Προς το περιεχόμενο

STALKER: Shadow of Chernobyl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάθει δηλητηρίαση και μου έρχονται φλασιές σιγά σιγά όταν κοιμάμαι (μου γ@μάνε εντελώς και τον ύπνο γμτ). Λοιπόν θυμήθηκα ότι όταν γυρνούσα πίσω από εκεί που παίρνεις μια τσάντα σαν side quest προς το υπόγειο για το reward,το framerate έπεφτε μέχρι και τα 30. Βασικά πάνω κάτω την βρίσκω λογική την διαφορά αφού δεν έχεις κάνει overclock,καθότι έχω κάνει και στην κάρτα γραφικών και την έχω να τρέχει στα 650/1000 ;) . Όπως και να έχει όμως,δεν δικαιολογείται τόσο σύρσιμο με το Full Dynamic Lighting........εδώ το Unoptimized Crysis το ξεπερνάει να πούμε αλλά Crytek είναι αυτή,τι να πεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι τόσο ο {TDi}Dj2k..infc όσο κι οι υπόλοιποι κάτοχοι καρτών 8800GTX θα βρουν τα παρακάτω νέα φανταστικά (αν όντως ισχύσουν) :D

"Firing Squad has learned that NVIDIA is working on some new forceware drivers for S.T.A.L.K.E.R.

We've learned that NVIDIA is hard at work on developing a new ForceWare driver for GeForce 8800 users that will bring performance enhancements as well as SLI support for S.T.A.L.K.E.R. One thing we've already noticed in our S.T.A.L.K.E.R. testing is that the GeForce 8800 GTX doesn't perform that much faster than the GeForce 8800 GTS 320MB with today's 97.92 driver, so hopefully the upcoming driver will really allow the GeForce 8800 GTX to flex its muscles. The new driver will hopefully be available sometime next week, we're keeping our fingers crossed. "

Δημοσ.

E ntaksi ante me tis m@l@kies g@m0 to sp1t1 tous...agorazeis mia karta 500£ kai ola ta games sou vgazoun provlimata...dld ti?Na tin pouliso na paro kamia palioteri...oti nane....thanx gia to info johny...to pezo me static light, einai moufa alla toulaxiston exo 100fps...

Δημοσ.

Βασικα η Nvidia δουλευει πανω στην σειρα 102 για τις 8800 και οχι μονο για την GTX :)

Ωστοσο δεν εχω ιδεα ποτε θα την τελειωσουν, μακαρι να εχει δικιο το FiringSquad.

Δημοσ.

Tελικως, μια ζωη πληρωνουμε για να παρουμε ημιτελη πραγματα και προιοντα, τα οποια χρειαζονται 100 patches για να δουλεψουν και δοκιμες με 1000 διαφορετικους drivers κτλ...

Δημοσ.

First S.T.A.L.K.E.R. Patch Ends Up Breaking Saves

To patch or not to patch, that is the question.

The folks at Games for Windows have raved about the Deus Ex-like experience while playing through the long delayed S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. They've been quick to defend the games' technical misgivings as no reason to miss out. Here's a problem: THQ and GSC Game World have released the first patch, and if you're having issues it would fix, are you willing to start the entire game over again? You better.

S.T.A.L.K.E.R. fansite Oblivion Lost reports previous save games are not compatible when the patch is applied. The patch does fix 63 reported issues, in addition to a number of smaller problems that aren't specifically outlined in the patch details. Some gamers have reported limited issues while playing through the game, so the patch may be unnecessary to some, but if you're not one of them -- good luck making a decision.

Δημοσ.

To παιχνιδι ως παιχνιδι ειναι αρκετα καλο.Χωρις zoom in σκοτωνονται ολοι ευκολα.Η μηχανη γραφικων ειναι τραγικη.Το hdr μαμαει τελειως τις επιδοσεις καθως 2πλασιαζει τη ram που χρειαζεται και το ΑΑ οταν ειναι ενεργο το hdr ειναι τραγικο.Γενικως το παιχνιδι σου δινει την εντυπωση οτι κατι φορτωνει ολη την ωρα.Μαλλον φταινε τα memory leaks

Δημοσ.

Οντως, συνεχως περιμενεις να φορτωσει κατι.Μα καλα, μονο εγω δεν μπορω να τους σκοτωσω ευκολα?

Πισω στο COD ΙΙ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο;

Δεν φτάνουν τα λίγα πυρομαχικά, οι πάρα πολλοί αντιπάλοι και το ότι πεθαίνεις πολύ εύκολα, το παιχνίδι κλέβει και από πάνω! Οι αντίπαλοι είναι διαβολικά εύστοχοι και μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να πετύχω headshot με την καραμπίνα στο 1 μέτρο και ο αντίπαλος να ζήσει!!!!

Έπειτα, μου την δίνει πάρα πολύ το quest βοοκ, δεν καταλαβαίνω ούτε ποιό είναι το επόμενο objective μου, ούτε το τί σημάινει το κάθε σύμβολο.

Και εμπόρους που βρίσκεις επιτέλους;;;;

Γενικά δεν το χώνεψα και πολύ ως παιχνίδι,αλλά δεν μπορώ να σταματήσω με τίποτα! Περίεργο,ε;

Δημοσ.

Γενικά δεν το χώνεψα και πολύ ως παιχνίδι,αλλά δεν μπορώ να σταματήσω με τίποτα! Περίεργο,ε;

Καθολου περιεργο.. Ειναι τρομερα εθιστικο σαν παιχνιδι παρολο που οντως οπως αναφερεις εχει προβληματα αρκετα.. Εμενα με κραταει η ατμοσφαιρα του..Ειδικα την νυχτα με κλειστα φωτα και ακουστικα λες και ειμαι σε sci fi movie ειναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...