thetiesthatbind Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Α νομιζα οτι ειχες την x470 λαθος. Αν οι μνημες ετρεχαν χωρις xmp λογικα επρεπε να παιζουν χωρις θεμα. Τα bsod ειναι σιγουρα απο τις μνημες? Εχει τσεκαρει αν οι μνημες βγαζουν errors ,ισως πρεπει να κανει ενα φορματ να δει μηπως φταιει καποιο sofware. Aς τρεξει ενα memtest αν δεν βγαλει errors τοτε κατι αλλο φταιει. Και εγω αυτο του ειπα αλλα δε του ανοίγει το PC ουσισατικά με τα BSOD και οχι στοκ τα ετρεχε δεν ηξερε τι ειναι τα XMP
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Και εγω αυτο του ειπα αλλα δε του ανοίγει το PC ουσισατικά με τα BSOD και οχι στοκ τα ετρεχε δεν ηξερε τι ειναι τα XMP Με safe boot εχει δοκιμασει?
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι όλα έχουν δοκιμαστεί από τον τεχνικό που το πηγε, 16 μέρες το πάλευαν λεει
InTheEnd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Μαλλον ο 2400G σου εχει IMC απο Ουγκαντα.... Αν δεν εχεις περασει το τελευταιο BIOS στην μητρικη σου, περνα το. Επισης μιλα λιγο με την AMD και πες τους το προβλημα σου. Απο τις εμπειριες μου με την εταιρεια, μπορει και να στον αντικαταστησουν! Τι είναι το IMC? Έχω περασμένο τελευταίο bios δεν άλλαξε κάτι
kostas_anes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, InTheEnd είπε Τι είναι το IMC? Έχω περασμένο τελευταίο bios δεν άλλαξε κάτι Intergrated Memory Controller
malakudi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το pbo εχει σκαλες εως 10, στο auto βλεπει μονο του ποσο μπορει να παει αναλογα με ψυξη και τασεις. Βαλε offset - 0.075 και δες αν ειναι σταθερο και τι ρολογια κραταει. Οσο λιγοτερη ταση καταφερεις τοσο χαμηλοτερο power limit και θερμοκρασιες θα εχεις και τοσο πιο ψηλα θα κραταει ρολογια. Αν χρησιμοποιεις το hwinfo64 περασε την τελευταια εκδοση γιατι οι προηγουμενες ειχαν θεματα. Εχεις στο bios επιλογη performance enhancer? Εχει βγει και νεοτερο bios στην prime. Τελικά βγήκε και για την X370 το 4024 σήμερα, το πέρασα πριν από λίγο. Πλέον στο DOCP έχει δύο επιλογές, DOCP και DOCP Standard. Ξέρουμε τι διαφορά κάνει αυτό - αν κάνει; Για να πετύχω το PBO να ανεβάσει το all core turbo στα 4200 ας πούμε χωρίς να πειραχτεί το single core, με τι τιμές παίζουμε;
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, malakudi είπε Τελικά βγήκε και για την X370 το 4024 σήμερα, το πέρασα πριν από λίγο. Πλέον στο DOCP έχει δύο επιλογές, DOCP και DOCP Standard. Ξέρουμε τι διαφορά κάνει αυτό - αν κάνει; Για να πετύχω το PBO να ανεβάσει το all core turbo στα 4200 ας πούμε χωρίς να πειραχτεί το single core, με τι τιμές παίζουμε; X10 θα βαλεις ,και θα βαλεις αρνητικο offset 0.0875 και τρεχεις ενα cinebench ας πουμε με το hwinfo ανοιχτο και βλεπεις τι ρολογια κραταει στο multi. Μετα τεσταρεις για σταθεροτητα και βλεπεις αν ειναι οκ. Αν οχι χαμηλωνεις το offset
artshadows Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Φίλος έχει την AORUS Gaming 5 AX370. Έχει μνήμες της Corsair που δεν ειναι στο QVL οι συγκεκριμένες (3000 @ 16 CAS) αλλά είναι στη λίστα οι αντίστοιχες με 15 CAS. Τρώει συνεχόμενα BSODs, έστειλε τη μητρική στο PriveShop και του λένε σε εμάς δουλευεί μια χαρά. Το πρόβλημα παρέμεινε. Αναγκάστηκε να το πάει σε τεχνικό στην Καβαλά που σπουδάζει, αυτοί δε μπορούσαν να ανοίξουν το PC. Με τα πολλά αφού δοκίμασαν διαφορετικά hardware και αγόρασαν και μνήμες διαφορετικές για τον έλεγχο (HyperX 4GB 1 stick εβαλαν επανω) τα BSODs συνέχιζαν. Το PriveShop αρνείται ότι φταιει η μητρικη αλλα ειναι θέμα της ασυμβατότητας των RAM. Είναι άσχετος ο υπάλληλος ή πράγματι δεν έχει η μητρική θέμα; Εμένα μου βρωμάει το πρώτο. επικοινωνησε απευθειας με asus και εξήγησε τους Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από artshadows
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, artshadows είπε επικοινωνησε απευθειας με asus και εξήγησε τους Gigabyte ειναι η μητρικη βρε συ ,παρόλα αυτα αυτο μενει να κανει αν τα εχει δοκιμασει ολα.
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, artshadows είπε επικοινωνησε απευθειας με asus και εξήγησε τους Η AORUS ανήκει στην Gigabyte
malakudi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το pbo εχει σκαλες εως 10, στο auto βλεπει μονο του ποσο μπορει να παει αναλογα με ψυξη και τασεις. Βαλε offset - 0.075 και δες αν ειναι σταθερο και τι ρολογια κραταει. Οσο λιγοτερη ταση καταφερεις τοσο χαμηλοτερο power limit και θερμοκρασιες θα εχεις και τοσο πιο ψηλα θα κραταει ρολογια. Αν χρησιμοποιεις το hwinfo64 περασε την τελευταια εκδοση γιατι οι προηγουμενες ειχαν θεματα. Εχεις στο bios επιλογη performance enhancer? Εχει βγει και νεοτερο bios στην prime. Δυστυχώς η X370 Prime δεν έχει ούτε performance enchancer ούτε επιλογή για το Precision Boost Overdrive Scalar. Το δεύτερο εμφανίζεται με modded bios, ίσως το κάνω. Πάντως πάνω από 4150 δε πήγε με το PBO enabled σε all core turbo. Τώρα είμαι με -0.0875 και φαίνεται stable. Με -0.10 κόλλησε.
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, malakudi είπε Δυστυχώς η X370 Prime δεν έχει ούτε performance enchancer ούτε επιλογή για το Precision Boost Overdrive Scalar. Το δεύτερο εμφανίζεται με modded bios, ίσως το κάνω. Πάντως πάνω από 4150 δε πήγε με το PBO enabled σε all core turbo. Τώρα είμαι με -0.0875 και φαίνεται stable. Με -0.10 κόλλησε. Toσο κραταει και εμενα ο 2600x σε all core , μια χαρα εισαι
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, artshadows είπε χαχα το AORUS το ειδα ASUS😁 Αφου εισαι καραγκιόζης!😋 Μηπως ηρθε η ωρα να περασει σε άλλο επιπεδο η ψυξη και να φτιαξουν καμια υδροψυξη με μινι συστηματακι φρέον και να γίνει χαμός? (Ας τουφεκίσουμε λιγο..)🤣
thomason993 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά έχει κάποιος να προτείνει μια mobo για R3 2200G ή R5 2400G που να είναι πλήρως συμβατή και stable με τις συγκεκριμένες CPU (bios version, γραφικά VEGA, κτλ), chipset από Β350 και πάνω και κόστος έως 80€?
Προτεινόμενες αναρτήσεις