Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλτατε ευζωνα! Η΄ εισαι 23 ετων, η΄ εισαι θαυμαστης του Jordan η΄ λες καθε μερα 23 μ@λ@κιες και εχεις περιθωριο για αλλες 22 ακομα!Χαχαχαχαχα!(Χουμορ χουμορ) :-D :P :D

να πάρει το community μου μέσα φεύγεις off topic για πλάκα .με τα λίγα που ξέρω πάντος τα R5 μια χαρά τα βλέπω αν βγάζανε και ledακι στην ψήκτρα θα ψαρώνανε πολλά παιδάκια χαχα.έστω λίγος ανταγωνισμός ρε παιδιά όλους μας ωφελεί.

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πάρει το community μου μέσα φεύγεις off topic για πλάκα .με τα λίγα που ξέρω πάντος τα R5 μια χαρά τα βλέπω αν βγάζανε και ledακι στην ψήκτρα θα ψαρώνανε πολλά παιδάκια χαχα.έστω λίγος ανταγωνισμός ρε παιδιά όλους μας ωφελεί.

Ο,τι καινουργιο και ανταγωνιστικο βγαινει, καλο ειναι....Τωρα το τι εχει στο κεφαλι του ο καθενας και αντιμετωπιζει τα πραγματα ειτε ετσι ειτε αλλιως, αυτο ειναι δικο του  θεμα...

Δημοσ.

Εν ετει 2017 χρησιμοποιειετε ακομα οπτικους δισκους (DVD-BLU RAY)???? :confused:

Τα παντα κατεβαζονται και ειναι ετοιμα δεν χρειαζεται η παραμικρη τροποποιηση

Επειδή είναι 2017 τι πάει να πει ;

Ότι οτιδήποτε υπάρχει σε δισκάκι θα πρέπει να απαρχαιωθει ;

Αυτά που είναι έτοιμα δεν έχουν καμία σχέση με μία την γνήσια ποιοτικά της ταινίας απ το δισκάκι.

Κ ναι είμαστε πολύ που θέλουμε πραγματική ανάλυση 1920Χ1080Ρ με HD-DTS ήχο κτλπ . Όχι yifi στα 800Ρ με 2ch ήχο.

Αν καθίσεις να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο θα ψάχνεις cores για το pc σου !!! Ιδικά σε Η265.....

Έχω απορία πόσες ώρες θα θέλει ένας 1800Χ με μνήμες στα 3000+ για την μετατροπή ης ταινίας.

Δημοσ.

Ryzen 7 1800X: Windows 7 vs. Windows 10 Gaming Performance

https://www.youtube.com/watch?v=LXGza3q2qzM

Δεν βρήκαν ουσιώδεις διαφορές. Ακόμα και με ίντελ να έτρεχες το ίδιο πράγμα θα έβγαζες. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των λειτουργικών πότε υπέρ του ενός και πότε υπέρ του άλλου. Οπότε αδίκως περιμένουν κάποιοι θαύματα από τα win. Το ζητούμενο είναι να γραφτούν μηχανές γραφικών ικανές να αποδίδουν καλά, τόσο σε ίντελ όσο και σε ryzen.

Εν τω μεταξύ αυτά που ανέβασε ο ATEN-RΑ για τη σύγκριση 2+2 cores έναντι 4+0 δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Σε μια περίπτωση(Battlefield 1) είχαμε 25% προβάδισμα(100 δια 80) και σε μια άλλη 7,5%(Civ 5). Για τον απαιτητικό αυτά έχουν σημασία, γιατί το BF1 μπορεί να είναι το αγαπημένο τους game.

Υ.Γ.:

1) Επειδή γράφονται ειρωνικά σχόλια όταν δείχνεις τεστ με τον ryzen 1700 να υστερεί σε κάποια games, με drops και κάτω από τα 60fps, πρέπει να καταλάβουμε τί σημαίνει high end gaming cpu των 250€ plus. Σημαίνει ελάχιστες ή και καθόλου υποχωρήσεις στον στόχο των 60fps+. Μην κοιτάτε μερικοί τί συμβαίνει στην Ελλάδα της κρίσης. Τα 400€ για gaming είναι για αυτούς που θέλουν το απόλυτο(ή εκεί κοντά τέλος πάντων) και όσους θέλουν ίσως αντοχή στο χρόνο(λόγω του Hyperthreading) και είναι πρόθυμοι να το πληρώσουν. Η πλατφόρμα του 7700Κ είναι η consumer oriented 1151. 

Αν μας έβγαζε η AMD επιδόσεις 1700 σε τιμή 7600Κ θα μιλάγαμε για τρελό vfm. Δυστυχώς, με τη λογική 2+2 ή 3+3 των φθηνότερων τσιπ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

2) Delidded 6700K με 45c σε idle υποδηλώνει ότι κάτι δεν έγινε σωστά. Ή ότι το cpu τρέχει στο high performance power plan των win.

Δημοσ.

Οι συγκρίσεις είναι κομμάτι όλων των review.

Τουλάχιστον ποστάρω και κανα νέο αντί να κάνω ελεύθερη κουβέντα.

Τα ποστ μου είναι κυριολεκτικά σταγόνα στον ωκεανό.

Δημοσ.

To λεω αυτο εκτος απο τα αρχεια δεν υπαρχει τηλεοραση που να μην εχει usb σημερα

Αν μιλαμε για εργα η συντριπτικη πλειοψηφια δεν χρησιμοποιει οπτικα μεσα , αν μιλησουμε για αυτους που εχουν ακομα αρχαιολογιες dvd players στο σαλονι τους πιθανον να εχουν ελαχιστες γνωσεις απο υπολογιστες μεχρι καθολου

Οποτε αυτη η φραση δεν κολλαει στην προκειμενη ...

(Για full load στον 7700Κ του πετάς ένα blue ray και του λες να το κάνει 1,5gb mkv .Εκεί να δεις κάμψεις που θα πάρει .

Για winrar θα έλεγα ότι θες δυο ssd, απ τον έναν να διαβάζει κ στον άλλον να γράφει, για να μην υπάρχει καθυστέρηση.)

Αν είσαι ταινιοφιλος κ φας το μικρόβιο της εικόνας κ του ήχου είναι σαν να γίνεις pc gamer, εκεί πάμε αλλού !!!

Δεν είναι καθόλου ασχετος ο χαρακτηρισμός....

Δημοσ.

Υ.Γ.:

1) Επειδή γράφονται ειρωνικά σχόλια όταν δείχνεις τεστ με τον ryzen 1700 να υστερεί σε κάποια games, με drops και κάτω από τα 60fps, πρέπει να καταλάβουμε τί σημαίνει high end gaming cpu των 250€ plus. Σημαίνει ελάχιστες ή και καθόλου υποχωρήσεις στον στόχο των 60fps+. Μην κοιτάτε μερικοί τί συμβαίνει στην Ελλάδα της κρίσης. Τα 400€ για gaming είναι για αυτούς που θέλουν το απόλυτο(ή εκεί κοντά τέλος πάντων) και όσους θέλουν ίσως αντοχή στο χρόνο(λόγω του Hyperthreading) και είναι πρόθυμοι να το πληρώσουν. Η πλατφόρμα του 7700Κ είναι η consumer oriented 1151. 

Αν μας έβγαζε η AMD επιδόσεις 1700 σε τιμή 7600Κ θα μιλάγαμε για τρελό vfm. Δυστυχώς, με τη λογική 2+2 ή 3+3 των φθηνότερων τσιπ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Τίποτα δεν συμβαίνει διαφορετικό στην Ελλάδα της κρίσης. Ο απαιτητικός gamer παίρνει 1070/1080(Ti) και ο i7 κάνει καλοκαιρινές διακοπές αφού όλη η δουλειά πέφτει στην gpu. Αν μιλάμε για απαιτητικό gamer πάντα.

Αυτό άλλωστε δεν ισχυρίζονται και όλα τα Benches που γίνονται σε 720/1080p; Ότι στις μεγαλύτερες αναλύσεις (aka απαιτητικοί gamers) οι διαφορές στις cpu δεν φαίνονται λόγω Gpu. 

Ο gamer των 60fps και του 1080p, αν δεν είναι υπερ-hyperaρισμένος, αγοράζει έναν i5 και κάνει τη δουλειά του άψογα (για να μην πώ για FX8350 που ακόμη την παλεύει στις παραπάνω συνθήκες) μαζί με μια GTx1060/1070. 

Έχουν καταφέρει να κάνουν όλο τον κόσμο να ασχολείται με τον 7700k γιατί είναι το μόνο επιχείρημα της Intel. Δεν της έμεινε τίποτα παρά μόνο ο 7700k και σε μια μόνο συγκεκριμένη μόνο κατηγορία, το gaming. Ένας κολοσσός που χρόνια ολόκληρα έπαιζε μόνος, έμεινε με ένα επεξεργαστή μόνο, που δεν ξεφτιλίστηκε απο την AMD την "ψωροΚώσταινα". 

Δεν είμαι υπέρ της Amd. Για εμένα άλλη μια φορά πήγε να κάνει κάτι καλό και έβαλε και μισό κιλό σκατά μέσα για να μας αφήσει με την π....τσα στο χέρι και με ένα προϊόν "ναι μεν αλλά". Κατα πάσα πιθανότητα η Intel θα απαντήσει σχετικά άμεσα. Απλά απο όλο αυτό κρατάω ότι πλέον θα υπάρχει ανταγωνισμός, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για εμάς.

• Like 3
Δημοσ.

Ο gamer των 60fps και του 1080p, αν δεν είναι υπερ-hyperaρισμένος, αγοράζει έναν i5 και κάνει τη δουλειά του άψογα (για να μην πώ για FX8350 που ακόμη την παλεύει στις παραπάνω συνθήκες) μαζί με μια GTx1060/1070. 

Έλεγα να μην απαντήσω, γιατί το αρχικό μου ποστ τα έλεγε όλα. Ο i5 που μπορεί να βγει από έναν i7 με κλείσιμο του HT δεν μπορεί πλέον να κάνει αυτό που λες στο 100% των περιπτώσεων. Το διαπίστωσα ιδίοις όμασι.

Δημοσ.

Μιας και πάω προς Ryzen... ο 1600Χ αρχίζει και με τραβάει περισσότερο σαν all around solution από τον 1700.

Ναι θα χάσω τους 2 παραπάνω πυρήνες/threads για επεξεργασία βίντεο κλπ αλλά μου φαίνεται ποιο value for money σαν cpu για τώρα και αν χρειαστώ κάτι παραπάνω σε ισχύ, του χρόνου με τους ΖΕΝ+ λογικά θα το βρω.  B)

Ο 7700Κ δεν λέω καλός δυνατός αλλά πλέον δεν λέει κάτι overall και προς θεού υπάρχουν τσιπάκια και από τις 2 εταιρείες για να καλύψουν όλους τους χρήστες. :mellow:

Έλεος, εκτός από gaming, και αυτό σε μερικά παιχνίδια όχι όλα, που τραβάει παραπάνω ο συγκεκριμένος? 

Ξέρω τώρα θα πέσουν όλοι οι ΟΥΚάδες αλεξιπτωτιστές να με φάνε με τα τάδε γραφήματα που τον δείχνουν να 'σκίζει' ότι υπάρχει στην γη στα 5ghz... :ph34r:

Αλλά δεν λένε πουθενά με τι μητρική και τι ψύξη παίζει εκεί που παίζει (δεν λέω είναι θηρίο εκεί πάνω) για να μην θυμηθώ τι dellid θέλει για να αλλαχτεί η οδοντόκρεμα που βάζει η INTEL σε τσιπ 300+ ευρώ για να πέσει η θερμοκρασία του, αλλά όταν συγκρίνουμε να συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι καρπούζια με καρύδες. :mad:

Κουράσατε μάγκες, μπορείτε κάλλιστα να ανοίξετε ένα INTEL thread και να δοξάζεται εκεί μέσα την αγία αυτή εταιρεία και ότι άλλο θέλετε και να μας αφήσετε εμάς τους 'κακόμοιρους' να κλαίμε την μοίρα μας με τα 'σάπια' Ryzen που δεν πάνε βήμα μπροστά στους I7.

Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα...

Είσαι στον σωστό δρόμο, R5 1600/1600X for the win, αν και θα κριθεί από τις τιμές στην Ελλάδα, είναι το απόλυτο vfm για ένα ευέλικτο και δυνατο gaming/workstation build. Άστους να τσιρίζουν, είναι το σοκ μετά τον σεισμό μιας και οι νέοι επεξεργαστές της AMD άλλαξαν ΡΙΖΙΚΑ και για ΠΑΝΤΑ, το τοπίο σε τιμές και κατηγορίες, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σε 6 μήνες από τώρα και όπως το ήξεραν μερικοί με την Intel να αναγκάζεται σε ριζικές αλλαγές στην τιμολόγηση και στο lineup της αργά η γρήγορα, αρκετοί δεν το έχουν χωνέψη η και καταλάβει ακομη η και δεν θέλουν να το καταλάβουν μιας και είναι τυφλά groupies. Τα νέα cpus της AMD είναι DISRUPTIVE, προιόν επανάστασης στην αγορά τους, που γράφει ήδη ιστορία.

• Like 2
Δημοσ.

Αν είσαι ταινιοφιλος κ φας το μικρόβιο της εικόνας κ του ήχου είναι σαν να γίνεις pc gamer, εκεί πάμε αλλού !!!

Δεν είναι καθόλου ασχετος ο χαρακτηρισμός....

Kαποτε το ειχαμε αυτο το μερακι αλλα απο τοτε που βγηκανε τα τορενταδικα που μπορεις να βρεις απο αυτουσιο μπλου ραυ μεχρι συμπιεσμενη ματροσκα φοβερης ποιοτητας που δυσκολα μπορεις να καταλαβεις οπτικες διαφορες , οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να ασχοληθει καποιος θα χασει τσαμπα χρονο και δεν θα κερδισει τιποτε επι της ουσιας αφου το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο 

Τα μονα προγραμματα που χρησιμοποιω για προσωπικα βιντεο ειναι το  Sony PlayMemories που κανει την καλυτερη δουλεια ( cut - crop - merge ) στο αψε σβησε χωρις το ανουσιο rendering που μπορει να παρει χρονο (τουλαχιστον στο δικο μου phenom x6 1090) 

Βασικα τα περισσοτερα προγραμματα rendering εκτος οτι κανουν πολυ χρονο με οποιοδηποτε επεξεργαστη ριχνουν και την ποιοτητα της εικονας στο τελικο αποτελεσμα 

Δημοσ.

Μ2 θα παρω εναν 500giga οταν πεσουν και αλλο οι τιμες ειπα να βαλω τοση πολυ ραμ για να ειμαi κομπλε για πολυ κερο

Και πολύ σωστά έκανες. Εγώ έχω 32 GB από το 2013. :)

Δημοσ.

Προσπαθείς να συζητήσεις σοβαρά με ένα τύπο που έχει πληρώσει premium για να

πάρει ξεκλείδωτο cpu και m/b και τρέχει στοκ.

edit: απο την επισύμανση του fallen,

έχει δώσει κι ένα κατοστάρι έξτρα σε ψύκτρα για στοκ πάντα

Εντάξει άμα κόλλαγε κάνα 200άρι ακόμα θα έπαιρνε

κι ένα φτηνούτσικο chiller για να ματσάρει room temps με τον 7700Κ :-Dσε στοκ :-D

Ο τύπος όπως λες θα κάνει το overclock του όταν κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη. Έτσι έκανε και με τον 2500k, που αν δεν χάλασε η Mobo ακόμα με αυτόν θα ήμουνα.

Τώρα όσον αφορά τα λεφτά δεν θυμάμαι να τα ιδρώσαμε μαζί για να σου πέφτει και λόγος.

Δεν είναι τα πάντα σε αυτή τη ζωή μόνο το vfm αλλιώς δεν θα υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από vfm μάρκες και κανενας δεν θα αγόραζε apple και καμμιά γυναίκα δεν θα ονειρεύονταν louboutin και κανένας εδώ έξω δεν θα είχε Mercedes.

Δεν θα το έλεγα!

Για full load στον 7700Κ του πετάς ένα blue ray και του λες να το κάνει 1,5gb mkv .Εκεί να δεις κάμψεις που θα πάρει .

Για winrar θα έλεγα ότι θες δυο ssd, απ τον έναν να διαβάζει κ στον άλλον να γράφει, για να μην υπάρχει καθυστέρηση.

Πάντως ότι ο 7700Κ δεν είναι high end gaming επεξεργαστής μην το ξανά πεις, ούτε σε δημόσιο χώρο ούτε σε χώρους εστίασης κτλπ

Θα σε περάσουν να μην πω γιατί.....

Όχι είναι high end gaming only cpu.

Ξαναδιάβασα το ποστ μου και το έχω γράψει λάθος.

Κερασάκι η αεροψυξη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39654&cat=7 το vfm χτύπησε ταβάνι λέμε.

Και όταν θέλεις να δεις stability και θερμοκρασίες με full usage ΚΑΙ AVX (που μας ζαλισαν κάποιοι) τρέχεις και 2 winrar, έτσι γιατί είσαι large ρε παιδί μου!!!

Παραλίγο να ξεχάσω ούτε video conversion δεν χρειάζεται γιατί τα κατεβάζεις όλα!!!

White τώρα κατεβάζω το βιντεάκι από τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Και όλα αυτά σε τεχνολογικό φόρουμ της Ελλάδας το 2017, με τις υγείες μας.

Η πραγματική η χρήση η δικιά μου αυτή είναι 2 - 3 winrar ,Spotify και gaming.

Το τι κάνουν άλλοι δεν με αφορά.

Αφού όλοι εσείς εδώ μέσα έχετε τόσο τρέλες ανάγκες εδώ μέσα είστε πολύ τυχεροί παιδιά που βγήκαν οι ryzen γιατί ο 1800χ θα σας γλιτώσει τουλάχιστον χρόνο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...