LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το ρετουσάρισα λίγο Επίσης περίμενε και τους 6πύρηνους. Για 4πύρηνους ryzen, αν και κατά πως φαίνεται θα είναι πολύ vfm υποθέτω θες κάτι ποιο δυνατό. Ναι 1700 και ανω, να κανω αναβαθμιση ουσιας οχι απλα για να κανω. Αν παρω πιστωτικο ειναι 640 ευρω οποτε με παιρνει ανετα για 1700X και μητρικη απλα θα πρεπει να πουλησω τις μνημες μου για να παρω DDR4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Θυμάμαι ότι δεν πολυπαίζεις παιχνίδια, αν είναι έτσι καλά κάνεις και κοιτάς σε 8πύρηνο. Ο 1700 είναι πολύ καλό value αν δεν καίγεσαι για stp. O 1700X δεν νομίζω ότι είναι καλή επιλογή... γι αυτό έγραψα 1700 ή 1800X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τι ειναι το stp? Μπορει να μην παιζω αλλα υπαρχει ανερχομενος gamer ο γιος μου που ειναι 7 οποτε καπου στα 9-10 θα αναλαβει δραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Και ποιό είναι το full load σε πραγματικές συνθήκες? Μη μου πείς youtube και browsing,ή εργασίες του λεπτού ,τύπου extract ή copy.Γιατί και σε games πιο πολύ ανεβάζουν ,και δε μιλάμε για max core,που εκεί δεν παίζει το σενάριο του 45-50 ,μιλάμε για average. Και δεν το λέω εγώ,όλα τα reviews το λένε και όλα τα φόρα.Προσωπικά με τον 6700Κ,που είναι πιο κρύος, delidded με ίδια ψύκτρα +δεύτερο fan,ψυχρότερο κουτί, έχω αυτές τις θερμοκρασίες που αναφέρεις σε στοκ. Εκτός αν έπεσες σε κανα τσιπάκι που παίζει στοκ με 1.15 vcore,ένα στο εκατομμύριο και αν.. ΥΓ. Θα συμφωνήσω και με κάποιον 2-3 σελίδες πριν που είπε οτι δεν παθαίνει τίποτα σε στοκ ,και ας φτάνει στα 80-90,δεν είναι κακό.Η συζήτηση ξεκίνησε μιλώντας για νορμαλ θερμοκρασίες και δυνατότητα oc,έστω μικρού ,χωρίς να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για υδρόψυξη και να μπαίνεις σε διαδικασία χειρουργείου (delid) για επεξεργαστή "high end" των 400 ευρώ. Το full load σε πραγματικές συνθήκες είναι να κάνεις δυο πακεταρισματα με winrar ταυτόχρονα και να τρέξει το CPU 10 λεπτά. Με το delid δεν συμφωνώ. Επίσης ο 7700k δεν είναι high end gaming CPU γιατί από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι. 80-90 βαθμούς σε στοκ μόνο αν δεν βάλεις παστα δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το full load σε πραγματικές συνθήκες είναι να κάνεις δυο πακεταρισματα με winrar ταυτόχρονα και να τρέξει το CPU 10 λεπτά. Με το delid δεν συμφωνώ. Επίσης ο 7700k δεν είναι high end gaming CPU γιατί από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι. 80-90 βαθμούς σε στοκ μόνο αν δεν βάλεις παστα δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν θα το έλεγα! Για full load στον 7700Κ του πετάς ένα blue ray και του λες να το κάνει 1,5gb mkv .Εκεί να δεις κάμψεις που θα πάρει . Για winrar θα έλεγα ότι θες δυο ssd, απ τον έναν να διαβάζει κ στον άλλον να γράφει, για να μην υπάρχει καθυστέρηση. Πάντως ότι ο 7700Κ δεν είναι high end gaming επεξεργαστής μην το ξανά πεις, ούτε σε δημόσιο χώρο ούτε σε χώρους εστίασης κτλπ Θα σε περάσουν να μην πω γιατί..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το full load σε πραγματικές συνθήκες είναι να κάνεις δυο πακεταρισματα με winrar ταυτόχρονα και να τρέξει το CPU 10 λεπτά. Με το delid δεν συμφωνώ. Επίσης ο 7700k δεν είναι high end gaming CPU γιατί από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι. 80-90 βαθμούς σε στοκ μόνο αν δεν βάλεις παστα δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Για τα temps που ανέφερες ,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την αντιπαράθεση,απλά ανέφερα δική μου εμπειρία και αναφορές σε reviews.Αν όντως έχεις τέτοια temps ,απλά είσαι εξαίρεση και μπράβο. To delid είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει να κάνει "σοβαρό" oc. Αν και εγώ ο ίδιος έβαλα σε εισαγωγικά το high end,για gaming αν δεν είναι αυτός ποιος είναι (ειδικά προ ryzen) ?? Ασε που και η ίδια η Intel για high end τον πλασάρει.Η ανώτερη πλατφόρμα (x99),προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση. 80-90 άνετα βαράει σε στοκ με μέτρια ψύκτρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Για τα temps που ανέφερες ,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την αντιπαράθεση,απλά ανέφερα δική μου εμπειρία και αναφορές σε reviews.Αν όντως έχεις τέτοια temps ,απλά είσαι εξαίρεση και μπράβο. To delid είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει να κάνει "σοβαρό" oc. Αν και εγώ ο ίδιος έβαλα σε εισαγωγικά το high end,για gaming αν δεν είναι αυτός ποιος είναι (ειδικά προ ryzen) ?? Ασε που και η ίδια η Intel για high end τον πλασάρει.Η ανώτερη πλατφόρμα (x99),προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση. 80-90 άνετα βαράει σε στοκ με μέτρια ψύκτρα. Προσπαθείς να συζητήσεις σοβαρά με ένα τύπο που έχει πληρώσει premium για να πάρει ξεκλείδωτο cpu και m/b και τρέχει στοκ. edit: απο την επισύμανση του fallen, έχει δώσει κι ένα κατοστάρι έξτρα σε ψύκτρα για στοκ πάντα Εντάξει άμα κόλλαγε κάνα 200άρι ακόμα θα έπαιρνε κι ένα φτηνούτσικο chiller για να ματσάρει room temps με τον 7700Κ σε στοκ Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2017 από Whitefanged 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν θα το έλεγα! Για full load στον 7700Κ του πετάς ένα blue ray και του λες να το κάνει 1,5gb mkv .Εκεί να δεις κάμψεις που θα πάρει . Για winrar θα έλεγα ότι θες δυο ssd, απ τον έναν να διαβάζει κ στον άλλον να γράφει, για να μην υπάρχει καθυστέρηση. Πάντως ότι ο 7700Κ δεν είναι high end gaming επεξεργαστής μην το ξανά πεις, ούτε σε δημόσιο χώρο ούτε σε χώρους εστίασης κτλπ Θα σε περάσουν να μην πω γιατί..... Εν ετει 2017 χρησιμοποιειετε ακομα οπτικους δισκους (DVD-BLU RAY)???? Τα παντα κατεβαζονται και ειναι ετοιμα δεν χρειαζεται η παραμικρη τροποποιηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εν ετει 2017 χρησιμοποιειετε ακομα οπτικους δισκους (DVD-BLU RAY)???? Τα παντα κατεβαζονται και ειναι ετοιμα δεν χρειαζεται η παραμικρη τροποποιηση Εγω εχω εγραφης bluray γιατι μου φερνουν κατι γαμους κλπ και τους κανω δισκακι. Ξερεις δεν εχουν ολοι media player εδω καλα καλα πολλοι εχουν ακομα απλο dvd στο σαλονι τους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Προσπαθείς να συζητήσεις σοβαρά με ένα τύπο που έχει πληρώσει premium για να πάρει ξεκλείδωτο cpu και m/b και τρέχει στοκ. Κερασάκι η αεροψυξη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39654&cat=7 το vfm χτύπησε ταβάνι λέμε.Και όταν θέλεις να δεις stability και θερμοκρασίες με full usage ΚΑΙ AVX (που μας ζαλισαν κάποιοι) τρέχεις και 2 winrar, έτσι γιατί είσαι large ρε παιδί μου!!! Παραλίγο να ξεχάσω ούτε video conversion δεν χρειάζεται γιατί τα κατεβάζεις όλα!!! White τώρα κατεβάζω το βιντεάκι από τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Και όλα αυτά σε τεχνολογικό φόρουμ της Ελλάδας το 2017, με τις υγείες μας. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγω εχω εγραφης bluray γιατι μου φερνουν κατι γαμους κλπ και τους κανω δισκακι. Ξερεις δεν εχουν ολοι media player εδω καλα καλα πολλοι εχουν ακομα απλο dvd στο σαλονι τους. To λεω αυτο εκτος απο τα αρχεια δεν υπαρχει τηλεοραση που να μην εχει usb σημερα Αν μιλαμε για εργα η συντριπτικη πλειοψηφια δεν χρησιμοποιει οπτικα μεσα , αν μιλησουμε για αυτους που εχουν ακομα αρχαιολογιες dvd players στο σαλονι τους πιθανον να εχουν ελαχιστες γνωσεις απο υπολογιστες μεχρι καθολου Οποτε αυτη η φραση δεν κολλαει στην προκειμενη ... (Για full load στον 7700Κ του πετάς ένα blue ray και του λες να το κάνει 1,5gb mkv .Εκεί να δεις κάμψεις που θα πάρει . Για winrar θα έλεγα ότι θες δυο ssd, απ τον έναν να διαβάζει κ στον άλλον να γράφει, για να μην υπάρχει καθυστέρηση.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 παιδία τα Intel πάντα κερδίζουν εδώ 4 core εναντίον 4 core http://www.skroutz.gr/s/4609338/AMD-Sempron-3850-Box.html http://www.skroutz.gr/s/9853704/Intel-Xeon-E5-2637-v4-Tray.html παιδία τα Intel πάντα κερδίζουν εδώ 4 core εναντίον 4 core http://www.skroutz.gr/s/4609338/AMD-Sempron-3850-Box.html http://www.skroutz.gr/s/9853704/Intel-Xeon-E5-2637-v4-Tray.html sic "είμαι" off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 παιδία τα Intel πάντα κερδίζουν εδώ 4 core εναντίον 4 core http://www.skroutz.gr/s/4609338/AMD-Sempron-3850-Box.html http://www.skroutz.gr/s/9853704/Intel-Xeon-E5-2637-v4-Tray.html sic "είμαι" off topic Φιλτατε ευζωνα! Η΄ εισαι 23 ετων, η΄ εισαι θαυμαστης του Jordan η΄ λες καθε μερα 23 μ@λ@κιες και εχεις περιθωριο για αλλες 22 ακομα!Χαχαχαχαχα!(Χουμορ χουμορ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Φιλτατε ευζωνα! Η΄ εισαι 23 ετων, η΄ εισαι θαυμαστης του Jordan η΄ λες καθε μερα 23 μ@λ@κιες και εχεις περιθωριο για αλλες 22 ακομα!Χαχαχαχαχα!(Χουμορ χουμορ) Ειρωνευεται προφανως τον αντικειμενικοτατο φιλο fopation που μας ειπε οτι ειναι αδικο να συγκρινουμε τον i5 με τον r5 που εχουν την ιδια τιμη, αλλα ανταυτου προτεινε να συγκρινουμε επεξεργαστες με τους ιδιους πυρηνες ανεξαρτητως τιμης, γιατι ετσι ειναι πιο δικαιο (για την Intel) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ελα που ομως ολοι απο την τιμη ξεκιναμε! Λιγες ειναι οι περιπτωσεις που δεν υπολογιζουμε το χρημα νομιζω και αλλες οι καταστασεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις