Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, dreaming123 said:

Οπότε άκυρο η άμεσες διαθέσιμες και πάω για msi η asrock.

Αν και με την asrock κρατάω επιφυλάξεις γιατί η b350 m pro είχε τα γνωστά κολλήματα που δεν διορθώνονται από bios update...

Εγω αυτη εχω κ μεχρι στιγμης μ χει βγει καλη. Ηταν καποια παρτιδα π εβγαλε προβληματα. Παντως την θεωρω πολυ καλη λυση. Κ η msi επισης εχει κανει πολυ καλη δουλεια

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, thanasakos7 said:

Εγω αυτη εχω κ μεχρι στιγμης μ χει βγει καλη. Ηταν καποια παρτιδα π εβγαλε προβληματα. Παντως την θεωρω πολυ καλη λυση. Κ η msi επισης εχει κανει πολυ καλη δουλεια

Ισχύει αυτό με την παρτίδα.

Δημοσ.

H ΑΒ350Μ Pro 4 ειναι τρελα παρεξηγημενη. Η ASRock εβγαλε απλως κακη παρτιδα απο αρχες Φλεβαρη εως αρχες Απριλη, μετα ολες ειναι μια χαρα, εκτος και αν πεσεις σε καμια ξεχασμενη που πρεπει να εισαι τερμα ατυχος.

Δημοσ.

Τι παρεξηγημένη ρε φίλε. Μια φορά αγοράζεις μητρική και πάνω σε αυτήν στήνεις το μηχάνημα. Ξέρεις τι troubleshooting δοκιμές κ προσπάθειες θέλεις μέχρι να βρεις τι φταίει; Ούτε ξέρω πόσα απογεύματα έχασα! 

Από μένα ποτέ ξανά Asrock. Μα ποτέ. Ας πρόσεχαν να μην έβγαζαν ελαττωματικά προϊόντα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Τι παρεξηγημένη ρε φίλε. Μια φορά αγοράζεις μητρική και πάνω σε αυτήν στήνεις το μηχάνημα. Ξέρεις τι troubleshooting δοκιμές κ προσπάθειες θέλεις μέχρι να βρεις τι φταίει; Ούτε ξέρω πόσα απογεύματα έχασα! 

Από μένα ποτέ ξανά Asrock. Μα ποτέ. Ας πρόσεχαν να μην έβγαζαν ελαττωματικά προϊόντα.

To θεμα ηταν γνωστο απο την πρωτη εβδομαδα και τα συμπτωματα του. Επειδη δεν εκατσες να το ψαξεις δεν σου φταιει καποιος, γι αυτο υπαρχουν και τα φορουμ, για να μην χρειαζεται να ξημεροβραδιαζεται ο καθενας μονος του και να γινεται συλογικα και ευκολα η δουλεια. Η λυση ηταν μια, απλως την αλλαζεις, δοξα τον θεο εγγυηση εχει για αυτον τον λογο.

Την λογικη "Χ εταιρεια ποτε ξανα" δεν θα την σχολιασω.... Μεινε χωρις PC τοτε. 

Γιατι οι MSI τωρα που γ@μ@νε, στο ΑΜ3/ΑΜ3+ σου καιγανε το σπιτι, η ASUS στο AM4 μας δειχνει οτι τα low end τα εχει χεσμενα και στα high end δεν πολυενδιαφερεται, οι gigabyte ειναι κλασσικα για τα πετροκαραβα , η ΑSrock εβγαλε μια ελαττωματικη παρτιδα και η BIOSTAR ηταν και ειναι τυπου gigabyte και αυτη.

Η Intel αντιστοιχα εβγαζε φωτιες και σου εκαιγε το σπιτι με τους Presscot με γελοιες επιδοσεις και η AMD εκανε το ιδιο με τους FX.

Η NVidia μας εβγαζε FX, Thermi και GTS 250 = GTS 150 = GTX 9800 = GTS 8800 και γελαγε ο κοσμος και η AMD μας εβγαζε καρτες που σου ελιωναν το κουτι για να πιασουν επιδοσεις GTX 970 και εκλαιγε ο κοσμος τα λεφτα απο την ΔΕΗ.

H Seagate για 3-4 χρονια μας ειχε στα μαγαζια καθε 6μηνο να αλλαζουμε σκληρους, η WD το ιδιο σε καποια φαση, η Toshiba ποτε δεν εβγαλε προιον χωρις προβληματα, μην σε δω λοιπον με σκληρο διαφορετικο απο Hitachi του 100αρικου.

Η Corsair εβγαλε τροφοδοτικα που σκανε, η CM, η EVGA, η..., η...., η.... κτλ κτλ..........

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

To θεμα ηταν γνωστο απο την πρωτη εβδομαδα και τα συμπτωματα του. Επειδη δεν εκατσες να το ψαξεις δεν σου φταιει καποιος, γι αυτο υπαρχουν και τα φορουμ, για να μην χρειαζεται να ξημεροβραδιαζεται ο καθενας μονος του και να γινεται συλογικα και ευκολα η δουλεια. Η λυση ηταν μια, απλως την αλλαζεις, δοξα τον θεο εγγυηση εχει για αυτον τον λογο.

Την λογικη "Χ εταιρεια ποτε ξανα" δεν θα την σχολιασω.... Μεινε χωρις PC τοτε. 

Γιατι οι MSI τωρα που γ@μ@νε, στο ΑΜ3/ΑΜ3+ σου καιγανε το σπιτι, η ASUS στο AM4 μας δειχνει οτι τα low end τα εχει χεσμενα και στα high end δεν πολυενδιαφερεται, οι gigabyte ειναι κλασσικα για τα πετροκαραβα , η ΑSrock εβγαλε μια ελαττωματικη παρτιδα και η BIOSTAR ηταν και ειναι τυπου gigabyte και αυτη.

Η Intel αντιστοιχα εβγαζε φωτιες και σου εκαιγε το σπιτι με τους Presscot με γελοιες επιδοσεις και η AMD εκανε το ιδιο με τους FX.

Η NVidia μας εβγαζε FX, Thermi και GTS 250 = GTS 150 = GTX 9800 = GTS 8800 και γελαγε ο κοσμος και η AMD μας εβγαζε καρτες που σου ελιωναν το κουτι για να πιασουν επιδοσεις GTX 970 και εκλαιγε ο κοσμος τα λεφτα απο την ΔΕΗ.

H Seagate για 3-4 χρονια μας ειχε στα μαγαζια καθε 6μηνο να αλλαζουμε σκληρους, η WD το ιδιο σε καποια φαση, η Toshiba ποτε δεν εβγαλε προιον χωρις προβληματα, μην σε δω λοιπον με σκληρο διαφορετικο απο Hitachi του 100αρικου.

Η Corsair εβγαλε τροφοδοτικα που σκανε, η CM, η EVGA, η..., η...., η.... κτλ κτλ..........

Μου αρεσει που βγάζεις τοσο πόνο...Το ζείς πολύ έντονα!😋

Και το πόρισμα αυτου λοιπον ειναι... Ολες οι εταιριες,  εχουν και καλες αλλά και κακές στίγμες...🙂

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, 50EuroUser said:

Μόνο αρνητικά υπάρχουν για τις "φτηνές" Asus τελευταία, ειδικά άμα θες overclocking απέφυγε τες εκτός αν θες να μαγειρεύεις στα VRM. Άμα δεν υπάρχει Tomahawk η MSI B450-A Pro έχει το ίδιο ακριβώς VRM με λίγο μικρότερο Cooler. Asrock που 'παν και πιο πάνω ή MSI B450M Mortar μετά. Gigabyte και Asus σ'αυτά τα λεφτά είναι πλήρης απογοήτευση.

Η Mortar δεν είναι ίδια με την tomahawk? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Μου αρεσει που βγάζεις τοσο πόνο...Το ζείς πολύ έντονα!😋

Και το πόρισμα αυτου λοιπον ειναι... Ολες οι εταιριες,  εχουν και καλες αλλά και κακές στίγμες...🙂

Αναλογα σε τι φαση με πετυχεις και ποσο στεκει αυτο που λες ^_^ 

Και να, το πορισμα αυτο ειναι. Δεν κοιτας τι εχεις παθει απο καποια εταιρεια. Κοιτας να κανεις σωστη αγορα. Εγω δηλαδη που θελω να παω σε MSI μητρικη και ακομα δεν εχω ξεπερασει το PTSD απο 2 970 Gaming που μου καηκαν με τον FX(φλογα στα MOSFET κανονικα) τι να πω xD? 

1 λεπτό πριν, VaggD είπε

Η Mortar δεν είναι ίδια με την tomahawk? 

Aκριβως ιδια βαση εχουν. Απλως η μια ειναι mATX

Δημοσ.

@kostas_anes Συμφωνώ σε όσα γράφεις αλλά... Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν υπάρχει προβληματική παρτίδα τότε η εταιρία την ανακαλεί. Έχει ανακαλέσει η Asrock?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε

@kostas_anes Συμφωνώ σε όσα γράφεις αλλά... Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν υπάρχει προβληματική παρτίδα τότε η εταιρία την ανακαλεί. Έχει ανακαλέσει η Asrock?

Ναι, γι αυτο και εχουν αλαχθει ολες. Στα ελληνικα καταστηματα ομως μπορεις να περιμενεις τα παντα. Γι αυτο σου λεω, πρεπει να εισαι ατυχος :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε

Ελα ρε παιδι! Πως κι απο δω εσυ?

Ναι δεν εχεις κι αδικο, η σωστη εταιρια ανακαλει ενα ελλατωματικο προιον...    Ποιά ειναι σωστή ομως πλέον....🤑

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Ναι, γι αυτο και εχουν αλαχθει ολες. Στα ελληνικα καταστηματα ομως μπορεις να περιμενεις τα παντα. Γι αυτο σου λεω, πρεπει να εισαι ατυχος :P

Αν έχει ανακαλέσει επισήμως ρωτάω. 

5 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ελα ρε παιδι! Πως κι απο δω εσυ?

Ναι δεν εχεις κι αδικο, η σωστη εταιρια ανακαλει ενα ελλατωματικο προιον...    Ποιά ειναι σωστή ομως πλέον....🤑

Είδα φως και μπήκα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kostas_anes said:

Aκριβως ιδια βαση εχουν. Απλως η μια ειναι mATX

Σε ρώτησα επειδή είπες οτι η msi-b450-a-pro είναι ίδια με την tomahawk και μπερδεύτηκα..

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VaggD είπε

Σε ρώτησα επειδή είπες οτι η msi-b450-a-pro είναι ίδια με την tomahawk και μπερδεύτηκα..

Μαλλον με μπερδευεις με αλλον :P 
Δεν εχω μιλησει καν για αυτη την μητρικη. Μεχρι τωρα αγνοουσα την υπαρξη της μαλιστα...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, narta είπε

Ενω οι αλλοι 14 πυρηνες καταναλωνουν 0w ξερωγω... 🤣

Ελα, πες, εστω και μεσα σου, "ειπα παχια ftw"

ελα πες οτι δεν καταλαβες μια.......:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...