Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο καμποση ωρα gaming. Νομιζω πως πιθανον να ειναι θεμα του κουτιου καθως και με τον intel που ειχα , ηταν πολυ ψηλες οι θερμοκρασιες, βαζοντας μια gammax 200t βεβαια καπως εφτιαξε. Θυμαμαι οτι με ανοιχτο το πλαινο ηταν αρκετα καλυτερα

20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ψιλο κομπλε φαινεται, δοκιμασε να ανοιξεις το πλαινο καπακι να δεις αν και ποσο θα πεσουν οι θερμομρασιες.

temps3.png

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, splanis είπε

Μετα απο καμποση ωρα gaming. Νομιζω πως πιθανον να ειναι θεμα του κουτιου καθως και με τον intel που ειχα , ηταν πολυ ψηλες οι θερμοκρασιες, βαζοντας μια gammax 200t βεβαια καπως εφτιαξε. Θυμαμαι οτι με ανοιχτο το πλαινο ηταν αρκετα καλυτερα

temps3.png

Αυτες ειναι με ανοιχτο καπακι? Ιδιες με κλειστο ειναι που σημαινει οτι το airflow ειναι οκ. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Αυτες ειναι με ανοιχτο καπακι? Ιδιες με κλειστο ειναι που σημαινει οτι το airflow ειναι οκ. 

oχι οχι με κλειστο ηταν κ αυτες. Θα δοκιμασω με ανοιχτο το βραδυ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 1:08 ΜΜ, Πέτρος είπε

Φακ μι...το έστειλαν ήδη, χωρίς καν συζήτηση.

H στιγμή που στρίβεις μεσημέρι να παρκάρεις και βλέπεις τον ΕΛΤΑκούριερ να μπαίνει στο αμάξι του και να ετοιμάζεται να φύγει...

Τον πρόλαβα, μου το έδωσε, το πέρασα...και έφαγα 45' να ψάχνω γιατί ενώ βλέπει τον OS δίσκο στο BIOS, δεν τον βλέπει σε boot priority.

Έγινε κι αυτό, δεν βγάζει κιχ πλέον...τώρα τελειώνει 5 κύκλους ΙΒΤ[email protected] στα 3400.

Ώρα να στήσω τον FX στο νέο του σπίτι, και να περάσει ο 955 στο ντουλάπι, μετά από 9 χρόνια.

Βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

H στιγμή που στρίβεις μεσημέρι να παρκάρεις και βλέπεις τον ΕΛΤΑκούριερ να μπαίνει στο αμάξι του και να ετοιμάζεται να φύγει...

Τον πρόλαβα, μου το έδωσε, το πέρασα...και έφαγα 45' να ψάχνω γιατί ενώ βλέπει τον OS δίσκο στο BIOS, δεν τον βλέπει σε boot priority.

Έγινε κι αυτό, δεν βγάζει κιχ πλέον...τώρα τελειώνει 5 κύκλους ΙΒΤ[email protected] στα 3400.

Ώρα να στήσω τον FX στο νέο του σπίτι, και να περάσει ο 955 στο ντουλάπι, μετά από 9 χρόνια.

Βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

Η το ανεβαζεις στα 3700-3800 η το αφηνεις stock τι 3400? 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

?

Το 3400, είναι επιλογή στο ΒΙΟS της Taichi που πάει τον επεξεργαστή στα 3300 αλλά τον βάζεις και ψηλότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τρέξει κανένας σε Ryzen  Phoenix OS να δούμε πως τα πάει στα Games; Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει μια δοκιμή γιατί δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Η το ανεβαζεις στα 3700-3800 η το αφηνεις stock τι 3400? 😛

Πάει σύντομα 3800, απλά κυριολεκτικά εκείνη τη στιγμή είχα καταφέρει να μπουτάρω σωστά.

Τώρα γύρισα από τον άλλο "αγώνα". Από ότι έμαθα, ο 955 πάει πακέτο με την MSI του σε άλλον φίλο...να συνεχίσει την πορεία του.

4 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Asrock-Sapphire Boost.

4 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Το 3400, είναι επιλογή στο ΒΙΟS της Taichi που πάει τον επεξεργαστή στα 3300 αλλά τον βάζεις και ψηλότερα.

Μου το ξανάπες και προχτές αυτό, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω.

Στα υπόψιν.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Πάει σύντομα 3800, απλά κυριολεκτικά εκείνη τη στιγμή είχα καταφέρει να μπουτάρω σωστά.

Τώρα γύρισα από τον άλλο "αγώνα". Από ότι έμαθα, ο 955 πάει πακέτο με την MSI του σε άλλον φίλο...να συνεχίσει την πορεία του.

Μου το ξανάπες και προχτές αυτό, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω.

Στα υπόψιν.

Έχεις Sapphire κάρτα γραφικών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να υπήρχε κάποτε, σε παλιότερο BIOS.

Τώρα πια, πρέπει να είναι το Asrock και το AMD, μόνο.

Μπαίνω και επανέρχομαι.

edit:

Όντως, δεν βρήκα κάτι στο 4.80/81 (αν τώρα είναι κάπου κρυμμένο πλέον, άλλη ιστορία).

Στα 3.6 πλέον, Cb έβγαλε, [email protected] έβγαλε, και βλέπουμε.

Επεξ/σία από Πέτρος
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...