Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 6850 στοκ τον τσακίζει τον 7700Κ ακόμα και στα 5Ghz στο watch dogs 2(και άλλοι x99 της ίντελ), λόγω υπεροχής σε θρεντς/cores. Το έχουν δείξει πάμπολλοι οφίσιαλ reviewers.

Και ανεπίσημοι:

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να αναρωτηθούν γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο με το τέρας των 16 θρεντ. Και χωρίς να επηρεάζεται το WD 2 τόσο πολύ από το θέμα με τα ccx.

Δημοσ.

Γιατί έχουν περισσότερα cores/θρεντς. Τα οποία όμως δεν φαίνεται να αποδίδουν ανά συχνότητα ότι και ένας X99 broadwell.

Αν δεν κάνω λάθος το game που έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα είναι το F1 2016 γιατί δεν τα πάει καλά με εικονικά cores.

Δημοσ.

Γιατί έχουν περισσότερα cores/θρεντς. Τα οποία όμως δεν φαίνεται να αποδίδουν ανά συχνότητα ότι και ένας X99 broadwell.

Αν δεν κάνω λάθος το game που έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα είναι το F1 2016 γιατί δεν τα πάει καλά με εικονικά cores.

Τα οποία με μαγικό τρόπο γίνονται καλύτερα 1000% στο Cinebench.

Witchcraft σου λέω και αγγελοσκονη

• Like 3
Δημοσ.

Τόσο το cinebench όσο και μηχανές τύπου π.χ. Dunia που τρέχει το Far cry primal ήταν γνωστά στη φάση του σχεδιασμού των ΖΕΝ. Το γιατί υπάρχει απόκλιση επιδόσεων ανάμεσα στο ένα και το άλλο χρήζει εξήγησης από κάποιον ειδικό στις αρχιτεκτονικές. Σαν καταναλωτής εγώ βλέπω το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα εμενα με ενδιαφερουν οι αποδοσεις σε δουλεια photoshop premiere και τον γιο μου θα τον ενδιαφερει η αποδοση στα παιχνιδια για αυτο ψαχνω την μεση λυση.

Για αυτο δεν κοιταω καν i5 και 6πυρινους amd

Ειπα αν τελικα μου κατσει να κανω αναβαθμιση σε μητρικη επεξεργαστη και μνημη σε αυτο που εχω οχι να παρω μια απο τα ιδια η να κανω υποβαθμιση.

Με μια ματια που εριξα η διαφορα σε αποδοση του 1700 με τον 1700X ειναι μικρη για να εχει τοση διαφορα τιμης αρα σωστα μου ειπαν οτι να κοιταω 1700 και 1800X αλλα η τιμη της δευτερης ειναι απαγορευτικη για μενα δεν θα εχω μετα για μητρικη.

Αρα η καλυτερη λυση ειναι να περιμενω γιατι ακομα δεν ξερουμε την απαντηση της Intel σε τιμες αλλα και σε επεξεργαστες.

Η Intel ειναι σε θεση να ριξει τον 6900k στην τιμη του 1800X μονο και μονο  για να παει κοντρα στην AMD χωρις να ξερω ποιος απο τους δυο ασχετα τιμης ειναι καλυτερος.

Δημοσ.

Θεωρώ πως όποιος θέλει ένα Futureproof σύστημα all around και όχι αποκλείστηκα gaming console οπού κυνηγά το τελευταίο FPS ,η καλύτερη λύση είναι Ryzen(αφού γίνει stable η κατάσταση). R7 για Power use - Gaming και R5/R3 Gaming - casual use , χωρίς αυτό να αποκλείει ότι δεν μπορείς να κάνεις Power use με R5 ,απλά αν μπορούσαμε να εστιάζαμε σε group, κάπως έτσι είναι. Το VFM είναι πολύ μεγάλο.

Το μόνο που θα θεωρούσα VFM από INTEL αυτή την στιγμή είναι η περίπτωση ενός 5820Κ(και παραπλήσιοι) μαζί με Χ99 στα ΜΤΧ οπού να είναι σε καινούργια κατάσταση 320-340 και 170-220 mobo. Κερδίζει σε μερικά σημεία χάνει σε περισσότερα κατά την άποψη μου.

Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και έκανα μια μικρή σύσκεψη με White, να ακούσω δεύτερη γνώμη και αποφάσισα να περιμένω.

Παράκληση: Κάντε ενα κόπο να διαβάσετε τις τόσες σελίδες πριν ποσταρατε την κάθε......γνώμη , έχουν απαντηθεί τα περισσότερα +χαλάμε το Τοπικ για κάποιον που θέλει να μάθει - Αναφέρομαι στους "καλοπροαιρετους" και οχι στα Τρολολολ και Smurfaccounts .

Δημοσ.

Πωλείται Asus Rampage Extreme, i7 5820K και Samsung M2 512Gb, pm με προσφορές αλλά μην γράψει κανείς ότι τα Ryzen βγαίνουν τόσο και τόσο γιατί θα τον βρίσω και θα έχω και δίκαιο σύμφωνα με αυτά που γράφεται εδώ μέσα.

Πουλάω πλατφόρμα καλύτερη στα παιχνίδια με πολλά PCI lanes και M2.

Άντε να μην βάζω αγγελία λέμε!!

Θα τα έπαιρνα εγώ αλλά θα πάω σε 7700κ ...

• Like 6
Δημοσ.

Το CPU το αγοραζεις για να αλλάξεις 2 με 3 gpu.

Η 1070 του σήμερα είναι η Titan του χθες και πάει λέγοντας...

Aυτα ισχυαν καποτε, οταν βλεπαμε IPC increase. Πλεον με το ρυθμο που εξελισονται οι καρτες και με το ρυθμο που δεν εξελιζονται οι CPU, ουτε ο 7700k δεν θα τραβαει με μια αντιστοιχη της 1070 2 χρονια απο τωρα. Αφου ηδη βαραει 100αρια σε games. 

Απτης 680 του 2012 φτασαμε στην 1080 του 2016. Ουτε καν ξερω ποσες φορες πιο γρηγορη ειναι η δευτερη απτην πρωτη. Χοντρικα καπου 3 -4 φορες πιο γρηγορη!! Στα CPU απτην αλλη πηγαμε απτον 3770k στον 7700k. Ειναι δεν ειναι 30% πανω, Δηλαδη στις καρτες ειχαμε 300-400% αυξηση και στις CPU 30%. Kαι εσυ μου λες οτι ο 7700k θα τραβαει με καρτα 2-3 γενιες απο τωρα.

Ισα ισα, αν μη τι αλλο, μαλλον τα πολλα νηματα του R7 θα σε βοηθησουν παραπανω στο μελλον οσον αφορα το gaming. 

• Like 2
Δημοσ.

Απλα εμενα με ενδιαφερουν οι αποδοσεις σε δουλεια photoshop premiere και τον γιο μου θα τον ενδιαφερει η αποδοση στα παιχνιδια για αυτο ψαχνω την μεση λυση.

Για αυτο δεν κοιταω καν i5 και 6πυρινους amd

Ειπα αν τελικα μου κατσει να κανω αναβαθμιση σε μητρικη επεξεργαστη και μνημη σε αυτο που εχω οχι να παρω μια απο τα ιδια η να κανω υποβαθμιση.

Με μια ματια που εριξα η διαφορα σε αποδοση του 1700 με τον 1700X ειναι μικρη για να εχει τοση διαφορα τιμης αρα σωστα μου ειπαν οτι να κοιταω 1700 και 1800X αλλα η τιμη της δευτερης ειναι απαγορευτικη για μενα δεν θα εχω μετα για μητρικη.

Αρα η καλυτερη λυση ειναι να περιμενω γιατι ακομα δεν ξερουμε την απαντηση της Intel σε τιμες αλλα και σε επεξεργαστες.

Η Intel ειναι σε θεση να ριξει τον 6900k στην τιμη του 1800X μονο και μονο για να παει κοντρα στην AMD χωρις να ξερω ποιος απο τους δυο ασχετα τιμης ειναι καλυτερος.

Ναι και μετά ζήσαν αυτοί καλά και άλλοι καμιά 15000 απολυμενοι καλύτερα, θα έχουν παρέα τους άλλους 12000.

Εκτός και αν σε μία άλλη διάσταση τα οικονομικά της Intel είναι καλύτερα.

Σε άλλα νέα μιας και η προπαγάνδα πάει καλά (από όσο βλέπω) δεν υπάρχει λόγος η Intel να ρίξει τις τιμές, άλλωστε όπου και να δεις ο 7700 είναι το καλύτερο τσιπ του αιώνα!!!

• Like 7
Δημοσ.

Πωλείται Asus Rampage Extreme, i7 5820K και Samsung M2 512Gb, pm με προσφορές αλλά μην γράψει κανείς ότι τα Ryzen βγαίνουν τόσο και τόσο γιατί θα τον βρίσω και θα έχω και δίκαιο σύμφωνα με αυτά που γράφεται εδώ μέσα.

Πουλάω πλατφόρμα καλύτερη στα παιχνίδια με πολλά PCI lanes και M2.

Άντε να μην βάζω αγγελία λέμε!!

Δεν μου κάνει θέλω διπύρινο με HT για gaming φίλος. 7300 FTW!

Και ας πιάνει 35άρια στο Battlefield 64p multi ενώ ο αρχαίος 1090T παίζει 60 με 85. :P

Δημοσ.

Σε άλλα νέα μιας και η προπαγάνδα πάει καλά (από όσο βλέπω) δεν υπάρχει λόγος η Intel να ρίξει τις τιμές, άλλωστε όπου και να δεις ο 7700 είναι το καλύτερο τσιπ του αιώνα!!!

Αυτο το λεει η Intel ( το δικο μου παιδι ειναι το ποιο ομορφο στο σχολειο) η πραγματι ειναι ο καλυτερος σε σχεση αποδοσης τιμης;

Δημοσ.
Το μόνο που θα θεωρούσα VFM από INTEL αυτή την στιγμή είναι η περίπτωση ενός 5820Κ(και παραπλήσιοι) μαζί με Χ99 στα ΜΤΧ οπού να είναι σε καινούργια κατάσταση 320-340 και 170-220 mobo. Κερδίζει σε μερικά σημεία χάνει σε περισσότερα κατά την άποψη μου.

Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τα ΜΤΧ ο 5820Κ είναι η απόλυτη λύση στο gaming μετά από ένα oc στα 4,5. Το σκεφτόμουν και γω παλιότερα, αλλά με αποθάρρυνε το κόστος όλης της πλατφόρμας. Ούτε περίμενα φαινόμενα τύπου mafia 3 και watch dogs 2 τότε.

Δημοσ.

Αυτο το λεει η Intel ( το δικο μου παιδι ειναι το ποιο ομορφο στο σχολειο) η πραγματι ειναι ο καλυτερος σε σχεση αποδοσης τιμης;

Αυτό μπορείς να το απαντήσεις και μόνος σου δεν νομίζω να θέλεις βοήθεια σε αυτό.

Δες τα γραφήματα από gaming μέχρι productivity και μην δώσεις καν σημασία στην AMD δες μόνο τα Intel και μετά έλα πες μου.

• Like 2
Δημοσ.

Εριξα μια ματια τωρα στον τσιγκουνη πολυ λιγες μητρικες εχει για ryzen να μου πεις τωρα βγηκε ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

Λεφτέρη, σκέψου κάποιον να παίρνει ΖΕΝ γιατί άκουσε π.χ. ότι η διαφορά με 7700Κ είναι ξέρω γω 150 καρέ αντί για 180.

Μόλις τον στήσει και δει το πραγματικό frame rate, αν δεν ικανοποιηθεί, θα τον βάλει σε αγγελία και θα πάει σε ίντελ.

Τόσο απλά διαμορφώνονται οι τιμές στην αγορά. Γ@Μ@ΤΑ τα γραφήματα.

Άλλο να είσαι θεωρητικός gamer και άλλο να στάζεις λεφτά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...