Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Αν ειμουν στην θεση της amd θα εβγαζα οσο πιο γρηγορα γινεται τα 7nm να εκμεταλευτω το momentum που εχουν

Δειγμα γραφης τον Ιανουαριο, full throttle τον Απριλιο-Ιουνιο και τα βαρεα οχηματα Q4/2019 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, SPANK είπε

Από ότι βλέπω μειώνεται και άλλο η τιμή του 2700x , έλεγα να περιμένω να αναβαθμίσω κατευθείαν στα 7nm αλλά αν υπάρξει μια καλή προσφορά θα αδράξω την ευκαιρία και μετά θα πάω στον 7nm , έτσι και αλλιώς οι τωρινές motherboard θα κάνουν και στον 7nm.

Με την έλευση των 7nm έχει ακουστεί κάτι για καινούργιο chipset ή μένουμε ως έχει στο x470 ?

Στην ιδια φαση ειμαι και εγω ,και βλεπω οτι οι ryzen πανε για q3-q4 του 19 και μαλλον θα τον χτυπησω εναν 2700x 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Στην ιδια φαση ειμαι και εγω ,και βλεπω οτι οι ryzen πανε για q3-q4 του 19 και μαλλον θα τον χτυπησω εναν 2700x 

Mην μου λετε τετοια, γιατι καλος χρυσος ο 1400.... αλλα ειναι 1400 :) 

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Από ότι βλέπω μειώνεται και άλλο η τιμή του 2700x , έλεγα να περιμένω να αναβαθμίσω κατευθείαν στα 7nm αλλά αν υπάρξει μια καλή προσφορά θα αδράξω την ευκαιρία και μετά θα πάω στον 7nm , έτσι και αλλιώς οι τωρινές motherboard θα κάνουν και στον 7nm.

Με την έλευση των 7nm έχει ακουστεί κάτι για καινούργιο chipset ή μένουμε ως έχει στο x470 ?

https://www.extremetech.com/computing/278866-amd-cuts-ryzen-7-2700xs-price-ahead-of-intel-9900k-launch

Λετε να δουμε και παραπανω μειωση :P ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Mην μου λετε τετοια, γιατι καλος χρυσος ο 1400.... αλλα ειναι 1400 :) 

Με την ιντελ να μην μπορεί να παράξει πολλά chip και τα ryzen 2000 να ξεπούλανε δεν έχει λόγο η AMD να βιαστεί. 

Αν πέσει η ζήτηση στα 2000 θα το τρέξουν πιο γρήγορα το όλο πράγμα. Βέβαια όχι πριν το Q2 του 2019.

Q1 θα έρθουν τα epyc και θα μας δείξουν τι θα πρέπει να περιμένουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

μια χαρα ειναι ο 6700 που εχεις, αν δεν εχεις αλλο λογο εκτος οτι σε τρωει η τσεπη σου :P τοτε καλυτερα να περιμενεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, obijuan1983 είπε

Το κατάλαβα...εφτανε στο auto μεχρι 1.175 και freezαρε, το κατέβασα στο 1.05ν

Thanks

Πφ τα ίδια βλαμμένα ρεύματα έχουν στο auto ακόμα οι msi... Btw δε σου freezαρέ λόγω του παραπάνω vsoc, αλλά επειδή τα settings σου είναι γενικότερα unstable. Υπολόγισε σωστά τα timings με το DRAM calculator για αρχή και βάλε λίγο παραπάνω vcore από όσο βάζεις απλά για να βγάζει cinebench κλπ. Για vsoc ξεκίνα από 1.100 και ανέβαζε αν συνεχίζεις να είσαι unstable μέχρι και το 1.150, δε νομίζω να χρειάζεται παραπάνω για safe timings από το DRAM calculator. Το πιο πιθανό είναι να σου την κάνει το CL15 την δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

μακαρι να ισχυει και στα παιχνιδια το 13% ipc  +5ghz clockια θα μιλαμε για τρελες επιδοσεις και super efficiency λογω 7nm 

τα λεφτα για τον ryzen 3600χ η 3700χ  παντως ειναι ιδη στην ακρη ,its gonna be amazing:D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

άρχισε τα 10αρια σε κάθε γενιά και αυτή, σαν την intel..... :( 

Eλα man..μια χαρά το βρίσκω...μακάρι να είναι έτσι και σε game tasks..οι επιδόσεις δεν έρχονται μόνο από εκεί αλλα και από κλοκια...(δες intel😎).

Αυτό που περιμένω εγώ είναι να σπάσει το φραγμα των 4.4ghz-4.5ghz

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, leros2004 είπε

άρχισε τα 10αρια σε κάθε γενιά και αυτή, σαν την intel..... :( 

το 13% ειναι μονο το ipc βαλε και την υψηλοτερη συχνοτητα σιγουρα θα ειναι ενα 20 με 25% γρηγοροτερη στο single core 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...