Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικα tests στο AC:O , η καρτα τερματιζεται οποτε τα fps δεν λενε κατι αλλα οι διαφορες φαινονται στα ms του cpu και στο σκορ

Mε xmp χωρις να πειραξω τπτ απο subtimings και settings

3000CL16

3200CL16

3200CL14

3400CL16

3600CL16

Kαι αυτα ειναι "σκαλισμενα" οσο μπορουν οι μνημες μου να ειναι stable

3533CL14

3600CL14

8 λεπτά πριν, splanis είπε

ναι. σε λιγακι θα δοκιμασω και με το gameboost. μεχρι ποσους βαθμους ειναι οκ;

στο φορτναιτ εχω μερικα περιεργα fps drops ειδικα στη ναρχη του γκειμ

Μια χαρα εισαι τοτε εκει παιζει η στοκ. Που παιζεις all core εχεις δει? Το pbo το εχεις βαλει x10 να δεις αν τραβαει καθολου με την στοκ ψυκτρα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, splanis είπε

εχω καποια θεματακια με fps drops σε games, πχ random στο γκειμ για 1 λεπτο επαιζα με 40-60 fps. 

κατεβασε το Msi afterburner και βαλε monitoring να βλεπεις θερμοκρασιες και Mhz στον cpu να δεις μηπως γινεται κατι εκει. Single channel εισαι με τη μνημη η πηρες και δευτερη τελικα?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κατεβασε το Msi afterburner και βαλε monitoring να βλεπεις θερμοκρασιες και Mhz στον cpu να δεις μηπως γινεται κατι εκει. Single channel εισαι με τη μνημη η πηρες και δευτερη τελικα?

single.

ανοιξα το game boost τωρα, πηγα να ανοιξω το hwi 2 φορες και freezαρε εντελως το pc , χωρις να μπορω να πατησω alt control delete κλπ. Στην τριτη μου ανοιξε κανονικα 

δεν μου βγαζει θερμοκρασιες 

Χωρίς τίτλο.png

θα δοκιμασω το afterburner

edit :και 3ο ολικο freeze μεσα στο γκειμ, εκλεισα το gameboost να δουμε αν εφταιγε αυτο

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, splanis είπε

single.

ανοιξα το game boost τωρα, πηγα να ανοιξω το hwi 2 φορες και freezαρε εντελως το pc , χωρις να μπορω να πατησω alt control delete κλπ. Στην τριτη μου ανοιξε κανονικα 

δεν μου βγαζει θερμοκρασιες 

Χωρίς τίτλο.png

θα δοκιμασω το afterburner

edit :και 3ο ολικο freeze μεσα στο γκειμ, εκλεισα το gameboost να δουμε αν εφταιγε αυτο

κατεβα πιο κατω στο Hwinfo για να  δεις τι θερμοκρασιες ,κατι μου λεει οτι το game boost σου εχει ανεβασει ολους τους πυρηνες στα 4050mhz 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κατεβα πιο κατω στο Hwinfo για να  δεις τι θερμοκρασιες ,κατι μου λεει οτι το game boost σου εχει ανεβασει ολους τους πυρηνες στα 4050mhz 

καμια ιδεα για τα freezes?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, splanis είπε

καμια ιδεα για τα freezes?

2 ειναι οι πιθανοτητες ,αν στο κανει μονο οταν ανοιγεις το hwinfo,φταιει το Hwinfo ,κατεβασε την latest beta εκδοση, αν στο κανει ασχετα με το Hwinfo ειναι το game boost

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου το εκανε 2 φορες με το που ανοιξα το προγραμμα και μια ενω το ειχα ανοιχτο μετα απο 3 λεπτα ενω ημουν γκειμ

https://www.google.gr/search?ei=uxTBW_3vKomtrgTrmKbwCA&q=hwinfo+freeze+pc&oq=hwinfo+freeze+pc&gs_l=psy-ab.3..0i22i30k1l2j0i22i10i30k1.675.3442.0.3538.10.10.0.0.0.0.139.838.0j7.7.0....0...1c.1.64.psy-ab..3.7.837...0j0i203k1.0.g161tz3R5bs

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

2 ειναι οι πιθανοτητες ,αν στο κανει μονο οταν ανοιγεις το hwinfo,φταιει το Hwinfo ,αν στο κανει ασχετα με το Hwinfo ειναι το game boost

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατεβασε την latest beta εκδοση ,τις θερμοκρασιες και τις τασεις  τις βλεπεις εδω

188057335_.png.fe7546e7a38a8bf67ad4a2c9fd39383c.png

Το game boost το απενεργοποιησες?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κατεβασε την latest beta εκδοση ,τις θερμοκρασιες και τις τασεις  τις βλεπεις εδω

188057335_.png.fe7546e7a38a8bf67ad4a2c9fd39383c.png

Το game boost το απενεργοποιησες?

μετα τα freezes το εκλεισα ναι. Δεν εχει freezαρει τωρα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, splanis είπε

Προτείνω μέχρι να κάνει dual channel τις μνήμες να μην του απαντάει κανείς :P

Καλά ρε.. δεν είπαμε να πάρεις μνήμη? SSD πήγες και πήρες? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, splanis είπε

Μην το ξανα χρησιμοποιησεις σου κανει auto overclock φαση μου φαινεται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Μην το ξανα χρησιμοποιησεις σου κανει auto overclock φαση μου φαινεται.

ναι αυτο ειναι, κακο ειναι; δεν το αντεχει η στοκ ψυκτρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...