Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Nai re guys alla pos antexete na to pezete me 20 fps underground kai on merikes fores i xoris dynamic lights?Ego pantos den mporo giati oi diafora einai tromaktiki... Να ξεκαθαρίσω ότι μου την δίνουν οι άνθρωποι που λένε "έχω PIII στα 800ΜHz, 128 μνήμη, Voodoo 3 και τρέχω το oblivion με όλα στο full τέλεια",γιατί απλά δεν γίνεται. Αλλά στο σύστημα της υπογραφής, στα 1280Χ1024 -με όλα στο on -τις μπάρες (shadow quality,grass quality κτλ) στα 3/4 -FSAA και Aniso στην μέση, το παιχνίδι πάει πραγματικά καλά, μόνο κάποιες σπανιότατες φορές κολλάει ένα δευτερόλεπτο και μετά όλα καλά. Έχει ρε παιδιά κανείς καμμία συμβουλή για το πώς δουλεύει αυτό το PDA; Δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα. Και,αν μπορείτε, πείτε και κανέναν έμπορο πέρα από τον αρχικό, γιατί είναι αδύνατον να γυρίσω πίσω, ο δρόμος έχει γεμίσει αντιπάλους πάλι!
HellasVagabond Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Φιλε μου στην αναλυση αυτη μπορει να σου πηγαινει καλα...Στα 1680χ1050 παντως με ολα full μου σερνεται
S2Katana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά, δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο;Δεν φτάνουν τα λίγα πυρομαχικά, οι πάρα πολλοί αντιπάλοι και το ότι πεθαίνεις πολύ εύκολα, το παιχνίδι κλέβει και από πάνω! Οι αντίπαλοι είναι διαβολικά εύστοχοι και μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να πετύχω headshot με την καραμπίνα στο 1 μέτρο και ο αντίπαλος να ζήσει!!!! Έπειτα, μου την δίνει πάρα πολύ το quest βοοκ, δεν καταλαβαίνω ούτε ποιό είναι το επόμενο objective μου, ούτε το τί σημάινει το κάθε σύμβολο. Και εμπόρους που βρίσκεις επιτέλους;;;; +1!Μονο με τα πυρομαχικα τα βολευα καπως καλυτερα...
-NetHawk- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 @HellasVagabond:Επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο συστημα θελω να σου πω οτι σε αναλυση 1680χ1050 μου παιζει με μεσο ορο fps ~ 50.(συμφωνα με το fraps).Τωρα η κυριοτερη διαφορα στα συστηματα μας ειναι στην GPU οπου εγω εχω την gtx.Αρα πιστευω οτι εκει εγκειται το προβλημα που σου σερνεται σε τετοια αναλυση. *οχι πως το 50 fps ειναι τελειο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι συρσιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μια ερωτηση γιατι εχω κολλησει! Εκει που βγαινεις απο τα τουνελ σε καποια φαση και εχεις ως αποστολη να σωσεις νομιζω καποιον Mole μου κανει fail ομως δεν σβηνεται απο το pda! Τι χρειαζεται να κανω εκει?Ο τοπος παρεπιπτοντως εκει που ειναι νεκρος ο mole γεμιζει απο military!Τι να κανω plzzzz help mee!
HellasVagabond Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Βασικα με ολα Full, HDR , 4xaa , 4xaf , High Quality Settings sto CC της Nvidia και με ολα maxed out ακομα και 2χ8800GTX να εχει καποιος αμφιβαλλω πως θα βγαλει 50fps. Μηπως κατι απο αυτα ΔΕΝ εχεις βαλει ? Οσο για την διαφορα της GTX με την GTS , η στοκ GTX με τα OC που εχω κανει στην GTS σαν διαφορα ταχυτητας εχουν πολυ μικρη σε κανονικες αναλυσεις. Το ζητημα ειναι πως στην 1680χ1050 η διαφορα ισως να ειναι λιγακι μεγαλυτερη λογο των 768 ram αν και παλι τα 768 προοριζονται για αναλυσεις ανω του 1900χ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 File Voodoo sugnomi ean se prosvala,den to enoousa kai sigoura den to pezo oti ego exo kalo mixanima kai sy oxi...koita koita..auto tha itan itlithio.... Apo kei kai pera DEN yparxei periptosi me FDL kai ola kanta sto full na pezeis me 50 fps(kata meso oro)...kamia...ego kai o johny pou exoume idia pc toso den ftanei kai episis kai sto minimun na ta valo ta settings me FDL anoixto 5 FPS diafora exei...ektos ama exei provlima i 8800,ekei paso...kai gia to pda ama kaneis ena search sto net yparxoun odigoi pou sou eksigoun to katheti sto pda;) Osoi exete 8800 ego pantos elusa to provlima....apla evala Vista kai evala to patch...ekei pou mou epefte sta 22 fps tora einai sta 42....:) p.s. to mod to dokimase kaneis?
-NetHawk- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 @Vagabond:Εγω σου λεω τι βλεπω συμφωνα με το fraps.Σιγουρα δεν σου μιλαω για κολλημενα 50αρια...Αρκετες φορες εχω και 30αρια οπως και αρκετες φορες εχω 60-70-80.Γι'αυτο μιλησα για ~ 50.
Galis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Εχει αρκετα bugs και σε xp παντως.Σε ενα κτιριο δεν μπορουσα να μπω με τιποτα.Με το που περνουσα την πορτα με πεταγε στα windows...τελικα,μπηκα απο το παραθυρο!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Kai mena tora polles fores pou kano save me petaei sta windows...mamo...
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 File Voodoo sugnomi ean se prosvala,den to enoousa kai sigoura den to pezo oti ego exo kalo mixanima kai sy oxi...koita koita..auto tha itan itlithio....Apo kei kai pera DEN yparxei periptosi me FDL kai ola kanta sto full na pezeis me 50 fps(kata meso oro)...kamia... Όχι βέβαια, μην ανησυχείς, δεν τον έκανα τον πρόλογο για εσένα, απλά λέω ότι δεν έχω σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχω βάλει βέβαια το fraps να δω πόσα καρέ πιάνω, απλά σαν εμπερία με αυτές τις ρυθμίσεις δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Και φυσικά στο ίδιο μηχάνημα έχω δει πολύ πιο βαριά παιχνίδια. Το oblivion δεν το παίζω ξεκούραστα, ενώ και το Αrmed Αssault σερνόταν όταν το δοκίμασα. Τελικά δεν το έχω καταλάβει το παιχνίδι. *****Προσοχή για spoilers****** Μόλις κατάφερα να πάρω τα έγγραφα από το εργαστήριο. Επειδή βαριόμουν να περιμένω να νυχτώσει, μπούκαρα στις 20.00, σκότωσα μόνο τους 4 από τους φρουρούς και έφυγα τρέχοντας. Για να ολοκληρωθεί το quest, πρέπει να περπατήσεις πάρα πολύ μακριά και να πας Βόρεια σε ένα bar, αλλά αν το κάνεις αυτό, θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις πίσω, γιατί οι αντίπαλοι είναι ατελείωτοι. Έτσι την πατησα, έχω απομακρυνθεί υπερβολικά από τον πρώτο έμπορο που συνάντησα και τώρα δεν μπορώ να βρω κάπου να πουλήσω. Γενικά το βρίσκω λίγο άναρχο ως παιχνίδι. Εσείς τί έχετε κάνει; Καθαρίζετε όλα τα quest σε μία έταση γύρω σας και προχωράτε σιγά σιγά ή περπατάτε τεράστιες αποστάσει μέχρι να ολοκληρωθεί το quest;
Gantalf_4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Αν εβαλες το Patch, ξεχνα τα saves σου. Δεν ειναι συμβατα. Ευτυχως εγω ειμαι στην αρχη και δεν θα χαλαστω...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Nai ok to location thelo...pou apothikeuonte mporeite na mou peite?
littlelouievegos Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ρε παιδια ακουτε και καμια φορα..Aπο Firingsquad.. http://www.firingsquad.com/hardware/stalker_mainstream_3d_performance/ We received the following from NVIDIA: "The trouble is not HDR+AA but rather the game's deferred shading engine which is fundamentally incompatible with hardware MSAA. Essentially it's the same issue as Ghost Recon Advanced Warfighter's engine. This is why the developer implemented a shader based AA (the slider in the game) but as you noticed, its effect is quite subtle. We have a new driver coming which gives some perf improvements and SLI for G80. Will keep you posted!"Οτι ειχα πει δλδ καποιες σελιδες πριν..AA σχεδον γιοκ λογω deffered shading.. Απλα πραγματα..Ισως με patch να γινει κατι.. Επισης αναφορικα με τα προβληματα αποδοσης σας..Αν δειτε τα benches με mainstream καρτες βλεπετε πολυ μεγαλυτερους αριθμους απο αυτους που βγαζετε καποιοι με 8800gtx.. Οπως ειχα αναφερει παλι σε προηγουμενο ποστ καθε φορα που τρεχουμε το game ή αρχιζουν τα κολληματα παμε στα video options και παταμε use..Υπαρχει τεραστιο προβλημα με memory leaks στο παιχνιδακι και για αυτο βλεπετε πολυ χαμηλα fps απο ενα σημειο και επειτα..Δοκιμασμενο απο εμενα στην δικια μου 8800gtx..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα