Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω μια πληροφορια. Ποια ειναι η σειρα των chipset για τους νεους AMD ξεκινωντας απο το πιο απλο εως το καλυτερο. Αναμενεται νεο chipset συντομα?

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω μια πληροφορια. Ποια ειναι η σειρα των chipset για τους νεους AMD ξεκινωντας απο το πιο απλο εως το καλυτερο. Αναμενεται νεο chipset συντομα?

AMD%20Ryzen%207%20Press%20Deck-16.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Να σου απαντήσω σε αυτό.

ο 7700k χρειάζεται υδρόψυξη για να παίξει στοκ,δηλαδή στο ονομαστικό Turbo (4.5)και δεν υπερβάλλω καθόλου

και άντε το πολύ να πιάσεις και 4.8 με υδρόψυξη αν είναι καλό το τσιπ και δεν ζητάει πολύ ρεύμα.

Αυτά που περιγράφω είναι για να μη βαράει 100c ,αν είναι να πιάνεις 100ρια μπορεί να πιάσεις και 5ghz

Για οτιδήποτε παραπάνω από αυτά θέλει Delid

Μάλιστα δηλαδή εγώ που τον έχω στοκ σε αέρα και σε full load είμαι στους 40-45 βαθμούς ειμαι τρελός;

Και να σημειώσω ότι έχω μεν καλή ψήκτρα noctua d15s αλλά μέτριο προς κακο κουτί σε θέμα ψύξης ( fractal design define mini)

Δημοσ.

Μάλιστα δηλαδή εγώ που τον έχω στοκ σε αέρα και σε full load είμαι στους 40-45 βαθμούς ειμαι τρελός;

Και να σημειώσω ότι έχω μεν καλή ψήκτρα noctua d15s αλλά μέτριο προς κακο κουτί σε θέμα ψύξης ( fractal design define mini)

Όντως σε full load έχεις 40-45 βαθμούς με τον 7700k με την d15s ; Μου ακούγεται αρκετά χαμηλή θερμοκρασία και μου κάνει εντύπωση εξού και το ερώτημα.

• Like 2
Δημοσ.

Τρέχεις δηλαδή PRIME με 40-45C εάν ναι παίζει να είσαι και ο μόνος;

Μπορεί βέβαια όλοι εμείς να πήραμε τσιπ με οδοντόπαστα και εσύ σωστή, όλα είναι πιθανά :)

• Like 9
Δημοσ.

Τρέχεις δηλαδή PRIME με 40-45C εάν ναι παίζει να είσαι και ο μόνος;

Μπορεί βέβαια όλοι εμείς να πήραμε τσιπ με οδοντόπαστα και εσύ σωστή, όλα είναι πιθανά :)

Μιλησα εγώ για prime;

Εγώ για full load σε πραγματικές συνθήκες μιλάω. Προφανώς και σε prime δεν θα έχω τέτοιες θερμοκρασίες!

Και γενικά παιδιά εγώ δεν παίρνω και πολύ σοβαρά τα benchmarks

Δημοσ.

δεν θα εχω κανενα πρβλημα με τις μνημες εε?

Γιατί δεν περνεις 2Χ8GB 3200mhz ?

Και τα ρέστα από τις άλλες Καντά Μ2 ssd.....

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί δεν περνεις 2Χ8GB 3200mhz ?

Και τα ρέστα από τις άλλες Καντά Μ2 ssd.....

Μ2 θα παρω εναν 500giga οταν πεσουν και αλλο οι τιμες ειπα να βαλω τοση πολυ ραμ για να ειμαi κομπλε για πολυ κερο 

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes.htm?SOCKET=AM4  νάτοι και στο plaiso αναμαίνονται.

Θα μας φάει η αγωνία σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πλαισίου! Σύμφωνα με το παραπάνω link, στον R5 1600 που κοίταξα έρχεται 11/04/2017 231 ημέρες ακόμα! Μάλλον οι υπολογισμοί έγιναν με τους 6 πυρήνες και τα 12 threads των καινούριων R5 και ξέφυγαν στο θεό λόγω ταχύτητας! :-D

Πάντως τον γλυκοκοιτάω τον R5 1600 μαζί με μία ASUS PRIME Β350-PLUS RETAIL η οποία παρεπιπτόντως "τσίμπησε" 5€ πάνω τις τελευταίες 2 ημέρες στο e-shop.gr... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...