Προς το περιεχόμενο

STALKER: Shadow of Chernobyl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Stalker Aiming/Damage Sucks

http://www.fileupyours.com/files/88432/Animation4.gif (zoom in to see better) [6.25MB]

Και μερικές εικόνες από το fraps video. Απλά lol λέμε........έτσι για να μην νομίζετε ότι βαράμε στα τυφλά και μετά μπλέχνουμε το κακόμοιρο το παιχνίδι :P

stalkerpp1.jpg

stalker2mq7.jpg

Προτού ακούσω μ@λακία μεγατόνων. Στις εικόνες το 1fps αναφέρεται στο paused video του BSplayer (overlay ability του FRAPS ώστε να φαίνεται το fps counter και στα videos) και όχι στο framerate του παιχνιδιού

Δημοσ.

Δοκιμασε short bursts και επαναλαμβανομενα single shots. Προσωπικα δεν αντιμετωπιζω δυσκολια να σκοτωσω καποιον σε αποσταση σαν και αυτη που δειχνεις στα sshots. Απεφυγε να ζουμαρεις καθως το recoil του οπλου σου χαλαει τις βολες. Μακρυνες βολες σιγουρα ειναι πιο δυσκολες αλλα αν ακολουθησεις τα short bursts και επαναλαμβανομενα single shots εχεις μεγαλυτερο αποτελεσμα. Τελος σε γενικες γραμμες try aiming for the head.

Δημοσ.

E guys ego to elega auto apo tote pou eida to video preview...alla na eiste sigouri oti tha to allaksoun auto giati polu apla einai ilithio...parepiptontos to pezete sto easy etsi?

P.S. parepi Johny esena se xonei mia xara to NPC etsi...re guys mipos yparxoun antivaritika pedia kai ginete olo auto?lol!!!!

Parola auta gia akoma mia fora leo oti einai aisxos game apo tin stigmi mou xreiastike 5 xronia...eleor....

Δημοσ.

Παιδιά εγώ τόσο καιρό που το περίμενα το συγκερκιμένο παιχνίδι, είμαι αποφασιμσένος να το στηρίξω όσο πάει. Το παίζω στο Stalker απο επίπεδο δυσκολίας και μπορώ να πω ότι την παλέυω. Σε aim mode με πιστολάκι δεν πετυχαίνω τπτ βέβαια, αλλά ίσως έχει να κάνει με το rate του κάθε όπλου. Ίσως αυτό που λέμε χαζομάρα αυτοί να το θεωρούν ρεαλισμό. Σε καμία περίπτωση δεν έχω μείνει ευχαριστημένος, αλλά περιμένω να δω που τον πανε. Πάντως καινοτόμος η εισαγωγή στοιχείων rpg. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι ένα μέτριο Fps όσο kai Rpg, αλλά τι να κάνεις. Ελλείψει άλλου....

Δημοσ.

Καινοτόμος η εισαγωγή RPG στοιχείων; Μπααααααααα. Που ήσουν όταν είχαν βγει τα Deus Ex και System Shock 2 που ήταν απλά διαμάντια :P

Δημοσ.
Αν ξεκινησω τωρα το Deus Ex, θα απογοητευτω πολυ λογω γραφικων?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το STALKER, θα σου φανει σιγουρα ομορφο.....

Δημοσ.

κατι σημαινει αυτο

μαλλον οι τυποι καταλαβαν την μ@λ@κι@

που εβγαλαν στην αγορα και ειπαν

να συμμαζεψουν την τιμη

Δημοσ.

Ρε παιδια μου κανει εντυπωση το εξης γεγονος....

Διαβαζω εδω κυριως αρνητικα σχολια για το παιχνιδι!(Να αναφερω οτι το game δεν το εχω ακομα αλλα συντομα θα το παιξω και εγω!)

Κοιτωντας ομως στο gamespot τις κριτικες των παικτων και σε αλλα forum (παντα μονο αυτες κοιταω - θεωρω οτι τα αντιστοιχα gaming sites τα παιρνουν για promotion και οτι δεν ειναι αντικειμενικα) διαπιστωνω οτι η μεγαλυτερη μεριδα παικτων κρινει το παιχνιδι με πολυ καλα σχολια!

Μηπως το παιχνιδι ειναι κατι διαφορετικο απο ενα fps ή rpg και πολλοι απο εσας το κρινετε ως κατι τετοιο?

Μηπως η μεγαλη αναμονη δημιουργησε και υπερμετρες απαιτησεις?

(Γιατι σκεφτειται οτι το game καθυστερησε τοσο επειδη υπηρχαν προβληματα χρηματοδοτησης και οχι επειδη οι σχεδιαστες ζητησαν περισσοτερο χρονο για να παραγουν κατι το εξωπραγματικο)

Τελος μηπως εαν το βλεπατε και το κρινατε ως κατι καινουριο στον χωρο του gaming θα αξιζε κατι καλυτερο!(στοιχεια fps/rpg/ρεαλισμος/πλοκη/deus ex/system shock/half life/fallout)Ολα αυτα σε ενα......ισως να πρεπει απλα να το κρινουμε αντικειμενικα!

Υ.Γ Τονιζω οτι δεν επαιξα ακομα το παιχνιδι αλλα θα το αποκτησω συντομα και θα επανελθω με κριτικη "ιδιοις ομασι" ομως τα αρνητικα σχολια που διαβαζω εδω σε αντιθεση με τα θετικα που διαβαζω σε αλλα site μου προκαλουν ευλογη απορια!

Εννοειται βεβαια πως ο καθενας εκφραζει την προσωπικη του αποψη και πως πραγματι το παιχνιδακι ισως να μην του αρεσε....ολα ειναι σεβαστα!

Αυτα τα λιγα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...