Προς το περιεχόμενο

STALKER: Shadow of Chernobyl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ τους είχα σκοτώσει και μετά πέρασα κυριλάτος,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Den xreiazetai oute na tous plirwseis oute na tous skwtoseis... Apo tin alli meria (apo de3ia opws tous blepeis) iparxei perasma... xexe :-P

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή το STALKER (θα ήθελε να) είναι RPG, μήπως έστω και αυτά τα βασικά spoilers να τα βάζαμε με άσπρα γράμματα ή μια αντίστοιχη ένδειξη;

Δημοσ.
Den xreiazetai oute na tous plirwseis oute na tous skwtoseis... Apo tin alli meria (apo de3ia opws tous blepeis) iparxei perasma... xexe :-P

Από αυτό το πέρασμα είχα περάσει την πρώτη φορά. Όταν επέστρεφα όμως πίσω για Reward δεν μπορούσα να το περάσω και πέθαινα όλη την ώρα. Τελικά αποφάσισα να πάω και να τους σκοτώσω για να έχει και λίγο ενδιαφέρον :D

Δημοσ.

Λες ενα πραγμα που ειναι σαν συννεφο και τρεμοπαιζει?Αυτο ειναι μαλλον συσσωρευμενη ραδιενεργεια και καλο ειναι να μην πηγαινεις εκει.Οταν πλησιαζεις ακουγεται και ο μετρητης Γκαιγκερ.

Δημοσ.

to whom it may concern:

http://www.fileplanet.com/175762/170000/fileinfo/S.T.A.L.K.E.R.:-Shadow-of-Chernobyl-Patch-%5BWorld-Wide%5D

ps: The changes include a range of single player and multiplayer bug fixes, so all STALKER players should update. Importantly however, saved games from the previous version are not compatible, so all your saved games will be erased and cannot be used with the patched version of the game. :(

Δημοσ.

τι γινεται ομως ρε γμτ . δεν μπορουν να κανουν τα games να μην εχουν motion sixkness? το fear γιατι δεν εχει τετοια προβληματα? h to Cod??

Δημοσ.
Johny posa fps minimum exeis me HDR kai ola terma?Kai kses pou eidika,otan pas gia 1st time underground...

Το έχω απεγκαταστήσει. Λογικά λες εκεί που πρέπει να σκοτώσεις κάτι παλαβούς,ακριβώς λίγο παραπάνω από το σημείο που είναι οι εικόνες που έχω post-άρει για την αθανασία των αντιπάλων έτσι; Νομίζω 30 χτυπούσε σε εκείνο το σημείο,ίσως και λιγότερα. Θυμάμαι πάντως ότι μόλις κατέβαινα και άνοιγα τον φακό είχε κολλήματα (αλλά και με τα 30fps πλέον βλέπω κολλήματα μετά από τόσο καιρό). Όπως και να έχει ναι,είναι τραγικό εκείνο το σημείο από το performance. Με εξαίρεση εκείνο το σημείο με όλα full σε 1280x1024 + Full Dynamic Lighting + Max Detail + HDR + 16xAF είχα minimum κοντά στα 45 σε ορισμένα σημεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...