kostas_anes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kromozone είπε ρε παιδες επειδη εχω βαλτωσει για πειτε καμια λυση για cpu cooler κατω απο 160mm μονο air cooler... δεν με ενδιαφερει τιμη μονο να εχει την αποτελεσματικοτερη σε stock και οc ψυξη για τον 2700x γιατι η noctua d15s που εχω χωραει μεν μεσα στο κουτι αλλα πιανει σχεδον ολο τον χωρο.. Προσωπικα ροκαρω Dark Rock 4, αλλα οτι καλο air cooler και να παρειςς θα ειναι ευμεγεθες. 1
kromozone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Προσωπικα ροκαρω Dark Rock 4, αλλα οτι καλο air cooler και να παρειςς θα ειναι ευμεγεθες. ναι ξερω οτι ειναι πολυ καλη αυτη αλλα απ οσο εχω ακουσει εχει 6 βαθμους διαφορα με τον στοκ της amd... βεβαια δεν κανει σαν σκουπα και αυτο ειναι πολυ βασικο εσυ τι βαθμους εχεις με τι air flow sto koyti? τσεκαρε και αυτες που κοιταγα να μου πεις γνωμη εχω κανει εντιτ απο πανω Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από kromozone
kostas_anes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kromozone είπε ναι ξερω οτι ειναι πολυ καλη αυτη αλλα απ οσο εχω ακουσει εχει 6 βαθμους διαφορα με τον στοκ της amd... βεβαια δεν κανει σαν σκουπα και αυτο ειναι πολυ βασικο τσεκαρε και αυτες που κοιταγα να μου πεις γνωμη εχω κανει εντιτ απο πανω Kαμια σχεση με την στοκ της AMD μαλλον την μπερδευεις με αλλην. Ιδια η με 2-3 βαθμους διαφορα με την NH-D15S ειναι σε benchmarks. Απο την Mugen ειναι καλυτερη μιας και το κοιταγα οταν ηταν να την παρω. Για τις αλλες δεν μπορω να εκφερω αποψη. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από kostas_anes
kromozone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Kαμια σχεση με την στοκ της AMD μαλλον την μπερδευεις με αλλην. Ιδια η με 2-3 βαθμους διαφορα με την NH-D15S ειναι σε benchmarks μαλλον λες για την dark rock pro 4 και οχι για την απλη 4 η απλη ειναι αυτη που δειχνει στο βιντεο ενω η προ ειναι αλλο επιπεδο και επισης η προ ειναι 162 μμ οποτε δεν χωραει Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από kromozone
kostas_anes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, kromozone είπε μαλλον λες για την dark rock pro 4 και οχι για την απλη 4 η απλη ειναι αυτη που δειχνει στο βιντεο ενω η προ ειναι αλλο επιπεδο και επισης η προ ειναι 162 μμ οποτε δεν χωραει https://www.guru3d.com/articles_pages/be_quiet_dark_rock_4_cpu_cooler_review,9.html
50EuroUser Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Dark Rock 4, σε Ryzen 1700 OC'ed, δεν λέει και πολλά. ΑΙΟ 120 τπτ Arctic Liquid 120 που είναι και "ματσο" την χωράει το Case σου ; Ψηφίζω D15s και ας πιάνει όλο το κουτί "full racing mode". Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από 50EuroUser 1
kromozone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε https://www.guru3d.com/articles_pages/be_quiet_dark_rock_4_cpu_cooler_review,9.html περιεργο το chart... αλλα δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω..εσυ τι θερμοκρασιες εχεις? σε ποιο case k me ti αιρ φλοου? αν επιτρεπεται? ετσι για να συγκρινω λιγο επισης ειδα και της μσι την φροζεν λιγο πιο πανω αρκετα καλη δεν το περιμενα θεωρησα οτι θα πουλαγε κυριος μοστρα αλλα δειχνει αποδοτικη και χωραει στο κουτι μου χμμμμ
leros2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε Επειδή λέω να αγοράσω ssd αύριο δεν πειράζει να το δουλέψω σήμερα χωρίς format με τα Windows που είχα τον Intel Ε; Και εγώ έτσι είμαι απο το καλοκαίρι δεν έχω αξιωθεί ακόμα να κανω format... Απο intel σε amd με τον ίδιο ssd και λειτουργικό. μόνο τα windows δυσαρεστήθηκαν λίγο και ηθελαν πάλι activation.... Όλα τα άλλα δούλεψαν μια χαρά...
50EuroUser Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kromozone είπε και χωραει στο κουτι μου χμμμμ Ποιό κουτί έχεις ;
kromozone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε Dark Rock 4, σε Ryzen 1700 OC'ed, δεν λέει και πολλά. ΑΙΟ 120 τπτ Arctic Liquid 120 που είναι και "ματσο" την χωράει το Case σου ; αυτο ξερω και εγω και γι αυτο μου φανηκαν περιεργα τα thermal results που ποσταρε ο φιλος πιο πανω γι αυτο ρωταω αποδοση στο δικο του...δεν το ψηνω για νερακι ειχα ενα διπλου 120μμ ανεμιστηρα πους πουλ ψυγιακι παλιοτερα δεν μου αρεσε πολυ κακο για το τιποτα τα καλα air αποδειδουν το ιδιο σχεδον με το νερο στην μιση τιμη και εχεις κ το κεφαλακι σου ησυχο 1 λεπτό πριν, 50EuroUser είπε Ποιό κουτί έχεις ; πλεον in win a1
leros2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, kromozone είπε γιατι η noctua d15s που εχω χωραει μεν μεσα στο κουτι αλλα πιανει σχεδον ολο τον χωρο.. ε και ? Έχεις μια απο τις καλύτερες που υπάρχουν και ψάχνεσαι για κάτι άλλο και μάλιστα υποδεέστερο ? 2
kromozone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, leros2004 είπε ε και ? Έχεις μια απο τις καλύτερες που υπάρχουν και ψάχνεσαι για κάτι άλλο και μάλιστα υποδεέστερο ? σχεδον ακουμπαει τη καρτα αν βαλω και μεγαλυτερη (καρτα) μετα θα εχω θεμα με τις θερμοκρασιες
50EuroUser Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Έχεις φουφρούρια μπρος-πίσω στο κουτί ; H wraith πρέπει να μην έχει θέμα σε στοκ πάντως.
kromozone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιτα αυτο κ θα καταλαβεις τι εννοω ( δεν ειναι το δικο μου σεταπ στη φωτο αλλα το ιδιο κουτι ) η τεραστια νοκτυα δημιουργει περισσοτερο προβλημα αντι να λυνει 14 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε Έχεις φουφρούρια μπρος-πίσω στο κουτί ; H wraith πρέπει να μην έχει θέμα σε στοκ πάντως. το κουτι ειναι ακριβως ιδιο με την πανω φωτο εχω 3 ιν 2 κατω απο τη καρτα στη βαση δηλαδη και ενα ιν στο πλαι οπως στη φωτο , θα χρησιμοποιω το κουλερ του σιπιγιου ωσ εκζοστ οχι με τον ρεθ δεν εχει προβλημα σε στοκ μια χαρα ειναι περα απο τον θορυβο..επισης με τον ρεθ εχω αλλο σεταπ στα φανς 2 ιν κατω και εκζοστ στο πλαι αρκετα καλες θερμοκρασιες αλλα ηθελα κατι καλυτερο απο ρεθ και πιο ησυχο Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από kromozone
leros2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kromozone είπε κοιτα αυτο κ θα καταλαβεις τι εννοω ( δεν ειναι το δικο μου σεταπ στη φωτο αλλα το ιδιο κουτι ) η τεραστια νοκτυα δημιουργει περισσοτερο προβλημα αντι να λυνει Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και μεγαλύτερη κάρτα να βάλεις..... Μεγαλύτερη σημαίνει μακρύτερη (κόκκινο βελάκι) όχι παχύτερη..... Αν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις απόδοση και θόρυβο μπορείς να βάλεις μικρότερη και να είσαι ήσυχος (ψυχολογικά).. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις