VaggD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, Nikosmile said: Αυτά είναι πολύ καλά νέα, δεν μπορούσα να βρω τίποτα και σκεφτόμουν καλό Q2/2019. Ένα απλό update θα είναι από τα 14nm στα 12nm με μικρές βελτιώσεις, όπως έγινε με zen +
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, VaggD είπε Ένα απλό update θα είναι από τα 14nm στα 12nm με μικρές βελτιώσεις, όπως έγινε με zen + Κατ' ελάχιστο να μην είναι +8% CPU & +15% GPU ;
VaggD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, Nikosmile said: Κατ' ελάχιστο να μην είναι +8% CPU & +15% GPU ; Κατ μέγιστο 15% συνολικά το οποίο πρέπει να αποφασίσουν πως θα μοιραστεί, ανάμεσα σε power efficient, cpu & gpu. Έκτος και αποφασίσουν να πάνε στα 95w έτσι ίσως έχουν μεγαλύτερο περιθώριο.
nikos5800 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, DAV2002GR είπε https://wccftech.com/amd-zen-2-ryzen-8-core-16-thread-cpu-leak/ All cores στα 4ghz και boost στα 4.5, Δεν βλέπω τα 5ghz να έρχονται εύκολα
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε All cores στα 4ghz και boost στα 4.5, Δεν βλέπω τα 5ghz να έρχονται εύκολα *Engineering sample* Oι Zen να θυμισω οτι ειχαν engineering samples στα 2.8GHz με boost 3.2GHz και κατεληξαν με OC να πιανουν 3.9-4.1 κατα μεσο ορο... 2
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, nikos5800 είπε All cores στα 4ghz και boost στα 4.5, Δεν βλέπω τα 5ghz να έρχονται εύκολα Early sample ειναι ρε συ και πολυ ειναι η συχνοτητα του, για δες base συχνοτητες στα early samples της intel στα 14nm ολα καπου στα 2.8ghz ειναι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που το στειλανε με αυτες τις μνημες. Ειμαι περιεργος να δω τι supported memory speed θα εχουν. Εγω παντως οσο και να ανεβαινουν τον κουμπαρα τον εχω ετοιμασει Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos 2
nikos5800 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Early sample ειναι ρε συ και πολυ ειναι η συχνοτητα του, για δες base συχνοτητες στα early samples της intel στα 14nm ολα καπου στα 2.8ghz ειναι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που το στειλανε με αυτες τις μνημες. Ειμαι περιεργος να δω τι supported memory speed θα εχουν. Εγω παντως οσο και να ανεβαινουν τον κουμπαρα τον εχω ετοιμασει Μακάρι να είναι έτσι ένας ryzen στα 5ghz +15ipc στα 7nm θα είναι το απόλυτο εργαλείο τόσο σε απόδοση όσο και efficiency
VaggD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, kostas_anes said: *Engineering sample* Oι Zen να θυμισω οτι ειχαν engineering samples στα 2.8GHz με boost 3.2GHz και κατεληξαν με OC να πιανουν 3.9-4.1 κατα μεσο ορο... 8 hours ago, akoinonitos said: Early sample ειναι ρε συ και πολυ ειναι η συχνοτητα του, για δες base συχνοτητες στα early samples της intel στα 14nm ολα καπου στα 2.8ghz ειναι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που το στειλανε με αυτες τις μνημες. Ειμαι περιεργος να δω τι supported memory speed θα εχουν. Εγω παντως οσο και να ανεβαινουν τον κουμπαρα τον εχω ετοιμασει Είναι τόσο ψηλά για sample που φοβάμαι να το πιστέψω.... μπράβο στην AMD!!! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από VaggD
holy grail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ενα απο τα πρωτα σημεια που πρεπει να γινουν καλυτερα ειναι τα ιντερκονεκτ. εδω συζητηση απο ατομο που ηταν μεσα στο προτζεκτ zen της amd. https://www.reddit.com/r/hardware/comments/8f0q13/hardware_unboxedtechspot_ryzen_5_2600x_vs_core/?utm_term=30354912267&utm_medium=comment_embed&utm_source=embed&utm_name=f113233a-c48a-11e8-ac8a-0e73f079713c&utm_content=footer Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από holy grail
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, VaggD είπε Είναι τόσο ψηλά για sample που φοβάμαι να το πιστέψω.... μπράβο στην AMD!!! Kαλα ενα leak ειναι και ειναι πολυ νωρις ακομα ,θα δειξει... 1 ώρα πριν, holy grail είπε ενα απο τα πρωτα σημεια που πρεπει να γινουν καλυτερα ειναι τα ιντερκονεκτ. εδω συζητηση απο ατομο που ηταν μεσα στο προτζεκτ zen της amd. https://www.reddit.com/r/hardware/comments/8f0q13/hardware_unboxedtechspot_ryzen_5_2600x_vs_core/?utm_term=30354912267&utm_medium=comment_embed&utm_source=embed&utm_name=f113233a-c48a-11e8-ac8a-0e73f079713c&utm_content=footer Γνωστα ολα αυτα 1
holy grail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Γνωστα ολα αυτα σιγα που το ειχες διαβασει....
har28 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλη την παρέα, έχω ξεκινήσει ένα νέο pc build και αγόρασα τον amd ryzen 7 2700x. Το PC σίγουρα θα έχει 3 ssd ο ένας από αυτούς θέλω να είναι σε M2 θύρα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος σχετικά με την συμβατότητα μνήμης, μητρικής επεξεργαστή, αλλά κι επειδή διαβάζοντας αρκετά πράγματα στο ιντερνετ χάθηκα με όλες τις πληροφορίες. Βασικά να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει το overclocking αλλά ούτε να φτιάξω μια top παιχνιδομηχανή. Αυτό που μ' ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο είναι το video & photo editting αλλά όχι για επαγγελματική χρήση. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια μητρική που να είναι συμβατή με τον ryzen 7 2700x, αλλά και τι μνήμες θα χρειαστώ? Επίσης σε δεύτερη φάση θα είναι κι αγορά κάρτας γραφικών. Σε μητρική έλεγα μήπως πάω στην Asus Prime X470 Pro. επίσης έχω δει και μία μεταχειρισμένη σε αγγελία από μέλος εδώ που μου αρέσει κι έχω διαβάσει θετικά σχόλια την Msi x370 xpower titanium. Όποιος φίλος γνωρίζει ας μου απαντήσει θα είμαι εντάξει σε προηγούμενης γενιάς chipset ή να πάω στο ποιο καινούριο? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από har28
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, holy grail είπε σιγα που το ειχες διαβασει.... Δεν χρειαζοταν να διαβασω το συγκεκριμενο ,ειναι γνωστα απο την ελευση των πρωτων zen αυτα 37 λεπτά πριν, har28 είπε Καλημέρα σε όλη την παρέα, έχω ξεκινήσει ένα νέο pc build και αγόρασα τον amd ryzen 7 2700x. Το PC σίγουρα θα έχει 3 ssd ο ένας από αυτούς θέλω να είναι σε M2 θύρα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος σχετικά με την συμβατότητα μνήμης, μητρικής επεξεργαστή, αλλά κι επειδή διαβάζοντας αρκετά πράγματα στο ιντερνετ χάθηκα με όλες τις πληροφορίες. Βασικά να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει το overclocking αλλά ούτε να φτιάξω μια top παιχνιδομηχανή. Αυτό που μ' ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο είναι το video & photo editting αλλά όχι για επαγγελματική χρήση. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια μητρική που να είναι συμβατή με τον ryzen 7 2700x, αλλά και τι μνήμες θα χρειαστώ? Επίσης σε δεύτερη φάση θα είναι κι αγορά κάρτας γραφικών. Σε μητρική έλεγα μήπως πάω στην Asus Prime X470 Pro. επίσης έχω δει και μία μεταχειρισμένη σε αγγελία από μέλος εδώ που μου αρέσει κι έχω διαβάσει θετικά σχόλια την Msi x370 xpower titanium. Όποιος φίλος γνωρίζει ας μου απαντήσει θα είμαι εντάξει σε προηγούμενης γενιάς chipset ή να πάω στο ποιο καινούριο? Παρε την Prime x470 pro καινουριο chipset καλυτερη υποστηριξη σε μνημες Και μνημες αυτες που ειναι στο qlv της μητρικης
holy grail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν χρειαζοταν να διαβασω το συγκεκριμενο ,ειναι γνωστα απο την ελευση των πρωτων zen αυτα μα για τους πρωτους μιλαει.
adtakhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, nikos5800 είπε All cores στα 4ghz και boost στα 4.5, Δεν βλέπω τα 5ghz να έρχονται εύκολα Πρώιμο E. Sample είναι. Αν καταφέρνει σαν ES να παίζει στα 4.5ghz οι τελικοί θα πάνε πάνω από 5Ghz ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις