Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και μεγαλύτερη κάρτα να βάλεις..... Μεγαλύτερη σημαίνει μακρύτερη (κόκκινο βελάκι) όχι παχύτερη..... 

467563642_.jpg.9424898bf0c91f394ad8ec07fa9bd1ba.jpg.a744f4805fe6d6540e671414ecddee4b.jpg

Αν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις απόδοση και θόρυβο μπορείς να βάλεις μικρότερη και να είσαι ήσυχος (ψυχολογικά)..

δεν ειναι ψυχολογικο μονο ειναι οτι η καρτα δεν εχει χωρο πανω κατω ενταξει απο κατω την βαρανε οι ανεμιστηρες που εχω βαλει αλλα απο πανω δεν εχει περιθωριο, εσυτ θεωρεις οτι δεν θα εχω καποιο θεμα με αιρ φλοου?

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kromozone είπε

δεν ειναι ψυχολογικο μονο ειναι οτι η καρτα δεν εχει χωρο πανω κατω ενταξει απο κατω την βαρανε οι ανεμιστηρες που εχω βαλει αλλα απο πανω δεν εχει περιθωριο, εσυτ θεωρεις οτι δεν θα εχω καποιο θεμα με αιρ φλοου?

Αν δεν ακουμπάει μέταλλο στην κάρτα, ΟΧΙ δεν έχεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Αν δεν ακουμπάει μέταλλο στην κάρτα, ΟΧΙ δεν έχεις θέμα.

αυτο σκεφτηκα στην αρχη και εγω αλλα ειναι οριακα σε τρομακτικο βαθμο θα ελεγα χαχαχαχα επισης σκεφτηκα την περιπτωση μια καρτα να μην εχει μπακπλειτ

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kromozone είπε

Τι να το κάνει το χώρο από πάνω η κάρτα? Δεν υπάρχει κάτι εκεί που πρέπει να έχει χώρο.... Πιο κουτί έχεις ?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Τι να το κάνει το χώρο από πάνω η κάρτα? Δεν υπάρχει κάτι εκεί που πρέπει να έχει χώρο.... Πιο κουτί έχεις ?

χαχαχα ρε σεις τα μισα διαβαζετε μου φαινεται ειπαμε εχω το in win a1

Δημοσ.

Βάλε εκεί λίγο thermal pad αν πάει να ακουμπήσει τόσο οριακά, θα έχεις και καλύτερα thermals. 😛 

Πλάκα κάνω, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Πιο μεγάλη κάρτα δεν σημαίνει ότι θα ανέβει πάνω από την PCI, εκτός αν κάνεις τίποτα μόντες με Arctic Accelero 3 που έχει heat sink πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και μεγαλύτερη κάρτα να βάλεις..... Μεγαλύτερη σημαίνει μακρύτερη (κόκκινο βελάκι) όχι παχύτερη..... 

.................

Κι ακομα κι αν ηταν παχυτερη, προς τα κατω θα ηταν , η ψύκτρα της δηλαδη αρα λογικα οκ ειναι..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Κι ακομα κι αν ηταν παχυτερη, προς τα κατω θα ηταν , η ψύκτρα της δηλαδη αρα λογικα οκ ειναι..

οκ παιδες ο λαος μιλησε και με γλυτωσατε απο ενα 50αρι -70 αρι παραπανω στο χρηματικο μπατζετ θα το στησω ετσι λοιπον να ξεμπερδευω..μια τελευταια μικρη ερωτηση συμφωνουμε ολοι στο σεταπ του αιρφλοου για το συγκεκριμενο κουτι ? δηλαδη 2 κατω απο τη καρτα ιν αλλος ενας ιν ο πλαινος που φαινεται στην φωτο και εξοδος απο νοκτυα? η να αλλαξω κατι ?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kromozone είπε

κοιτα αυτο κ θα καταλαβεις τι εννοω ( δεν ειναι το δικο μου σεταπ στη φωτο αλλα το ιδιο κουτι )

η τεραστια νοκτυα δημιουργει περισσοτερο προβλημα αντι να λυνει

467563642_.jpg.9424898bf0c91f394ad8ec07fa9bd1ba.jpg

το κουτι ειναι ακριβως ιδιο με την πανω φωτο

εχω 3 ιν 2 κατω απο τη καρτα στη βαση δηλαδη και ενα ιν στο πλαι οπως στη φωτο , θα χρησιμοποιω το κουλερ του σιπιγιου ωσ εκζοστ

οχι με τον ρεθ δεν εχει προβλημα σε στοκ μια χαρα ειναι περα απο τον θορυβο..επισης με τον ρεθ εχω αλλο σεταπ στα φανς 2 ιν κατω και εκζοστ στο πλαι αρκετα καλες θερμοκρασιες αλλα ηθελα κατι καλυτερο απο ρεθ και πιο ησυχο

Και μόνο που βλέπεις το κουτι σου δημιουργεί μια κλειστοφοβια ένα άγχος. Αν το έχεις κάπου που να μην το βλέπεις άσε αυτή που έχεις. Σε άλλη περίπτωση βάλε επειγόντως κάτι πιο μικρό για την ψυχική σου υγεία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο τα φώτα σας παίδες, σε  MSI B450 Gaming Pro Carbon με Ryzen 7 1700 θα έχω θέμα σε O/C?

Θα μπει κατευθείαν σε υδρόψυξη,αύριο που θα παραλάβω θα δω και το batch...

Μνήμες λόγω budget πήρα προσωρινά HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3000 CL15, single rank ,θα κόβουν αρκετά? Οι b-dies θα έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις παραπάνω?

WP_20181010_12_40_41_Rich (2).jpg

Επεξ/σία από obijuan1983
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Και μόνο που βλέπεις το κουτι σου δημιουργεί μια κλειστοφοβια ένα άγχος. Αν το έχεις κάπου που να μην το βλέπεις άσε αυτή που έχεις. Σε άλλη περίπτωση βάλε επειγόντως κάτι πιο μικρό για την ψυχική σου υγεία. 

χαχαχαχα ρε μην με δουλευτε ρε αληθεια θεωρεισα με το φτωχο μου το μυαλο οτι θα εχω θεμα στο αιρφλοου τρομαξα τι να κανω χαχαχαχα ασε που δεν θελω να σκεφτω που θα βρω χωρο να ξεφορτωθω ολα αυτα τα καλοδια με την πολυκατοικια μεσα στην μεση χαχαχαχα εσυ πρεπει να δεις αυτο τοκουτι που εχω στο δευτερο υπολογιστη τωρα θα παθες σοκ ολα εςιναι τοποθετειμενα με χαρακα να χωρανε και σαφως πιο μικρο απο to in win xaxaxaxa

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, obijuan1983 είπε

Λίγο τα φώτα σας παίδες, σε  MSI B450 Gaming Pro Carbon με Ryzen 7 1700 θα έχω θέμα σε O/C?

Θα μπει κατευθείαν σε υδρόψυξη,αύριο που θα παραλάβω θα δω και το batch...

Μνήμες λόγω budget πήρα προσωρινά HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3000 CL15, single rank ,θα κόβουν αρκετά?

WP_20181010_12_40_41_Rich (2).jpg

Έχει τα καλύτερα VRM σε 450 και αρκετά καλά και για 470. Λογικά δεν θα έχεις adaptive voltage.

Δεν θα σε κόψει σε OC σίγουρα. Για τις μνήμες δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και ένα SS  κάπου ξεχασμένο, λέω να του κάνω μια συντήρηση (φρέον/καθάρισμα) και να κάνω ένα bench session με -50 βαθμούς ,οπότε άμα δεν με κόβει η μητρική ακόμα καλύτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...