Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στην ίδια κατάσταση φίλε STORM1978 οπότε πήγα σε HyperX 8GB (2x4GB 3000 CL15) 85€...Δεν έχω μνήμες, δεν ήρθαν ακόμα....κάνω ασκήσεις υπομονής....Βλέπω μόνο τα φωτάκια...

WP_20181012_18_53_05_Rich (3).jpg

WP_20181012_18_54_47_Pro (3).jpg

Επεξ/σία από obijuan1983
  • Like 5
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε, 3000 ή 3200.

Μόνο αυτές εδώ στο ~120άρι Hynix MFR κατά 99%, B-dies δεν είναι ούτε θα γίνουν ποτέ βέβαια. Aμα δεν σε πειράζει να χεις 2933-3200 με 16άρια timings και αρκετό σκάλισμα τότε είναι τίμια λύση με τα updates στα Agesa και τα Hynix έστωσαν.  Στο QVL η Taichi δεν την έχει αλλά π.χ η MSI στην Tomahawk Β450 την έχει αλλά μόνο στους Ryzen 2x00 και ως Hynix 2933.

Δημοσ.

Το λοιπόν, R7 2700X θα είναι από Δευτέρα-Τρίτη εδώ, X470 Taichi θα είναι αύριο μαζί με 1 στικάκι Hyper X Red 8gb για αρχή και μετά όταν μαζέψω χρήμα την πουλάω και παίρνω τότε 16gb 3200 bdies.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε

Ryzen 7 1700

UA 1741SUS

Made in China

Μας λέει κάτι αυτό?

Θεωρητικά είναι 3 batches νεότερο του "Ακοινόνητου" (1738SUS) ίδιο εργοστάσιο. Λογικά είναι ίσο ή καλύτερο κομμάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, obijuan1983 said:

Ryzen 7 1700

UA 1741SUS

Made in China

Μας λέει κάτι αυτό?

Λογικά είναι πολύ καλό κομμάτι. Στην παρακάτω φώτο η δεξιά  CPU είναι της αντικατάστασης από την AMD. Πάρα πολύ καλή CPU: 

M0La9st.jpg

Επεξ/σία από renaxan
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θεωρητικά είναι 3 batches νεότερο του "Ακοινόνητου" (1738SUS) ίδιο εργοστάσιο. Λογικά είναι ίσο ή καλύτερο κομμάτι. 

Σχετικο ειναι αυτο ,δεν ισχυει το οτι πιο νεο τοσο και καλυτερο ,θα δειξει στην πραξη :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια ανοιγω το speecy και μου λεει 95+βγαθμους το cpu, ενω εκλεισα το game boost 😕

ανοιξα και το core temp και μου λεει ελαχιστο 39 μεγιστο 61. γιατι με φρικαρει ετσι;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σχετικο ειναι αυτο ,δεν ισχυει το οτι πιο νεο τοσο και καλυτερο ,θα δειξει στην πραξη :D

Πόσο πάει εσένα ο δικός σου και με τι ρεύματα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, splanis είπε

ρε παιδια ανοιγω το speecy και μου λεει 95+βγαθμους το cpu, ενω εκλεισα το game boost 😕

ανοιξα και το core temp και μου λεει ελαχιστο 39 μεγιστο 61. γιατι με φρικαρει ετσι;

Γτ χρησιμοποιεις το speecy αφου σου ειπαμε οτι δεν δουλευει σωστα ,κατεβασε το να κανεις την δουλεια σου σωστα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Γτ χρησιμοποιεις το speecy αφου σου ειπαμε οτι δεν δουλευει σωστα ,κατεβασε το να κανεις την δουλεια σου σωστα

σρυ δεν ειδα το post :P

εδιτ: λιγο που επαιξα game. max 70 avg 57

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε

Πόσο πάει εσένα ο δικός σου και με τι ρεύματα?

Τον εχω πουλησει.

Δες στο συνδεσμο

33 λεπτά πριν, splanis είπε

σρυ δεν ειδα το post :P

εδιτ: λιγο που επαιξα game. max 70 avg 57

μια χαρα εισαι, με το στοκ κουλερ εισαι?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι. σε λιγακι θα δοκιμασω και με το gameboost. μεχρι ποσους βαθμους ειναι οκ;

στο φορτναιτ εχω μερικα περιεργα fps drops ειδικα στη ναρχη του γκειμ

Επεξ/σία από splanis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...