Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, STORM1978 είπε Μόλις έδωσα το σετακι στον Petros. Μιας και με έδωσες στεγνά...μια ερώτηση, προς όλους. Λόγω χρόνου/υποχρεώσεων, λέω να προχωρήσω στον υπέρτατο κανιβαλισμό και να απεγκαταστήσω/καθαρίσω ότι υπάρχει σε οδηγούς από τα τωρινά μου 10ρια, να αλλάξω το combo (από τον FX) και να ξεκινήσω το σύστημα και να περάσω τους νέους οδηγούς. Στη χειρότερη, υποθέτω πως απλά θα λειτουργεί "περίεργα" ο υπολογιστής, οπότε θα αναγκαστώ πια να κάνω καθαρή εγκατάσταση με την 1809. Backup ότι χρειάζομαι θα έχω πάρει έτσι κι αλλιώς. What say you? 1
kostas_anes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Μιας και με έδωσες στεγνά...μια ερώτηση, προς όλους. Λόγω χρόνου/υποχρεώσεων, λέω να προχωρήσω στον υπέρτατο κανιβαλισμό και να απεγκαταστήσω/καθαρίσω ότι υπάρχει σε οδηγούς από τα τωρινά μου 10ρια, να αλλάξω το combo (από τον FX) και να ξεκινήσω το σύστημα και να περάσω τους νέους οδηγούς. Στη χειρότερη, υποθέτω πως απλά θα λειτουργεί "περίεργα" ο υπολογιστής, οπότε θα αναγκαστώ πια να κάνω καθαρή εγκατάσταση με την 1809. Backup ότι χρειάζομαι θα έχω πάρει έτσι κι αλλιώς. What say you? Eκανα το ιδιο πριν απο 4 μηνες που εκανα ακριβως ιδια αλλαγη. Το διαολεμενο ουτε που μπουταρε 😂😂😂. Aναγκαστικα ξαναπερνας. Πολυ διαφορετικα chipset και controllers για να υπαρχει εστω και βασικη συμβατοτητα. AM3 με AM3+ παντως εχουν παρα πολυ καλη γιατι το ειχα κανει και αυτο. 1
50EuroUser Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, splanis είπε ναι αυτο ειναι, κακο ειναι; δεν το αντεχει η στοκ ψυκτρα; To auto-oc Feature της MSI είναι αυτό, θα θέλει σκάλισμα γιατί παίζει να ανεβάζει πολύ την τάση και να μην παλεύει. Τον 2700Χ τον πάει 4150 all-cores. Άμα θες overclocking κάντο manual αλλά αγόρασε κανά cooler της προκοπής πρώτα, ασε που και στοκ να μείνεις θα πιάνεις και πιο καλά boost. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από 50EuroUser
splanis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, 50EuroUser είπε To auto-oc Feature της MSI είναι αυτό, θα θέλει σκάλισμα γιατί παίζει να ανεβάζει πολύ την τάση και να μην παλεύει. Τον 2700Χ τον πάει 4150 all-cores. Άμα θες overclocking κάντο manual αλλά αγόρασε κανά cooler της προκοπής πρώτα, ασε που και στοκ να μείνεις θα πιάνεις και πιο καλά boost. no money για cooler τωρα θα το αφησω ως εχει
50EuroUser Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να ανεβάσεις κανά Screenshot απο Taiphoon να δούμε ποιό IC έχουν αυτές ; F4-3000C16S-8GISB μάλλον Hynix M-Die αλλά ανέβασε άμα έχεις όρεξη.
Zaknafein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε What say you? Ότι πήρες επεξεργαστή από την Β' Εθνική... Στα σοβαρά, μπορείς να το δοκιμάσεις, απαράβατα μετά από backup, δεν ξέρω πόσο ευαίσθητα είναι τα 10ρια στο συγκεκριμένο build, έχω κάνει χειρότερα πάντως... (από FX -> Haswell σε Win7 και Haswell->Coffee σε Win10, αλλά ήταν κάποιο 16ΧΧ build, χωρίς καθαρή εγκατάσταση, με παρατράγουδα προφανώς, αλλά χωρίς να χρειαστεί φρέσκο install). Για καλό και για κακό, κάντο σε χρόνο που να μπορείς να πέρασεις φρέσκο install, αφού είναι 50/50 η υπόθεση. 1
mindtrapper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μιας και με έδωσες στεγνά...μια ερώτηση, προς όλους. Λόγω χρόνου/υποχρεώσεων, λέω να προχωρήσω στον υπέρτατο κανιβαλισμό και να απεγκαταστήσω/καθαρίσω ότι υπάρχει σε οδηγούς από τα τωρινά μου 10ρια, να αλλάξω το combo (από τον FX) και να ξεκινήσω το σύστημα και να περάσω τους νέους οδηγούς. Στη χειρότερη, υποθέτω πως απλά θα λειτουργεί "περίεργα" ο υπολογιστής, οπότε θα αναγκαστώ πια να κάνω καθαρή εγκατάσταση με την 1809. Backup ότι χρειάζομαι θα έχω πάρει έτσι κι αλλιώς. What say you? Θα έλεγα όχι, αλλά και εγώ θα έκανα μια δοκιμή πριν την καθαρή εγκατάσταση έτσι για το γαμώτο. Δοκίμασε να κάνεις sysprep μήπως κάτσει καλά έτσι. 1
leros2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μιας και με έδωσες στεγνά...μια ερώτηση, προς όλους. Λόγω χρόνου/υποχρεώσεων, λέω να προχωρήσω στον υπέρτατο κανιβαλισμό και να απεγκαταστήσω/καθαρίσω ότι υπάρχει σε οδηγούς από τα τωρινά μου 10ρια, να αλλάξω το combo (από τον FX) και να ξεκινήσω το σύστημα και να περάσω τους νέους οδηγούς. Στη χειρότερη, υποθέτω πως απλά θα λειτουργεί "περίεργα" ο υπολογιστής, οπότε θα αναγκαστώ πια να κάνω καθαρή εγκατάσταση με την 1809. Backup ότι χρειάζομαι θα έχω πάρει έτσι κι αλλιώς. What say you? Στη μετάβαση απο Ιντελ xeon 3440 σε ryzen δεν έσβησα τίποτα, και ακόμα είμαι καλά.. Βασικά το κανιβάλισα μπας και αξιωθώ να κάνω φορματ... αλλά τίποτα εκεί να δουλέψει
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Οσες φορες το εχω κανει , απο win 8 και μετα ,δουλευει χωρις προβλημα..Εχει τυχει να αλλαξω απο amd σε ιντελ και παλι amd και παλι intel με 8.1 χωρις κανενα θεμα.. Απλα εννοειται πως για την μεγιστη απόκριση και ταχυτητα κτλ, καλυτερα καθαρη εγκατασταση... Sysprep δεν εχω χρησιμοποιησει απλα οταν ειναι να του προκαλεσω αυτο το σοκ(αλλαγη συστηματος δηλαδη), βαζω τα windows να κανουν την πρωτη εκκινηση σε ασφαλή λειτουργία ωστε να μην πάρει την μέγιστη ψυχρολουσία κατευθείαν.... 1
sils Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Παιδια επειδη δεν εχω καθολου χρονο μια ερωτηση εχω ενα υπολογιστη ιντελ και τωρα παω σε amd εαν αλλαξω μητριkη cpu πρεπει να κανω οπωσδηποτε φορματ? Εαν δουλευει χωρις φορματ θα χασω σε επιδοσεις κτλ...
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, sils είπε Παιδια επειδη δεν εχω καθολου χρονο μια ερωτηση εχω ενα υπολογιστη ιντελ και τωρα παω σε amd εαν αλλαξω μητριkη cpu πρεπει να κανω οπωσδηποτε φορματ? Εαν δουλευει χωρις φορματ θα χασω σε επιδοσεις κτλ... Να κανεις φορματ θα ελεγα εγω. Καινουριο συστημα θα εχεις καλο ειναι να εχεις και φρεσκο λειτουργικο και για να γλυτωσεις τυχον προβληματα 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, mindtrapper είπε Θα έλεγα όχι, αλλά και εγώ θα έκανα μια δοκιμή πριν την καθαρή εγκατάσταση έτσι για το γαμώτο. Δοκίμασε να κάνεις sysprep μήπως κάτσει καλά έτσι. 8 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Οσες φορες το εχω κανει , απο win 8 και μετα ,δουλευει χωρις προβλημα..Εχει τυχει να αλλαξω απο amd σε ιντελ και παλι amd και παλι intel με 8.1 χωρις κανενα θεμα.. Απλα εννοειται πως για την μεγιστη απόκριση και ταχυτητα κτλ, καλυτερα καθαρη εγκατασταση... Sysprep δεν εχω χρησιμοποιησει απλα οταν ειναι να του προκαλεσω αυτο το σοκ(αλλαγη συστηματος δηλαδη), βαζω τα windows να κανουν την πρωτη εκκινηση σε ασφαλή λειτουργία ωστε να μην πάρει την μέγιστη ψυχρολουσία κατευθείαν.... Tϊ είν' τούτο?
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Tϊ είν' τούτο? https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/sysprep--generalize--a-windows-installation 1 1
splanis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 υπαρχουν καποιες φασεις στο γκειμ που εχει τρελο στατερ, τα fps πανε 40-60 και κραταει για ενα κανα λεπτο. Υπαρχει καμια λυση η απλα να κλαιω για την μ@λ@κια μου;
50EuroUser Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλε MSI Afterburner και δες άν τερματίζει η CPU ή GPU. Με single channel είσαι χαλαρά -30% σε επιδόσεις μέσο όρο ειδικά στα 0.1% fps. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από 50EuroUser
Προτεινόμενες αναρτήσεις