Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε πως η μπαταρία πέθανε (και για αυτό δεν ανταποκρίνεται καν στη φόρτιση), πράγμα απόλυτα λογικό για τα χρονάκια του κινητού, τότε δεν γλιτώνεις την αλλαγή της. Μιας και από ότι λες είχε ήδη θέμα (δεν φόρτιζε πάνω από 40%) όποτε μάλλον παρέδωσε πνεύμα.

Πρόσφατα μου έτυχε παρόμοιο θέμα με ένα 4αρι και δεν βοήθησε η "ανάνηψη" με εξωτερικό φορτιστή κάτι ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο φίλος Zenor.

Τέλος λάβε υπόψη πως τα iPhone 4 + 4s εχουν μια κάποια ευαισθησία στον κονέκτορα της μπαταρίας που βρίσκεται στην μητρική όποτε αν έχεις ξαναβγάλει τη μπαταρία υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξηλωσες τον κονεκτορα και τώρα απλά δεν κάνει επαφή η μπαταρία. Σε αυτή την περίπτωση θέλεις καλό ηλεκτρονικό να σου κολλήσει εκ νέου τον κονεκτορα αν δεν έχει ξηλώσει εντελώς τα traces από τη μητρική.

Δημοσ.

Προφανώς είσαι άσχετος με το αντικείμενο φίλε μου! Κάνε ότι νομίζεις στη δική σου συσκευή και στον εαυτό σου αλλά τουλάχιστον μην προτείνεις πράγματα που μπορεί να είναι μέχρι και επικίνδυνα..

Το αν είμαι άσχετος ή όχι δε χρειάζεται ούτε να το αποδείξω αλλά ούτε και ενδιαφέρει κανένα.Εσύ με το να είσαι κακοπροαίρετος για δεύτερη φορά δειχνει κομπλεξικό άνθρωπο.Σε παρακαλώ ξεκόλα με το τι είμαι εγώ και μείνε στο θέμα.Αν έχεις να μου προσάψεις βέβαια κάτι στο ότι θέτω σε κίνδυνο κάποιον με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς να παραθέσεις τις αποδείξεις εδώ,σε PM ή όπως αλλιώς νομίζεις αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς.

Δημοσ.

Το αν είμαι άσχετος ή όχι δε χρειάζεται ούτε να το αποδείξω αλλά ούτε και ενδιαφέρει κανένα.Εσύ με το να είσαι κακοπροαίρετος για δεύτερη φορά δειχνει κομπλεξικό άνθρωπο.Σε παρακαλώ ξεκόλα με το τι είμαι εγώ και μείνε στο θέμα.Αν έχεις να μου προσάψεις βέβαια κάτι στο ότι θέτω σε κίνδυνο κάποιον με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς να παραθέσεις τις αποδείξεις εδώ,σε PM ή όπως αλλιώς νομίζεις αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα φίλε μου! Το αποδεικνύουν τα όσα γράφεις! Βλέπεις πως ο άνθρωπος έφτασε μέχρι το να βγάλει τη μπαταρία από το κινητό και εσύ έρχεσαι να του πεις να τη συνδέσει σε εξωτερικό τροφοδοτικό και αν δεν φορτίσει να αυξήσει την τάση!! Ποια τάση;;!!

Πώς θα συνδέσει τη μπαταρία και σε τι τροφοδοτικό; στα πόσα volt και με τι current limit? 

Αν ο άλλος πάει και συνδέσει τη μπαταρία όπου να ναι και του σκάσει στα μούτρα ποιος θα φταίει; 

Εγώ καθόλου κακοπροαίρετος δεν είμαι και το μόνο που είπα είναι να προσέχετε τι συμβουλές δίνετε. 

Δημοσ.

Παρακαλώ μη μου χαλάτε το θέμα!  :)

Σημασία έχει να γίνει δουλειά και έγινε!

Και για ενημέρωση επί της ουσίας:

Το κινητό δεν είχε κανένα θέμα με μπαταρία.

Το πρόβλημά ήταν  στο charging dock και φτιάχτηκε με την αλλαγή του! 

(7  ευρώ από τη L@ndotech στη λεωφόρο Αθηνών, ετοιμοπαραδοτο)

Όλα καλά τώρα εκτός από μια βίδα που το κρατούσε που χάλασα το κεφάλι στη προσπάθεια να τη βγάλω.

Την αντικατεστησα με τη βίδα της μπαταρίας, που είναι πιο εξωτερική, και τώρα  ψάχνω τη ...βίδα.

Αν τυχόν έχει κανένας?

Αλλά όλα καλά....... το τηλέφωνο δουλεύει!

Ευχαριστώ όλους που μπήκαν στη συζήτηση να βοηθήσουν καλοπροαίρετα! :-D 

Ιδιαίτερα τον Zenor, που εντόπισε πρώτος το πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Χάρηκα που βρήκες εύκολα και κυρίως οικονομικά λύση και φυσικά που βοήθησα! 

Όσο για τη βίδα, μικρό το κακό, μην τη βάλεις καν :)

Καλή συνέχεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αυτή που κρατάει τη σύνδεση με τη μπαταρία και καλό θα ήταν να τη βάλω , αλλά και πάλι δεν με χαλάει.

Αν τυχόν έχει κανείς...

Σημασία έχει ότι αναστήθηκε το τηλέφωνο και ότι έμαθα κάτι καινούργιο!

Βρέθηκε και το βιδακι....

Ευχαριστώ και το Στάθη από τη l@ndotech, που μου το βρήκε.

Αθάνατο 4αρι, back to business!

post-323650-0-32977900-1488987847_thumb.jpg

Επεξ/σία από robin54

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...