john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Σκέψου το αλλιώς gust. Μήπως επειδή το παιχνίδι έχει το όνομα Stalker πήρε τις βαθμολογίες που πήρε και τα σχόλια από μερικούς fanboys ; Αρκετά αρνητικά σχόλια υπάρχουν σε όλα τα gaming forums,όχι μόνο εδώ πέρα Μήπως αν λεγόταν "Γιουτσιχάντεν" και δεν είχε δημιουργήσει τόσο ένταση γύρω από το όνομα του να το έθαβαν; Απλά παίξε το και θα καταλάβεις ότι είναι πατάτα. Αν το δεις αντικειμενικά το θέμα,το παιχνίδι είναι μέτριο με τραγικό human AI..........αλλά δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που "μεγάλα" gaming sites σπρώχνουν μερικούς τίτλους κι ας μην αξίζουν τα παιχνίδια αυτά.
S2Katana Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια μου κανει εντυπωση το εξης γεγονος....Διαβαζω εδω κυριως αρνητικα σχολια για το παιχνιδι!(Να αναφερω οτι το game δεν το εχω ακομα αλλα συντομα θα το παιξω και εγω!) Κοιτωντας ομως στο gamespot τις κριτικες των παικτων και σε αλλα forum (παντα μονο αυτες κοιταω - θεωρω οτι τα αντιστοιχα gaming sites τα παιρνουν για promotion και οτι δεν ειναι αντικειμενικα) διαπιστωνω οτι η μεγαλυτερη μεριδα παικτων κρινει το παιχνιδι με πολυ καλα σχολια! Μηπως το παιχνιδι ειναι κατι διαφορετικο απο ενα fps ή rpg και πολλοι απο εσας το κρινετε ως κατι τετοιο? Μηπως η μεγαλη αναμονη δημιουργησε και υπερμετρες απαιτησεις? (Γιατι σκεφτειται οτι το game καθυστερησε τοσο επειδη υπηρχαν προβληματα χρηματοδοτησης και οχι επειδη οι σχεδιαστες ζητησαν περισσοτερο χρονο για να παραγουν κατι το εξωπραγματικο) Τελος μηπως εαν το βλεπατε και το κρινατε ως κατι καινουριο στον χωρο του gaming θα αξιζε κατι καλυτερο!(στοιχεια fps/rpg/ρεαλισμος/πλοκη/deus ex/system shock/half life/fallout)Ολα αυτα σε ενα......ισως να πρεπει απλα να το κρινουμε αντικειμενικα! Υ.Γ Τονιζω οτι δεν επαιξα ακομα το παιχνιδι αλλα θα το αποκτησω συντομα και θα επανελθω με κριτικη "ιδιοις ομασι" ομως τα αρνητικα σχολια που διαβαζω εδω σε αντιθεση με τα θετικα που διαβαζω σε αλλα site μου προκαλουν ευλογη απορια! Εννοειται βεβαια πως ο καθενας εκφραζει την προσωπικη του αποψη και πως πραγματι το παιχνιδακι ισως να μην του αρεσε....ολα ειναι σεβαστα! Αυτα τα λιγα! Καταλαβαινω τις ενστασεις σου.Μια δοκιμη θα σε πεισει.Ναι μεν ειναι κατι ψιλοκαινουριο σαν ειδος(δεν εχω παιξει deus ex) αλλα το θεμα ειναι οτι συνδυαζει πολλα ειδη, με χαλια τροπο.Στην τελικη, απο ενα shooting game θελω να παταω σκανδαλη+σφαιρα=kill/frag.Τοσο απλα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Στην τελικη, απο ενα shooting game θελω να παταω σκανδαλη+σφαιρα=kill/frag.Τοσο απλα. Hell yiehhhh...why do people complicate things?Pantos guys exo ksenerosei me auta pou diavazo...kai elega oti tha exo ena game na pezo tora pou ksanaveno uk...kai oxi tpt alla ksero oti oi kritikes eidika tou johny kai tou katana einai panta kata 99% sostes...ksenerosa...lets hope for a patch...se kana xrono...
S2Katana Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Tnx για τα καλα λογια. Πιστευω πως μονο ειτε με ενα patch ειτε αν ψαξουμε καμια εντολη απο κονσολα θα λυθει το προβλημα.
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πάντως, η κάθετη πτώση της τιμής στην άνευ μπάρμπα έκδοση δεν είναι καλό σημάδι... Τουλάχιστον κορυφαίο! LOL!
littlelouievegos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Το εφερε και εμενα ο θειος.. Εμενα παντως μου αρεσει αρκετα.. Με ψιλοεξιταρει που εχει και 2-3 ψευτοrpg στοιχεια (inventory,dialogues) μεσα στυλ Deus X και τα γραφικα του ειναι αρκετα καλα.. Συγκρισεις ομως τετοιου τυπου δεν εχουν και ιδιαιτερο νοημα.. Ειναι ενα ξεχωριστο FPS με ενδιαφερον περιβαλλον.. Εχει βεβαιως και τα αρνητικα του..Το aiming ειναι ολιγον τι γτπ ..Το καλο ειναι οτι αν τον πετυχεις καλα πεφτει ευκολα αλλα το πως θα τον πετυχεις σε καιρια σημεια ειναι αλλο θεμα.. Επισης αλλο καλο ειναι οτι και εσυ χανεις ευκολα και δεν χρειαζεσαι 8852 σφαιρες για να ψοφησεις.. Το ΑΙ δεν ειναι χαλια αν το παιξεις στο δυσκολο επιπεδο, το αντιθετο θα ελεγα.. Καποιες φορες κολλανε ασχημα οι εχθροι αλλα και καποιες αλλες κανουν κατι ομαδικα πεσιματα προσεκτικα και σε περικυκλωνουν χωρις να το παρεις χαμπαρι.. Επισης να τονισω επειδη αναφερθηκε οτι HDR+AA δεν υπαρχει στο Game λογω χρησης deffered shading.. Τις μαλακιες δλδ που κανανε στο RS:V και σε αλλα παιχνιδακια.. Παντως το ολο concept μου αρεσει αρκετα και ο τροπος που διαλεγεις τις αποστολες και γενικα ενα 8 του το δινω..Γενικως σου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα παιχνιδι που θα το γουσταρεις ή θα το σιχαθεις.. Εγω παντως σιγουρα θα το τελειωσω.. Επισης προσεξτε.. Επειδη το παιχνιδι εχει προβλημα με memory leaks καθε φορα που μπαινεται καντε και ενα apply παλι τα settings.. Κατι γινεται με την κονσολα του και κανει τρομερο hogging χωρις λογο στα resources..
S2Katana Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Το ΑΙ δεν ειναι χαλια αν το παιξεις στο δυσκολο επιπεδο, το αντιθετο θα ελεγα.. Καποιες φορες κολλανε ασχημα οι εχθροι αλλα και καποιες αλλες κανουν κατι ομαδικα πεσιματα προσεκτικα και σε περικυκλωνουν χωρις να το παρεις χαμπαρι.. ......... Επισης προσεξτε.. Επειδη το παιχνιδι εχει προβλημα με memory leaks καθε φορα που μπαινεται καντε και ενα apply παλι τα settings.. Κατι γινεται με την κονσολα του και κανει τρομερο hogging χωρις λογο στα resources.. Σε αυτα τα 2 συμφωνω.2/10 τα bots μου την πεφτανε με τρομερα συγχρονισμενο τροπο και φυσικα με ξεκανανε αμεσα!
iL!aS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 einai gia dynata systimata! ean theleis pragmatika na to eyharistitheis!
littlelouievegos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 einai gia dynata systimata! ean theleis pragmatika na to eyharistitheis! Δεν ειναι και τρομερα απαιτητικο.. Καποια απο τα κολληματα που κανει ευθυνονται στο EAX και σε memory leaks οπως ειπα, και μου τα κανει και εμενα σε καλο συστημα..
mandipl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 αν και μαυτα που ακουσα πριν το φερει ο θειος ειχα ψιλοαπογοητευτει , στα 20 λεπτα που το δοκιμασα δεν με χαλασε . μου αρεσουν ετσι τα παιχνιδια στυλ Oblivion και μαρεσει και η παρακμιακοτητα που εχει το σκηνικο . παντος για ποτε με καθαρισανε ....ουτε να τους δω δεν προλαβα . εβγαλε και game over λες και παιζεις coin up . κατι ασχετο . το Stalker εχει να κανει σε κατι με την ομωνυμη ταινια του Tarkovsie???
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 κατι ασχετο . το Stalker εχει να κανει σε κατι με την ομωνυμη ταινια του Tarkovsie??? Καθόλου άσχετο. Εξαιρετική παρατήρηση. Αν δεχτούμε αυτή την περιγραφή από τη wikipedia, η ταινία του Tarkovsky (και επομένως το Roadside Picnic των Boris και Arkady Strugatsky) έχει και παραέχει σχέση -τουλάχιστον ως έμπνευση, αν όχι ως πλοκή. Από το άρθρο: In the story, stalkers are people who make illicit trips to the Zone to gather alien artifacts for sale.
mandipl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 μαλλον απο τι λεει η wiki η πραγματικοτητα εμπνευστηκε απο την ταινια . Εμπνευσμενοι οι ρωσσοι In fact, those employed to take care of the abandoned nuclear power plant refer to themselves as "stalkers", and to the area around the damaged reactor as the "Zone."[2]
newlynx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Προσωπικά έχω ασχοληθεί λίγο με το παιχνίδι και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ. Και εμένα μου θύμισε Deus Ex (τι παιχνιδάρα!!!) με λιγότερο βέβαια rpg χαρακτήρα. Τα γραφικά είναι πολύ καλά,το AI εντυπωσιακό και η μουσική επιβλητική. Βέβαια όσοι γκρινιάζεται με τη δυσκολία του έχετε δίκιο. Είναι πολύ δύσκολο και σκοτώνεσαι εύκολα. Αλλά αν σημαδεύετε το κεφάλι γίνεται πιο εύκολο. Το παιχνίδι θέλει υπομονή.
S2Katana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 το AI εντυπωσιακό Δεχομαι τα οσα λες αλλα εδω διαφωνω λιγακι.Προσωπικ μου αποψη ειναι πως το ΑΙ στο STALKER ειναι ειτε πανδυσκολο(οργανωνουν χωρις να το περιμενεις επιθεσεις) ειτε εντελως ηλιθιο(καθονται στη γωνια και περιμενουν να τους ερθεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα