Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, demmian είπε

μεχρι 3400 χωρις να δωσω τπτ. δεν το χω να πειραζω ρευματα κλπ. δεν ετρεξα καποιο τεστ, αλλα επαιξα καμμια ωριτσα με το ριφτ, χωρις θεμα .

αμεσως μετα το κατεβασα στα 3200. τωρα με τον ριζεν τι να κανω?? 

Ποιες είναι οι μνήμες ? 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ποιες είναι οι μνήμες ? 

το λινκ του @akoinonitos ειναι σωστο. αυτες ειναι

ρε παιδια, σορρυ που σας ζαλιζω κ σπαμαρω το θεμα..

μου φαινεται ψιλομετανιωσα  που εμπλεξα με αμδ.. οσο κ να μη γουσταρω την ιντελ, το plug &play που εχει ειναι βολικοτατο..εχε χαρη που χρειαζομουν τους εξτρα πυρηνες..

με δουλεια, παιδι κλπ δεν εχω χρονο οπως παλια να ψχνομαι..

αν παρω αλλες μνημες στα 3000-3200, θα παιξουν τοσο η θα παιζουν κατω απο 3000 λογω περιορισμο του chipset?

με κανα future bios update λετε να φτιαξει το θεμα?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, demmian είπε

το λινκ του @akoinonitos ειναι σωστο. αυτες ειναι

ρε παιδια, σορρυ που σας ζαλιζω κ σπαμαρω το θεμα..

μου φαινεται ψιλομετανιωσα  που εμπλεξα με αμδ.. οσο κ να μη γουσταρω την ιντελ, το plug &play που εχει ειναι βολικοτατο..εχε χαρη που χρειαζομουν τους εξτρα πυρηνες..

με δουλεια, παιδι κλπ δεν εχω χρονο οπως παλια να ψχνομαι..

αν παρω αλλες μνημες στα 3000-3200, θα παιξουν τοσο η θα παιζουν κατω απο 3000 λογω περιορισμο του chipset?

με κανα future bios update λετε να φτιαξει το θεμα?

κοιταξε εχει ενα κιτ που ειναι 2400mhz με 1.2v και θες να παιξουν παραπανω ετσι χωρις να πειραξεις τπτ ?   Δεν ξερω πως επαιζαν στο ιντελ συστημα αλλα δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που λες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κοιταξε εχει ενα κιτ που ειναι 2400mhz με 1.2v και θες να παιξουν παραπανω ετσι χωρις να πειραξεις τπτ ?   Δεν ξερω πως επαιζαν στο ιντελ συστημα αλλα δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που λες

Σε ορισμένες μητρικές που έχω δει όταν βάζεις XMP ανεβάζει ΑΥΤΟΜΑΤΑ και την τάση.  Μάλλον αυτή ήταν η περίπτωσή του.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ισως να ημουν τυχερος τοτε τι να πω.. τεσπα, θα το δω τη δευτερα κ βλεπουμε :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ποια η γνώμη σας για την μητρική MSI B450M Gaming Plus; Από πλευράς VRM, αξιοπιστίας εννοώ. Δεν με ενδιαφέρει OC, o Ryzen 1500X θα παίζει στα default.

Επείγομαι να αγοράσω νέα μητρική AM4 MicroATX, καθώς η ASRock B350M που αγόρασα πριν δύο μήνες αποδείχθηκε εξόχως προβληματική και σήμερα παρέδωσε πνεύμα.

Για τις δήθεν εγγυήσεις θα σας πω άλλη ώρα, πονεμένη ιστορία.

Δημοσ.

καλησπέρα 

Φίλος ρωτάει για μητρική γύρω στα 80ευρώ για 2600X 

και επίσης ποιες μνήμες να πάρει γύρω στα 150ευρώ (2x8=16GB)  σαν ζευγάρι.

παρακαλώ να απαντήσει όποιος ξέρει τι λέει και όχι θεωρητικά. (είναι άσχετος , δεν ξέρει να ρυθμίζει BIOS , δεν θέλει να κάνει o/c)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

καλησπέρα 

Φίλος ρωτάει για μητρική γύρω στα 80ευρώ για 2600X 

και επίσης ποιες μνήμες να πάρει γύρω στα 150ευρώ (2x8=16GB)  σαν ζευγάρι.

παρακαλώ να απαντήσει όποιος ξέρει τι λέει και όχι θεωρητικά. (είναι άσχετος , δεν ξέρει να ρυθμίζει BIOS , δεν θέλει να κάνει o/c)

Mητρικη με 80ευρω για 2600x εγω δεν βρισκω καποια που  θα συνεστηνα, καλυτερα να δωσει ενα κατοσταρικο για την msi tomahawk

μνημες

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...