέλος).

Κατα την γνώμη μου απο τα καλυτέρα που κυκλοφόρησαν.

Για μένα έχει εξίσου καλό και πιο ένδιαφέρον scenario απο το half life 1-2.(Aυτο έχει να κάνει επειδή τα πράγματα εξέλίσονται σε ''αληθινές τοποθεσίες'').

Μήν το κρίνεται μόνο σαν FPS, είναι η συνολική μίξη FSP kai RPG στοιχείων που το κάνει φανταστικό.

τα γραφιικά δεν είναι high-end αλλά αρκετά κοντά.

Δώστε σημασία στο storyline αυτο είναι η πεμπτουσία του παιχνιδιού.

Όντως υπάρχουν πολλα bugs όπως λανθασμένα respawn αντιπάλων, σε κάποια δυσβατα σημεία η ραδιενέργεια δεν φέυγει απο πάνω σου,

επαναλαμβανομενα quest.

Ενοχλητικά αλλα ρεαλιστικά θεωρω το aiming και το κολλήμα του όπλου.

Εμένα προσωπικά μου η ατμόσφαιρα μου θυμηζει λιγο το fallout 1-2 σε FSP.

Τα τέλη εξαρτόνται απο πολους παράγοντες.

Υπάρχουν 2 αληθινά απο τα οποία το 1 είναι καλό

και 5 ψέυτικα όλα κακά.

για τα αληθινά πρέπει να ολοκηρωθει ο find shrelok quest.

Για τα υπόλοιπα στον μονολιθο αναλογως με την πορεια του παίχτη μες το παιχνίδι.

Τα τέλη υπάρχουν και στο youtube αλλα καλλύτερα μετα τον τερματισμο του παιχνιδιου.

Αν θέλετε να βρείτε μόνοι σας όλες τις εκδοχές τέλους τότε για τα 4 (2 καλα και 2 κακα) σώστε το παιχνιδι στο red forest πριν πάτε για chernobyl.

Για τα άλλα 2(κακα) πρέπει να παίξετε απο την αρχή.

Για μένα δεν αξιζει βρήκα τα 3(2 καλα και 1 κακο) και τα άλλα τα έιδα απο youtube.

Δημοσ.

Αν εχεις 8800 τοτε εισαι απο τους μονους που δεν εχουν δει διαφορες ειδικα εφοσον οι Nvidia εβγαλε αυτους τους drivers σαν προσωρινη λυση για τα προβληματα στο STALKER.

Οσο για το Call Of Juarez οπως ειπα και σε καποιον αλλο δεν βαζουμε νεους drivers για να παιξουμε παιχνιδια 1 ετους παλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...