Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω πρόβλημα, ξαφνικά δεν βλέπει το φορτιστή ούτε το pc.

Το επιπλέον πρόβλημα, είναι ότι δεν λειτουργεί το home button. 

Έχω τσεκάρει καλώδιο φορτιστή, έχω βγάλει βάλει τη μπαταρία και εχω καθαρίσει τις επαφες, χωρις αποτελεσμα.

Η μπαταριά έχει αποφορτίσει πλήρως (μέρες τώρα) και δεν ανοιγει!

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

post-323650-0-76710400-1488734213_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το καλό σενάριο είναι να έχει κάποιο πρόβλημα το Dock φόρτισης. αν τα δύο προβλήματα εμφανίστηκαν παράλληλα αυτό είναι κάτι θετικό καθώς το Home button κουμπώνει πάνω στο dock επομένως αυτό θα δικαιολογουσε και τα δύο πρόβλημα.

Δημοσ.

οχι παράλληλα

Το home  έχει σταματήσει κάνα χρόνο πριν.

Τωρα δεν βλέπει το φορτιστή.

Το έψαξα και ίσως φτιαχτεί με hard reset, αλλά χωρίς το home, πως?

Δημοσ.

Διάβασα ότι συνήθως είναι software πρόβλημα και επειδή είναι πιο εύκολο και φτηνό θα ήθελα να το δοκιμάσω

Υπάρχει τρόπος να γίνει?

Δημοσ.

Δεν ισχύουν αυτά που διάβασες.. Η συσκευή είναι κλειστή και δεν φορτίζει τη μπαταρία. Δεν εμπλέκεται software κάπου εδώ. Για να μιλήσουμε για software πρέπει η συσκευή να έχει bootarei. Το να βγάλεις τη μπαταρία είναι το ίδιο με το Hard reset. Η μόνη σου λύση είναι άλλο Dock εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν άρχισε το πρόβλημα η συσκευή λειτουργούσε και είχε φόρτιση 40% περιπου.

Δεν έπαιρνε περισσότερο.

Τώρα για αλλαγή dock, νομίζω δεν συμφέρει, η επισκευή περνάει την αξία του, εκτός και αν βρω φτηνά ανταλλακτικά και το παλέψω μόνος μου.

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις ένα Dock είναι πολύ φθηνό ούτως ή άλλως και να το δοκιμάσεις. Απλά αποσυνδεσε το παλιό από τη logicboard χωρίς να το αφαιρέσεις από το housing και στη θέση του θα συνδέσεις το καινούριο και θα δοκιμάσεις. Αφού έβγαλες τη μπαταρία μπορείς να κάνεις κι αυτό εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Από πού το περνώ;

Και με την ευκαιρία , μήπως όταν φτάσω εκεί είναι εύκολο να αλλάξω και το button?

Δημοσ.

απ ότι βλέπω στο skroutz το φθηνότερο είναι στο ebulk.gr στα 5.90 αλλά έχει και σε άλλα καταστήματα.

Δυστυχώς για να φτάσεις να αλλάξεις το κουμπί έχει πολύ δρόμο.. Πρέπει να βγουν όλα.

Δημοσ.

Για το hb ρίξε 2 σταγόνες καθαρό οινόπνευμα και δούλεψε το,θα στρώσει.Στο button,και με τα πατήματα θα περάσει από το κενό που δημιουργείται και θα πάει στην επαφή.Για τη μπαταρία αφού την έχεις βγάλει,κάνε πάλι ένα κόπο και βγάλτη και βάλτη σε ένα τροφοδοτικό να δεις αν θα φορτίσει.Αν φορτίσει δες αν θα ανάψει και το τηλέφωνο...Αν η μπαταρία δεν πάρει δώστης παραπάνω τάση για 20-30 δεύτερα μπας και πάρει.

Δημοσ.

Για το hb ρίξε 2 σταγόνες καθαρό οινόπνευμα και δούλεψε το,θα στρώσει.Στο button,και με τα πατήματα θα περάσει από το κενό που δημιουργείται και θα πάει στην επαφή.Για τη μπαταρία αφού την έχεις βγάλει,κάνε πάλι ένα κόπο και βγάλτη και βάλτη σε ένα τροφοδοτικό να δεις αν θα φορτίσει.Αν φορτίσει δες αν θα ανάψει και το τηλέφωνο...Αν η μπαταρία δεν πάρει δώστης παραπάνω τάση για 20-30 δεύτερα μπας και πάρει.

Αλήθεια φίλε μου έχεις δει ποτέ πως είναι το Home button; ή μήπως έχεις ιδέα για ποιον λόγο χαλάνε αυτά τα κουμπιά;

Επίσης πως προτείνεις σε έναν άνθρωπο που φαίνεται να μην γνωρίζει να συνδέσει τη μπαταρία σε τροφοδοτικό και μάλιστα αν δεν φορτισει να αυξήσει την τάση;;; Έχεις καμία ιδέα για το πως φορτιζουν οι μπαταρίες λιθιου;;

Προσοχή στις συμβουλές που δίνετε παιδιά...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και μια περίπτωση, αν είσαι αρκετά τυχερός, να έχει πιάσει χνούδια μέσα στο dock και να μη φορτίζει. Προσπάθησε να το καθαρίσεις προσεκτικά με κάτι (μια καρφίτσα, ένα συνδετήρα, ένα ψιλό κατσαβιδάκι, κάτι τέτοιο). Προσεκτικές κινήσεις όμως.

Το home button θέλει ή αλλαγή ή λύσιμο όλο το κινητό, βγάλσιμο το κουμπί και καθάρισμα εσωτερικά. Αφού δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου μάλλον δεν αξίζει, δούλεψε το εικονικό από το assistive touch.

Δημοσ.

Αλήθεια φίλε μου έχεις δει ποτέ πως είναι το Home button; ή μήπως έχεις ιδέα για ποιον λόγο χαλάνε αυτά τα κουμπιά;

Επίσης πως προτείνεις σε έναν άνθρωπο που φαίνεται να μην γνωρίζει να συνδέσει τη μπαταρία σε τροφοδοτικό και μάλιστα αν δεν φορτισει να αυξήσει την τάση;;; Έχεις καμία ιδέα για το πως φορτιζουν οι μπαταρίες λιθιου;;

Προσοχή στις συμβουλές που δίνετε παιδιά...

Στο δικό μου το έχω κάνει και μετά από αυτό σε πολλά άλλα με 100% ποσοστό.Τα υπόλοιπα που λες για φόρτιση σε 7ετίας μπαταρία απλά είναι εξυπνάδες,δεν αξίζει καν να απαντήσω.Στην τελική πρότεινα κάτι,δεν τον έπιασα από το λαιμό.

https://www.youtube.com/watch?v=iG5rW4NSzGg

Δημοσ.

Στο δικό μου το έχω κάνει και μετά από αυτό σε πολλά άλλα με 100% ποσοστό.Τα υπόλοιπα που λες για φόρτιση σε 7ετίας μπαταρία απλά είναι εξυπνάδες,δεν αξίζει καν να απαντήσω.Στην τελική πρότεινα κάτι,δεν τον έπιασα από το λαιμό.

Προφανώς είσαι άσχετος με το αντικείμενο φίλε μου! Κάνε ότι νομίζεις στη δική σου συσκευή και στον εαυτό σου αλλά τουλάχιστον μην προτείνεις πράγματα που μπορεί να είναι μέχρι και επικίνδυνα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...