Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

H D15 δεν έχει bracket για ΑΜ4, δεν τη βγάζει συμβατή.

Υπάρχει σαν ξεχωριστό kit...το οποίο Ελλάδα σε δυο μαγαζιά.

Δεν έχω λύσει ακόμα τον παλιό, βέβαια, να δω μπας και κάθεται, αλλά για να γράφει η "μαμά" ότι δεν...έτσι θα είναι.

Με κάποιου είδους μόντα, βέβαια, ας πουμε πως μπαίνει το μαμά cooler του FX...κάθεται σωστά, και πιάνει.

Να το αποτολμήσω, ίσα για να λειτουργήσει?

Με κλιπ δεν ειναι το cooler του fx? μια χαρα μπαινει δεν νομιζω οτι θελει μοντα, εγω μια παλια cnp που ειχα απο am2 μια χαρα κουμπωσε

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

@mindtrapperH D15 δεν έχει bracket για ΑΜ4, δεν τη βγάζει συμβατή.

Υπάρχει σαν ξεχωριστό kit...το οποίο Ελλάδα σε δυο μαγαζιά.

Δεν έχω λύσει ακόμα τον παλιό, βέβαια, να δω μπας και κάθεται, αλλά για να γράφει η "μαμά" ότι δεν...έτσι θα είναι.

Με κάποιου είδους μόντα, βέβαια, ας πουμε πως μπαίνει το μαμά cooler του FX...κάθεται σωστά, και πιάνει.

Να το αποτολμήσω, ίσα για να λειτουργήσει?

Υπάρχει bracket και για την D15 λογικά.

https://www.skroutz.gr/s/11605345/Noctua-NH-D15-SE-AM4.html

Στείλε τους πρώτα email για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Με κλιπ δεν ειναι το cooler του fx? μια χαρα μπαινει δεν νομιζω οτι θελει μοντα

Πρέπει να βγουν οι αποστάτες που έχει το σύστημα της Taichi για να κάθεται η ψύκτρα.

Ως αποτέλεσμα, περισσεύουν οι βίδες πίσω από τη μητρική, κάπου δυο πόντους...θα φτάσει με τους αποστάτες της μητρικής να μη χτυπάει στο κουτί?

Μόλις τώρα, ilos είπε

Υπάρχει bracket και για την D15 λογικά.

https://www.skroutz.gr/s/11605345/Noctua-NH-D15-SE-AM4.html

Στείλε τους πρώτα email για να είσαι σίγουρος.

Αυτό είναι ολόκληρη η ψύκτρα, τροποποιημένη ώστε να κάθεται στο ΑΜ4 από την αρχή.

Υπάρχει Kit, αλλά δυσεύρετο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει κιτ η Noctua να σου στείλει, έστω αν στείλεις την απόδειξη του cpu ή της μητρικής ένα email;

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mindtrapper είπε

Δεν έχει κιτ η Noctua να σου στείλει, έστω αν στείλεις την απόδειξη του cpu ή της μητρικής ένα email. 

Θέλει ίδιο όνομα στην απόδειξη επεξεργαστή και ψύκτρας κλπ...εμένα είναι όλα διαφορετικά (ο επεξεργαστής/μητρική 2ο χέρι, η ψύκτρα τιμολόγιο από παλιότερο πιστωτικό κλπ).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Πρέπει να βγουν οι αποστάτες που έχει το σύστημα της Taichi για να κάθεται η ψύκτρα.

Ως αποτέλεσμα, περισσεύουν οι βίδες πίσω από τη μητρική, κάπου δυο πόντους...θα φτάσει με τους αποστάτες της μητρικής να μη χτυπάει στο κουτί?

δεν σε καταλαβα ,βρισκει ο πατος της ψυκτρας πανω στις πλαστικες βασεις και δεν παταει η ψυκτρα στη cpu ?

20170404104141_b6b252dc.png.33d0faf431e78ac930dbb230a35d0030.png

Δημοσ.

Αυτές οι βάσεις, έχουν από κάτω τους αποστάτες πλαστικούς, επίσης.

Αν τους βγάλω, κουμπώνει η ψύκτρα του FX...το έκανα ήδη δοκιμαστικά.

Λογικά, θα το αποτολμήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

We strictly require a valid proof of purchase (electronic version or scan/photo of the invoice) of both a Noctua CPU cooler and either an AM4 motherboard or AM4 CPU in order to process your request. In case you've lost the invoice of your Noctua CPU cooler, please write your full name and the current date on a piece of paper, take a photo of the paper next to your CPU cooler and upload it as proof of purchase. Please note that your name has to be clearly readable and that we can't process requests without proper proof of purchase.

Βάλτα όλα παρέα σε μια φώτο με το όνομα σου και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindtrapper είπε

We strictly require a valid proof of purchase (electronic version or scan/photo of the invoice) of both a Noctua CPU cooler and either an AM4 motherboard or AM4 CPU in order to process your request. In case you've lost the invoice of your Noctua CPU cooler, please write your full name and the current date on a piece of paper, take a photo of the paper next to your CPU cooler and upload it as proof of purchase. Please note that your name has to be clearly readable and that we can't process requests without proper proof of purchase.

Δεν έφτασα μέχρι εκεί, διάβαζα μόνο τη φόρμα παραγγελίας.

Λογικά θα το δοκιμάσω αύριο αυτό...αν δεν τα έχω κάψει όλα σήμερα.

Δημοσ.

Έχω μια cooler master 212 και ΑΜ4 kit. Ο ανεμιστήρας της είναι παλιός βέβαια, δεν θα τον έβαζα. Αλλά αν είσαι κοντά στο Χαλάνδρι και έχεις κανέναν ανεμιστήρα της προκοπής να βάλεις πάνω μπορώ να στην δώσω μέχρι να βρεις κιτ για την Noctua. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Κάπου εδώ αρχίζω να βρίζω, συνειδητοποιώντας πως η NH-D15 λογικά δεν είναι συμβατή με την Taichi και χρειάζεται το κιτ από τη Noctua...

Δεν είναι το θέμα το κόστος...είναι το πότε θα το έχω στα χέρια μου...

Στανιό μου μέσα...

Σε τρεις μέρες το είχα από την Αυστρία (noctua) δωρεάν με courier.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...