Millennium Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γιατί δεν περνεις 2Χ8GB 3200mhz ? Και τα ρέστα από τις άλλες Καντά Μ2 ssd..... Ναι με την AB350 Pro4 εγω θα βαζα 3200 ή τιποτα τετοιες απο QVL https://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-3000MHz-Desktop-Memory/dp/B0134EW7G8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Στην prime δεν ανεβαίνουν πολύ οι μνήμες με δύο dimm,ψαχτετο λίγο,είμαι από κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μ2 θα παρω εναν 500giga οταν πεσουν και αλλο οι τιμες ειπα να βαλω τοση πολυ ραμ για να ειμαi κομπλε για πολυ κερο Αυτη τη στιγμη ειναι πανάκριβες οι μνημες, θα σου ελεγα να παρεις 16 τωρα και βλεπεις μετα. Επισης εαν δεν εχεις SSD, παρε SSD και μαμα τη RAM. Εαν ενας m.2 παει ακριβα παρε και απλο SSD δεν τρεχει. Τελος, φαινεται με τα μεχρι τωρα δεδομενα πως οσο ποιο γρηγορη η μνημη τοσο καλυτερα για τον επεξεργαστη. Προσπαθησε να πας σε 3000-3200Mhz κοιταζοντας τη συμβατοτητα του mobo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApolloRa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τελος, φαινεται με τα μεχρι τωρα δεδομενα πως οσο ποιο γρηγορη η μνημη τοσο καλυτερα για τον επεξεργαστη. Προσπαθησε να πας σε 3000-3200Mhz κοιταζοντας τη συμβατοτητα του mobo. Μέχρι τώρα όντως οι γρηγορότερες μνήμες δείχνουν να οφελούν σύμφωνα και με το παρακάτω βίντεο του OzTalksHW: Site: Gaming on the Ryzen R7 1700 - RAM/Memory Speed Matters! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μ2 θα παρω εναν 500giga οταν πεσουν και αλλο οι τιμες ειπα να βαλω τοση πολυ ραμ για να ειμαi κομπλε για πολυ κερο Οπότε δες καμία υδροψιξη για τον ryzen, όχι ότι την έχει ανάγκη αλλα και θα δουλεύει κ το xfr μία χαρά και το καλοκαίρι με 40+c !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τα πρωτα τεστ review του 1600,μετά της 11 Απριλίου θα βγουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σε τι πιανει τα 60 σημερα? Με τι καρτα, σε τι αναλυσεις, με ποιο game? Εαν αυριο το Game ειναι DX12 και CPU light? Εαν κανει καλυτερη η χειροτερη πολυνηματικη επεξεργασια? Σοβαρα τωρα, νομιζεις οτι εαν ενας επεξεργαστης πιανει 400 σημερα, θα τα πιανει και αυριο? Δεν ειναι linear το drop, καθε αλλο. Αν αυριο το game ειναι CPU light θα σου κρατησει περισσοτερο ο επεξεργαστης και δεν θα τον αλλαξεις αυριο αλλα μεθαυριο, ενω τον επεξεργαστη που βγαζει 100 θα τον αλλαξεις παραμεθαυριο. Απλα πραματα, δεν ξερω γιατι τα κανεις πολυπλοκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πολυ λιγο πραμα βλεπω απο μητρικες μηπως ειναι ακομα νωρις για ryzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μιλησα εγώ για prime; Εγώ για full load σε πραγματικές συνθήκες μιλάω. Προφανώς και σε prime δεν θα έχω τέτοιες θερμοκρασίες! Και γενικά παιδιά εγώ δεν παίρνω και πολύ σοβαρά τα benchmarks Και ποιό είναι το full load σε πραγματικές συνθήκες? Μη μου πείς youtube και browsing,ή εργασίες του λεπτού ,τύπου extract ή copy.Γιατί και σε games πιο πολύ ανεβάζουν ,και δε μιλάμε για max core,που εκεί δεν παίζει το σενάριο του 45-50 ,μιλάμε για average. Και δεν το λέω εγώ,όλα τα reviews το λένε και όλα τα φόρα.Προσωπικά με τον 6700Κ,που είναι πιο κρύος, delidded με ίδια ψύκτρα +δεύτερο fan,ψυχρότερο κουτί, έχω αυτές τις θερμοκρασίες που αναφέρεις σε στοκ. Εκτός αν έπεσες σε κανα τσιπάκι που παίζει στοκ με 1.15 vcore,ένα στο εκατομμύριο και αν.. ΥΓ. Θα συμφωνήσω και με κάποιον 2-3 σελίδες πριν που είπε οτι δεν παθαίνει τίποτα σε στοκ ,και ας φτάνει στα 80-90,δεν είναι κακό.Η συζήτηση ξεκίνησε μιλώντας για νορμαλ θερμοκρασίες και δυνατότητα oc,έστω μικρού ,χωρίς να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για υδρόψυξη και να μπαίνεις σε διαδικασία χειρουργείου (delid) για επεξεργαστή "high end" των 400 ευρώ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εδώ μια δοκιμή της ψύκτρας του R7 1700 https://www.youtube.com/watch?v=LzIIIoSveU0 ...ζεστός επεξεργαστής, εργοστασιακή ψύκτρα...τι κάνεις άνθρωπε!!!! Ναι καλά έχουμε γλαρόσουπα...αν υπάρχει ψύκτρα της intel μαμά που έχει τέτοια απόδοση με τον χαμηλό θόρυβο που έχει η spire θα πάρω i7 7700k!!! Ακόμη μια απόδειξη ότι η AMD έχει σκεφτεί αρκετά πράγματα και έφερε τους Ryzen για να μείνουν...respect AMD...άραγε υπάρχει επεξεργαστής της Intel που παίρνει σχεδόν 800-900mhz πάνω oc από την στοκ συχνότητά του (χωρίς το turbo δηλαδή όλοι οι πυρήνες) με εργοστασιακή ψύκτρα της Intel ακόμη και με 100% το φουρφούρι στους 63 βαθμούς; Ρητορική ερώτηση φυσικά... EDIT: Να σημειώσω εδώ ότι τα τεστ έγιναν σε test bench που σημαίνει ότι σε κουτί με φυσιολογικό airflow πιθανότατα θα έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες η cpu...και ακόμη μια διευκρίνηση, το ότι οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και σε συνθήκες oc κατά την γνώμη μου δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστή η αγορά μιας καλής ψύκτρας γι αυτούς που θα κλοκάρουν...το κεφάλι μας ήσυχο μόνο με μια καλή aftermarket ψύκτρα για να μην την έχουμε και στο 100%... Η Spire όμως για μαμά ψύκτρα δεν είναι απλά καλή...είναι τρίκαλη! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εδώ μια δοκιμή της ψύκτρας του R7 1700 https://www.youtube.com/watch?v=LzIIIoSveU0 ...ζεστός επεξεργαστής, εργοστασιακή ψύκτρα...τι κάνεις άνθρωπε!!!! Ναι καλά έχουμε γλαρόσουπα...αν υπάρχει ψύκτρα της intel μαμά που έχει τέτοια απόδοση με τον χαμηλό θόρυβο που έχει η spire θα πάρω i7 7700k!!! Ακόμη μια απόδειξη ότι η AMD έχει σκεφτεί αρκετά πράγματα και έφερε τους Ryzen για να μείνουν...respect AMD...άραγε υπάρχει επεξεργαστής της Intel που παίρνει σχεδόν 800-900mhz πάνω oc από την στοκ συχνότητά του (χωρίς το turbo δηλαδή όλοι οι πυρήνες) με εργοστασιακή ψύκτρα της Intel ακόμη και με 100% το φουρφούρι στους 63 βαθμούς; Ρητορική ερώτηση φυσικά... Μα η ιντελ στο λέει κατάμουτρα με αγορά K επεξεργαστή .Δεν έχει καν ψύκτρα γιατί αν βάζαν τις γνωστες μαμά,αντί για cpu θα αγόραζες σόμπα.Οπότε η αγορά ενός Κ ,προυποθέτει και μια μέτρια τουλάχιστον after market ψύκτρα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εδώ μια δοκιμή της ψύκτρας του R7 1700 https://www.youtube.com/watch?v=LzIIIoSveU0 ...ζεστός επεξεργαστής, εργοστασιακή ψύκτρα...τι κάνεις άνθρωπε!!!! Ναι καλά έχουμε γλαρόσουπα...αν υπάρχει ψύκτρα της intel μαμά που έχει τέτοια απόδοση με τον χαμηλό θόρυβο που έχει η spire θα πάρω i7 7700k!!! Ακόμη μια απόδειξη ότι η AMD έχει σκεφτεί αρκετά πράγματα και έφερε τους Ryzen για να μείνουν...respect AMD...άραγε υπάρχει επεξεργαστής της Intel που παίρνει σχεδόν 800-900mhz πάνω oc από την στοκ συχνότητά του (χωρίς το turbo δηλαδή όλοι οι πυρήνες) με εργοστασιακή ψύκτρα της Intel ακόμη και με 100% το φουρφούρι στους 63 βαθμούς; Ρητορική ερώτηση φυσικά... EDIT: Να σημειώσω εδώ ότι τα τεστ έγιναν σε test bench που σημαίνει ότι σε κουτί με φυσιολογικό airflow πιθανότατα θα έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες η cpu...και ακόμη μια διευκρίνηση, το ότι οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και σε συνθήκες oc κατά την γνώμη μου δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστή η αγορά μιας καλής ψύκτρας γι αυτούς που θα κλοκάρουν...το κεφάλι μας ήσυχο μόνο με μια καλή aftermarket ψύκτρα για να μην την έχουμε και στο 100%... Η Spire όμως για μαμά ψύκτρα δεν είναι απλά καλή...είναι τρίκαλη! Ryzen 5 1600 6/12 3.2/3.6 +100 16 MB 65 W $219 with Spire Ryzen 5 1500X 4/8 3.5/3.7 +200 16 MB 65 W $189 with Spire Δεν θα'ναι και ασχημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγω μαλλον θα παρω πιστωτικο απο Πλαισιο και δεν ξερω αν θα παω σε i7-7700k η σε 1700X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγω μαλλον θα παρω πιστωτικο απο Πλαισιο και δεν ξερω αν θα παω σε 1700 ή σε 1800Χ Το ρετουσάρισα λίγο Επίσης περίμενε και τους 6πύρηνους. Για 4πύρηνους ryzen, αν και κατά πως φαίνεται θα είναι πολύ vfm υποθέτω θες κάτι ποιο δυνατό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγω μαλλον θα παρω πιστωτικο απο Πλαισιο και δεν ξερω αν θα παω σε 1700 ή σε 1700 Εγω το έκανα ακόμα καλυτερο! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις