Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι batch number εχει ο 1700x ? 

Αν εισαι τυχερος μπορει να χτυπησεις και 4.1 με λιγοτερο απο 1.35v

Τώρα το είδα, δεν ήρθε ακόμα.

Μόλις έρθει θα βγάλω φωτογραφία να μου πείτε.

Σίγουρα θα χρειαστώ info γιατί δεν έχω κάνει καν OC με adaptive Voltage ποτέ (ναι, τόσο δεινόσαυρος).

• Like 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν εισαι τυχερος μπορει να χτυπησεις και 4.1 με λιγοτερο απο 1.35v

Δεν παει να παιξει και κανα λοτο, οσο ειναι ακομα καιρος :P ?

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το σιγουρο ειναι οτι η strix μπορει  μεχρι 3200mhz με bdies ,αν μιλησουμε για hynix 3066mhz και κατω... Εγω δεν θα την προτεινα για κανουριο συστημα εφοσον υπαρχουν οι x470.

Υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε χ470 μέχρι 150€?   Για Bdies δύσκολα εκτός και γίνει κανένα θαύμα και πέσουν οι τιμές σε νορμάλ επίπεδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fp84 είπε

Υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε χ470 μέχρι 150€?   Για Bdies δύσκολα εκτός και γίνει κανένα θαύμα και πέσουν οι τιμές σε νορμάλ επίπεδα 

Οποτε ενας λογος ακομα ωστε να μην πας στην συγκεκριμενη και να προτιμησεις μια x470. Δεν ξερω πως τα πανε απο αποψη vrms και thermals αυτες κοντα στα 150ευρω ,δεν νομιζω ομως να εχουν θεμα τσεκαρε κανενα review.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οποτε ενας λογος ακομα ωστε να μην πας στην συγκεκριμενη και να προτιμησεις μια x470. Δεν ξερω πως τα πανε απο αποψη vrms και thermals αυτες κοντα στα 150ευρω ,δεν νομιζω ομως να εχουν θεμα τσεκαρε κανενα review.

Για το memory support/OC περισσότερο δεν εξαρτάται απο τον IMC παρά απο την μητρική;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Για το memory support/OC περισσότερο δεν εξαρτάται απο τον IMC παρά απο την μητρική;

Και εγω ετσι πιστευα μεχρι που εβαλα τον 1700 πανω στην ch7. Ωστοσο παιζει και ο imc ενα ρολο αλλα αυτο μπορεις κατα καποιο τροπο να το κοντρολαρεις με την ταση στο soc. Οι x370 αν εξαιρεσεις την ch6 και τις αντιστοιχες των αλλων εταιριων εχουν ταβανι δυστυχως, αλλες στα 3200 αλλες 3333 και αυτα παιζει και να μην ειναι stable. Επισης υπηρξαν και καποιες msi b350 που τα πηγαιναν καλα με τις μνημες. Στις νεες μητρικες βλεπω οτι τα 3466mhz το λιγοτερο με bdies τα εχουν ολες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρδούλα αν έκανα καλά. Κλάμα αν είμαι μ@λ@κ@ς

😛

p0QBkLM.jpg

Εdit: δεν έδωσα επιλογή 'haha' 😠

Επεξ/σία από splanis
  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, splanis είπε

Https://imgur.com/347079cf-fbce-4236-bc0d-5d34ef09ac94

Καρδούλα αν έκανα καλά. Κλάμα αν είμαι μ@λ@κ@ς 😛

Τι ειναι κατι γατες βλεπω:p

Edit

Μαλλον εφαγε σκαλωμα το κινητο μου μην δινεις βαση 😛

τωρα ειδα καθαρα :D

καλοδουλευτα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι ειναι κατι γατες βλεπω 😛

Λάθος λινκ :P η όλη φάση μου πήγε 15ευρω αλλά δεν πειράζει :P

Υ. Γ να είστε σε επιφυλακή σε κάνα 2 ώρες που θα τα ανοίξω αν έχω κάνα θέμα να βοηθησετε😂

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

update ...... DRAM Calculator for Ryzen updated to v1.4.

https://www.guru3d.com/files-details/download-ryzen-dram-calculator.html

v1.4.0

• Initial support Threadripper gen 1 and gen 2
  • Improved SOC voltage prediction for different processors and their generations
  • Additional window that will tell what minimum DRAM voltage is needed by the system
  • Additional windows that show a nanosecond delay for the current calculated profile. It will be especially useful for users who are reflashing SPD
  • Improved prediction procODT + RTT + CAD_BUS for some memory (the block has endured many changes)
  • Improved overclocking for Hynix CJR . Up to 3800 MHz inclusive. Big thanks @Reous for the help
  • A switch has been added to define system tasks, BGS / BGSalt recommendations depend on it. Turning off BGS allows you to increase gaming performance by up to 5%
  • The "Custom" profile will be based solely on the data that is placed in XMP. Its new name is "Debug". Mode designed from scratch, available for almost all chips (but still need some time for a more subtle configuration).I think this mode is needed for professionals who want to see all the changes relative to automatic overclocking or XMP profile. This will allow them to see some nuances that can not provide the profiles of "V1" and "V2".Also, this mode will be useful to owners of systems based on Intel processors.
  • Some changes in procODT + RTT for systems in which 4 RAM SR modules
  • Added support for Micron D-die
  • Changes in the code that will help speed up the development of the calculator (future versions)
  • Added some popup tips for key settings
  • New picture in folder Configuring Ryzen Systems v5
  • Other corrections/bug fixes
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αρχίσαμε καλά. Είχα την εντύπωση ότι οι μητρικές δίνουν τα βιδακια-βασεις και έχω μόνο 3. Βολευεται με 3 προσωρινά μέχρι να βρω; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, splanis είπε

Δεν αρχίσαμε καλά. Είχα την εντύπωση ότι η μητρικές δίνουν τα βιδακια-βασεις και έχω μόνο 3. Βολευετε με 3 προσωρινά μέχρι να βρω; 

Τα κουτιά τις δίνουν. Όχι οι μητρικές. Καλά είναι και οι 3.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, splanis είπε

Δεν αρχίσαμε καλά. Είχα την εντύπωση ότι η μητρικές δίνουν τα βιδακια-βασεις και έχω μόνο 3. Βολευετε με 3 προσωρινά μέχρι να βρω; 

Βαλε τουλαχιστον στις τρυπες κοντα στις τροφοδοσιες για να μπορεις να τραβηξεις τα φις τους τροφοδοτικου μετα χωρις να τραβιεται η μητρικη πχ βαλε την πανω αριστερα ,την δεξια πανω και την δεξια μεσαια. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...