Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2018 στις 3:49 ΜΜ, leros2004 είπε

Ε άμα ακούς τους reviewers.......  φυσικά όλα καλά θα τα βρουν. Η tomahawk είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα εκτός απο τη μη ύπαρξη offset ρύθμισης. Που στη περίπτωση σου δεν είναι απαραίτητη 

Δλδ για να καταλάβω, απλά κούμπωσες τις μνήμες δεν πείραξες τίποτα στο bios και έδειξε 3200mhz ? Δεν μιλάω για τα volt... λογικά στο auto το είχες οπότε τα πάει μόνη της η μητρική στο voltage που θεωρεί σωστό.

Γιατί υποστηρίζεις ότι η msi tomahawk είναι καλύτερη από asus strix f; Vrm η Asus έχει 6Χ60Α και καλές ψυκτρες (αναλογικά). Εκτός αν λες για την Β450.

Σε ρωτάω γιατί αν πάω σε Ryzen, κοίταζα την συγκεκριμένη (Χ470).

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Γιατί υποστηρίζεις ότι η msi tomahawk είναι καλύτερη από asus strix f; Vrm η Asus έχει 6Χ60Α και καλές ψυκτρες (αναλογικά). Εκτός αν λες για την Β450.

Σε ρωτάω γιατί αν πάω σε Ryzen, κοίταζα την συγκεκριμένη (Χ470).

ναι για την b450 αναφέρομαι, σε x470 τα vrm's είναι απο τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις, οι ψύκτρες όμως είναι κατώτερες της msi. Αν θυμάμαι καλά η x470 είναι ακριβώς ίδια με την prime με περισσότερα διακοσμητικά εφέ & Strix Sound software.

Ps: Με prime είμαι και είμαι καλά :P   Ειδικά με τις μνήμες που έχω τα πάει πολύ καλά 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

ναι για την b450 αναφέρομαι, σε x470 τα vrm's είναι απο τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις, οι ψύκτρες όμως είναι κατώτερες της msi. Αν θυμάμαι καλά η x470 είναι ακριβώς ίδια με την prime με περισσότερα διακοσμητικά εφέ & Strix Sound software.

Ps: Με prime είμαι και είμαι καλά :P   Ειδικά με τις μνήμες που έχω τα πάει πολύ καλά 

Έχει σένσορα για την θερμοκρασία στα VRM; 

Η Strix έχει τα 55 όχι τα 53 στα mosfet. Λίγο τα είδα χθες. Οι συμβατότητα μνημών εξαρτάται απο τον επεξεργαστή μονάχα ή παίζει ρόλο και η μητρική;

Σκέφτομαι για 1700Χ με την Χ470 Strix-f και Gskill 16GB  3200 cas 16 (μόνο το 14 είναι b-die?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Έχει σένσορα για την θερμοκρασία στα VRM; 

Η Strix έχει τα 55 όχι τα 53 στα mosfet. Λίγο τα είδα χθες. Οι συμβατότητα μνημών εξαρτάται απο τον επεξεργαστή μονάχα ή παίζει ρόλο και η μητρική;

Σκέφτομαι για 1700Χ με την Χ470 Strix-f και Gskill 16GB  3200 cas 16 (μόνο το 14 είναι b-die?)

- Έχει sensor ναι

- Και τα 2 παίζουν ρόλο για την συμβατότητα. 

- Για 1700 είναι too much η stix... 

Απο τους λίγους reviewer που εμπιστεύομαι, ρίξε μια ματιά :

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Για B450 έλεγα. Άμα είσαι Α1/Β1 δοκίμασε Α2/Β2.

τελικα αλλαξα dimmakia οπως μου ειπες και παιζουν κομπλε οι μνημες στα 3200.

ετρεξα ενα prime ομως κ δεν ηταν ιδιαιτερα επιτυχημενο.

@akoinonitos αν μπορεις ριξε συ μια ματια στην εικονα να πεις την αποψη σου..0?ui=2&ik=2c0a6ec4a3&attid=0.1&permmsgid 

παντως να πω οτι το πισι τρεχει εδω και 2 ωρες παιχνιδια κλπ χωρις κανενα προβλημα, το πηρα μαζι μου στη δουλεια κ το αφησα ανοιχτο να τρεχει παιχνιδια κ εφαρμογες

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, leros2004 είπε

- Έχει sensor ναι

- Και τα 2 παίζουν ρόλο για την συμβατότητα. 

- Για 1700 είναι too much η stix... 

Απο τους λίγους reviewer που εμπιστεύομαι, ρίξε μια ματιά :

Ναι βλέπω Bullzoid. Αυτά χάζευα χθες.

Οι ΖΕΝ 2 δεν θα μπαίνουν σε Χ470; Για αυτό δεν πάω σε Χ370, μπας και μπει κάποιος μεγαλύτερος σε κανα χρόνο.

Δημοσ.

https://www.google.gr/amp/s/www.rockpapershotgun.com/2018/04/19/amd-socket-am4-motherboards-support-until-2020/amp/

7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ναι βλέπω Bullzoid. Αυτά χάζευα χθες.

Οι ΖΕΝ 2 δεν θα μπαίνουν σε Χ470; Για αυτό δεν πάω σε Χ370, μπας και μπει κάποιος μεγαλύτερος σε κανα χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Aυτό για το 2020 το είχα ακούσει παλιότερα, άρα επιβεβαιώνεται.

Θα μπορούσε κάποιος με Ryzen και Nvidia GPU να τρέξει ένα scriptάκι python (θα δείτε τον κώδικα, δεν είναι κάτι περίεργο). Θα ήθελα να σιγουρέψω ότι δεν υπάρχουν ασυμβατότητες με Tensorflow κτλ (λόγω άλλης έκδοσης AVX), προτού αγοράσω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θα μπορούσε κάποιος με Ryzen και Nvidia GPU να τρέξει ένα scriptάκι python (θα δείτε τον κώδικα, δεν είναι κάτι περίεργο). Θα ήθελα να σιγουρέψω ότι δεν υπάρχουν ασυμβατότητες με Tensorflow κτλ (λόγω άλλης έκδοσης AVX), προτού αγοράσω.

Αυτό για το σκριπτακι δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά έστειλα μύνημα στην AMD  για την συμβατότητα του X370  με τους 7nm Ryzen και περιμένω απάντηση. Όταν θα λάβω, θα ενημερώσω εδω.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Μπορώ να τρέξω εγώ αν θες. Απλά στείλε μου λινκ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, demmian είπε

τελικα αλλαξα dimmakia οπως μου ειπες και παιζουν κομπλε οι μνημες στα 3200.

ετρεξα ενα prime ομως κ δεν ηταν ιδιαιτερα επιτυχημενο.

@akoinonitos αν μπορεις ριξε συ μια ματια στην εικονα να πεις την αποψη σου..0?ui=2&ik=2c0a6ec4a3&attid=0.1&permmsgid 

παντως να πω οτι το πισι τρεχει εδω και 2 ωρες παιχνιδια κλπ χωρις κανενα προβλημα, το πηρα μαζι μου στη δουλεια κ το αφησα ανοιχτο να τρεχει παιχνιδια κ εφαρμογες

Δεν μου εμφανιζει την εικονα ,και εσυ a1b1 τις ειχες κουμπωσει ? μα τι εχετε παθει ολοι το manual κανεις δεν το διαβαζει? 😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν μου εμφανιζει την εικονα ,και εσυ a1b1 τις ειχες κουμπωσει ? μα τι εχετε παθει ολοι το manual κανεις δεν το διαβαζει? 😂

https://imgur.com/DLGA01r  εεε την εκανα την μ.. α μου..

για δες τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, demmian είπε

https://imgur.com/DLGA01r  εεε την εκανα την μ.. α μου..

για δες τωρα

Ε ειδες που την εκανες την ατιμια σου 😛

Eγω σου ειπα να βαλεις 16-18-18-18 οχι 14-16-16-16 🤩

Δεν του ριχνεις και ενα -offset 0.0875v και precision boost overdrive x10, να δεις πως τραβαει το εργαλειο?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Tu es blex le boutar......

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εμπλεξες τα μπούτια σου..🤣

μαλλον δεν εισαι στο καταλληλο φορουμ για να καταλαβεις, το βραδυ βγαινει ο τακης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Ευχαριστως να το κανω αν μου πεις ομως πως γτ δεν εχω ιδεα....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...