Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και μενα μου την εσπασαν γιατι την παρηγγειλα, λεω κομπλε θα την εχω σε κανα 2 μερες και πηρα σημερα να ρωτησω ποτε ακριβως να παω να την παρω και μου λενε σε 7+μερες, χωρις καποια ενημερωση.

1 λεπτό πριν, narta είπε

Τοτε γιατι γραφουν σαν @@ρες 1-3? Γιατι θα μου πεις 1 θα παρει τηλεφωνο, οι αλλοι θα ψωνισουν κατευθειαν και μετα περιμενε "ξερετε εκλασε ο φορτηγατζης και βρωμανε δεν μπορουμε να παραδωσουμε πριν 10 εργασιμες, ειχε φαει και στιφαδο..."

η msi mortar λεει τιποτα που μου παν σε 2-3 μερες οντως;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ελα ντε.. Ανετα πουλαει τον 8400 και αγοραζει 2600x μεταχειρο με τις τιμες που εχουν.

Επεξ/σία από narta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

2600X τελικα, μου βγηκε στα ιδια λεφτα η τραμπα και λεω να το δοκιμασω γιατι θελω να κανω και stream. Καλα κανω λες; :P

Αυτη που εβαλες ειναι καλυτερη απ την mortar?

Απλα ειμαι ψυχικα αρρωστος με τις αγοραπωλησιες και τις αλλαγες :(

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

2600X τελικα, μου βγηκε στα ιδια λεφτα η τραμπα και λεω να το δοκιμασω γιατι θελω να κανω και stream. Καλα κανω λες; :P

Εχει ψυκτρα στα vrms του soc ,η mortar δεν εχει. Εξαρταται την καρτα που εχεις ,αλλα αν μιλαμε για streaming και βεβαια καλα εκανες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχει ψυκτρα στα vrms του soc ,η mortar δεν εχει. Εξαρταται την καρτα που εχεις ,αλλα αν μιλαμε για streaming και βεβαια καλα εκανες

Τον 2600X λεω τελικα(190 σφραγισμενος απο αγγελια), λογικα δεν θα γινει OC τωρα, εκτος και να παρω καποια ψυκτρα στο μελλον, GPU εχω Rx580, και μετριο airflow στο κουτι. Να περιμένω κανα 2 μερες την mortar, να παρω την gaming plus ή να παρω την gaming plus και να την γυρισω πισω μολις ερθει η tomahawk😂

Αν δεν παει τοσο καλα το stream υπαρχει περιπτωση να θεωρηθει τοσο downgrade απο 8400 σε 2600X και να κανω πατατα; (ξαναλεω στα ιδια λεφτα)

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

Μια χαρά κάνεις την τράμπα.. ειδικά τώρα που έχει υπεραξία ο 8400 και δεν χρειάζεται να πληρώσεις παραπάνω. 

Ειδικά για streaming o 2600x είναι καλύτερος ακόμα και απο τον 8600k....

Στο gaming δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τον 8400 ειδικά με την κάρτα γραφικών που έχεις... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά δεν ξέρω τι να κάνω με την μητρική. Έχω βρει να δώσω τον i5 και πρέπει να επιλέξω άμεσα.

Επίσης κάτι άλλο, μου περισσεύει ένα 60αρι να πάρω έναν evo 860 250gb (έχω evo840 120gb 79% health) η να βάλω ένα 8αρι στικ ραμ ακόμα; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Κανω τωρα το τεστ με τα ιδια ακριβως settings  το εχω κανα 45λεπτο ουτε καν το συστημα ειναι δροσεροτο  , 63Α αναφερει το hwinfo στην πραγματικοτητα δεν ξερω ποσα ειναι αλλα φανταζομαι ειναι καπου εκει κοντα ,ολα τα sensors  αναφερουν 45 βαθμους  και της μητρικης 33 , οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ειναι τα vrms 100+ βαθμους.  Ποση διαφορα να εχει ο 2700x παραπανω ?

Mε τι CPU τρεχεις? Με 1.4V και πανω οι 2ης γενιας γ@μιονται στο ρευμα γιατι εχει τρελο leakage το node της GloFo στα 12nm. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά οι Β450 της MSI είναι υπεραρκετές για τους 2600/2600Χ, άν έχει βλέψεις για 2700x (στο μέλλον) τότε περίμενε την tomahawk... 

Αν δεν σκοπεύεις να πας σε μεγαλύτερο cpu, πάρε φθηνότερη μητρική για να χωρέσεις τα extra 8gb ram, δλδ σύνολο 16 και dual channel.... Τα 8gb ram δεν είναι αρκετά για αυτά που θέλεις να κάνεις.. 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Mε τι CPU τρεχεις? Με 1.4V και πανω οι 2ης γενιας γ@μιονται στο ρευμα γιατι εχει τρελο leakage το node της GloFo στα 12nm. 

2600x με τα ιδια setting ,llc5 ,600 sf,στα 4ghz ,απλα εμενα οι ανεμιστηρες του κουτιου πανω και πισω βαζουν αερα και βγαζουν οι τρεις του rad, τωρα μολις το εκλεισα γτ παω για δουλεια 1ωρα και και οι θερμοκρασιες κολλημενες στους 45βαθμους ποσο να εχουν φτασει τα vrms ? 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Γενικά οι Β450 της MSI είναι υπεραρκετές για τους 2600/2600Χ, άν έχει βλέψεις για 2700x (στο μέλλον) τότε περίμενε την tomahawk... 

Αν δεν σκοπεύεις να πας σε μεγαλύτερο cpu, πάρε φθηνότερη μητρική για να χωρέσεις τα extra 8gb ram, δλδ σύνολο 16 και dual channel.... Τα 8gb ram δεν είναι αρκετά για αυτά που θέλεις να κάνεις.. 

Το να περιμενω τοσες μερες ειναι δυσκολο εως αδυνατο. Για το αν σκοπευω για 2700x δεν εχω ιδεα αυτη την στιγμη ειναι η αληθεια. Τωρα για 7-8 διαφορα δεν πειραζει, τελικα καλυτερα η gaming plus απ την mortar;

περα απ την πλακα τωρα , το λεγομενο DOA ισχυει αν εχεις χρησιμοποιησει την μητρικη για λιγες μερες; Αν επαιρνα μια απ το priveshop και περιμενα να μου φερουν την tomahawk θα ταν μ@@λκια? 😛

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

Το να περιμενω τοσες μερες ειναι δυσκολο εως αδυνατο. Για το αν σκοπευω για 2700x δεν εχω ιδεα αυτη την στιγμη ειναι η αληθεια. Τωρα για 7-8 διαφορα δεν πειραζει, τελικα καλυτερα η gaming plus απ την mortar;

Παρε οποια σου αρεσει περισσοτερο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...