Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, akoinonitos said:

Mητρικη με 80ευρω για 2600x εγω δεν βρισκω καποια που  θα συνεστηνα, καλυτερα να δωσει ενα κατοσταρικο για την msi tomahawk

μνημες

Έχει ο ξάδερφος από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του 2600Χ την AsRock AB350M Pro4, κιχ δεν έχει κάνει κι αυτουνού... Όλα auto. 

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Έχει ο ξάδερφος από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του 2600Χ την AsRock AB350M Pro4, κιχ δεν έχει κάνει κι αυτουνού... Όλα auto. 

Αμφιλεγομενη μητρικη ,σε αλλους βγηκε καλη σε αλλους οχι ,την ειχα παρει και εγω για εναν 2400g κομπλε μου βγηκε. Παρόλα αυτα εγω δεν θα επαιρνα  καποια απο τις sub 100ευρω μονο αν τον ετρεχα με το stock cooler που θα περιοριζοταν στα 3800Mhz περιπου σε all core turbo boost σε βαρια φορτια

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του έχει πάρει aftermarket midrange αεροψυκτρα, μια χαρά ούτε 65ρες δεν πιάνει σε πολύ περιοριστικό κουτί. Σιγά μη θες μητρική του 150ευρου για να παίξει defaults μια cpu του 200ρικου.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Του έχει πάρει aftermarket midrange αεροψυκτρα, μια χαρά ούτε 65ρες δεν πιάνει σε πολύ περιοριστικό κουτί. Σιγά μη θες μητρική του 150ευρου για να παίξει defaults μια cpu του 200ρικου.

Οχι 150  αλλα ενα κατοσταρικο ,εξαρταται βεβαια και τι χρηση κανεις αν ειναι για light πραγματα gaming και τα συναφη ειναι οκ. Για ρωτα τον τι ρολογια πιανει σε μουλτι οταν στρεσαρει απο  περιεργεια.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, demmian είπε

το λινκ του @akoinonitos ειναι σωστο. αυτες ειναι

ρε παιδια, σορρυ που σας ζαλιζω κ σπαμαρω το θεμα..

μου φαινεται ψιλομετανιωσα  που εμπλεξα με αμδ.. οσο κ να μη γουσταρω την ιντελ, το plug &play που εχει ειναι βολικοτατο..εχε χαρη που χρειαζομουν τους εξτρα πυρηνες..

με δουλεια, παιδι κλπ δεν εχω χρονο οπως παλια να ψχνομαι..

αν παρω αλλες μνημες στα 3000-3200, θα παιξουν τοσο η θα παιζουν κατω απο 3000 λογω περιορισμο του chipset?

με κανα future bios update λετε να φτιαξει το θεμα?

Θες να μας πείς οτι  σε intel πλατφόρμα απλά θα τις κούμπωνες απάνω και απο μόνες τους θα έπαιζαν 3200 cl14 με 1.2 volt ? 

Ps: Πήγες πήρες και strix gaming f τα ήθελε το πωπουδάκι σου ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Θες να μας πείς οτι  σε intel πλατφόρμα απλά θα τις κούμπωνες απάνω και απο μόνες τους θα έπαιζαν 3200 cl14 με 1.2 volt ? 

Ps: Πήγες πήρες και strix gaming f τα ήθελε το πωπουδάκι σου ...

για την asus δεν ξερω αν εκανα βλακεια που την πηρα, αλλα σε αρκετα reviews την βγαζανε καλη. μπορει στα vrm να μην ηταν η καλυτερη, αλλα δεν ηταν κ ασχημη με καλη ψυξη στο κουτι, ενω σε σταθεροτητα παροχης ρευματος ηταν απο τις καλυτερες. εκει ειχε προβλημα και η tomahawk & asrock. συμφωνα παντα με reviewers.

τωρα οσον αφορα για τις μνημες, δεν εχω λογο να πω ψεματα νομιζω, ουτε να κανω εντυπωση.  πανω στην ,si z170 tomahawk παιζανε σταθερα 3200 χωρις να δωσω εγω ρευματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, demmian είπε

για την asus δεν ξερω αν εκανα βλακεια που την πηρα, αλλα σε αρκετα reviews την βγαζανε καλη. μπορει στα vrm να μην ηταν η καλυτερη, αλλα δεν ηταν κ ασχημη με καλη ψυξη στο κουτι, ενω σε σταθεροτητα παροχης ρευματος ηταν απο τις καλυτερες. εκει ειχε προβλημα και η tomahawk & asrock. συμφωνα παντα με reviewers.

τωρα οσον αφορα για τις μνημες, δεν εχω λογο να πω ψεματα νομιζω, ουτε να κανω εντυπωση.  πανω στην ,si z170 tomahawk παιζανε σταθερα 3200 χωρις να δωσω εγω ρευματα. 

Ε άμα ακούς τους reviewers.......  φυσικά όλα καλά θα τα βρουν. Η tomahawk είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα εκτός απο τη μη ύπαρξη offset ρύθμισης. Που στη περίπτωση σου δεν είναι απαραίτητη 

Δλδ για να καταλάβω, απλά κούμπωσες τις μνήμες δεν πείραξες τίποτα στο bios και έδειξε 3200mhz ? Δεν μιλάω για τα volt... λογικά στο auto το είχες οπότε τα πάει μόνη της η μητρική στο voltage που θεωρεί σωστό.

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.

κουμπωσα τις μνημες κ τις εβαλα εγω απο το bios στα 3200. δεν το εδειξε αυτοματα, ουτε ειπα ποτε αυτο. default ηταν 2400. της πηγα μεχρι 3400 για καμμια ωρα κ μετα τις γυρισα στα 3200, μονο κ μονο γτ δεν ηθελα να τις ζοριζω χωρις λογο. 

στην μια ωρα, δεν μου εβγαλε ουτε προβλημα ουτε bsod.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, demmian είπε

κουμπωσα τις μνημες κ τις εβαλα εγω απο το bios στα 3200. δεν το εδειξε αυτοματα, ουτε ειπα ποτε αυτο. default ηταν 2400. της πηγα μεχρι 3400 για καμμια ωρα κ μετα τις γυρισα στα 3200, μονο κ μονο γτ δεν ηθελα να τις ζοριζω χωρις λογο. 

στην μια ωρα, δεν μου εβγαλε ουτε προβλημα ουτε bsod.

Καλα οτι πηγαν 3400 για καμια ωρα δεν σημαινει οτι ηταν και οκ ,μπορει απλα η μητρικη σου να ανεβαζε μονη της ταση στις μνημες. Χωρις τεσταρησμα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Το θεμα ειναι φτιαξεις το συστημα σου τωρα ,εκανες τπτ απο αυτα ποτ ειπαμε?

Δημοσ.

Έχουμε κανένα προγνωστικό/φήμη release date για Picasso APUs;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Καλα οτι πηγαν 3400 για καμια ωρα δεν σημαινει οτι ηταν και οκ ,μπορει απλα η μητρικη σου να ανεβαζε μονη της ταση στις μνημες. Χωρις τεσταρησμα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Το θεμα ειναι φτιαξεις το συστημα σου τωρα ,εκανες τπτ απο αυτα ποτ ειπαμε?

ειμαι στη δουλεια και θα επιστρεψω αυριο βραδυ σπιτι. αν κοιμηθει κ ο μικρος νωρις θα κανω τα βηματακια που μου ειπες. μολις εχω νεοτερα θα γραψω αμεσα.

επισης, παιδια, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, Nikosmile said:

Έχουμε κανένα προγνωστικό/φήμη release date για Picasso APUs;

Μέχρι τέλος του 18, αρχές 19 θα έχουν βγει τα 12nm refresh(Picasso) μαζι με 12nm rx 680.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, VaggD είπε

Μέχρι τέλος του 18, αρχές 19 θα έχουν βγει τα 12nm refresh(Picasso) μαζι με 12nm rx 680.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα, δεν μπορούσα να βρω τίποτα και σκεφτόμουν καλό Q2/2019.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...