Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, talos_2002 said:

X370 Gaming X 4.90 == X370 Taichi 4.80 ( Update PinnaclePI-AM4_1.0.0.4)

Κάτι καλό που σου έρχεται στο μυαλό;

Edit:
To Update PinnaclePI-AM4_1.0.0.5  είναι διαθέσιμο σε νέο BIOS για AB350M Pro4, οπότε θα έρθει σύντομα και στις άλλες.

Ναι κι εγώ χάρηκα όταν το είδα στην AB350M Pro4 και οι ram δεν παίζουν πλέον 3200... Μέχρι 3133. Μου φαίνεται θα περάσω το παλιό να τελειώνουμε.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε αν είναι καλό αυτό το built. 1)κουτί: zalman Z1 neo atx mid tower, 2)τροφοδοτικό:psu thermaltake tr2 2 450w, 3)μητρική:ASUS prime a320-k,4)επεξεργαστής:amd ryzen 1200 3.40 ghz 4-core,5)καρτα γραφικών:asus geforce gtx 1050 2gb,6)μνήμη ram:g.skill f4-2400c15d 8gb (2×4 gb) ddr4 2400 mhz dual channel kit, 7)σκληρός δίσκος:toshiba hdwd110uzsva p300 1tb sata3. αν υπάρχει κάποιο" λάθος" παρακαλώ να μου το πείτε . Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, πισεος είπε

Θέλω να μου πείτε αν είναι καλό αυτό το built. 1)κουτί: zalman Z1 neo atx mid tower, 2)τροφοδοτικό:psu thermaltake tr2 2 450w, 3)μητρική:ASUS prime a320-k,4)επεξεργαστής:amd ryzen 1200 3.40 ghz 4-core,5)καρτα γραφικών:asus geforce gtx 1050 2gb,6)μνήμη ram:g.skill f4-2400c15d 8gb (2×4 gb) ddr4 2400 mhz dual channel kit, 7)σκληρός δίσκος:toshiba hdwd110uzsva p300 1tb sata3. αν υπάρχει κάποιο" λάθος" παρακαλώ να μου το πείτε . Ευχαριστώ. 

Γιατι προοριζεται το συστηματακι αυτο ? τι απαιτησεις εχεις? Προτιμησε ενα ssd για κυριο δισκο.

Δημοσ.

Εχει βγει νέο update 4024 για Β350 εδω και 4 μερες. Σε Taichi Ultimate οι rams τρέχουν στα 32000 αλλα στου ξαδερφουμου με Β350 F-Gaming ενώ έχουν προσθέσει ένα νέο προφίλ ακόμα δεν τρέχουν στα 32700. Τώρα θα μου πείτε άλλο support έχει η μια άλλο η αλλη, αλλα θα έπρεπε μετά από 1 χρόνο να είναι όλα stable πλέον. Λογικά θα φτιαχτεί σε όλους οσους έχουν πρόβληματα πιστεύω.

Δημοσ.

Akoinonite το θέλω για μετριο προς μικρο gaming και για καλούτσικες επιδοσεις απλα να μην κολλάει.  Games ας πούμε φαση fortnite και λιγο ποιο βαρια.ssd θα βαλω αργοτερα επειδη δεν εχω αρκετα λεφτα για τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, πισεος είπε

Akoinonite το θέλω για μετριο προς μικρο gaming και για καλούτσικες επιδοσεις απλα να μην κολλάει.  Games ας πούμε φαση fortnite και λιγο ποιο βαρια.ssd θα βαλω αργοτερα επειδη δεν εχω αρκετα λεφτα για τωρα.

Aντεγραψε την φορμα με τις απαντησεις σου σε ενα νεο θεμα εδω για να ειναι στο σωστο μερος και να εχουμε ολες τις πληροφοριες :)

2 ώρες πριν, asdfaster είπε

Εχει βγει νέο update 4024 για Β350 εδω και 4 μερες. Σε Taichi Ultimate οι rams τρέχουν στα 32000 αλλα στου ξαδερφουμου με Β350 F-Gaming ενώ έχουν προσθέσει ένα νέο προφίλ ακόμα δεν τρέχουν στα 32700. Τώρα θα μου πείτε άλλο support έχει η μια άλλο η αλλη, αλλα θα έπρεπε μετά από 1 χρόνο να είναι όλα stable πλέον. Λογικά θα φτιαχτεί σε όλους οσους έχουν πρόβληματα πιστεύω.

Βγαλε κανα μηδενικο ρε συ πυραυλο την εκανες την ram :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfaster είπε

Μην περιμενεις ποτε την Strix να κλοκαρει μνημες. Ειμαι mod στην PCB και το 70-80% των χρηστων εχουν το ιδιο προβλημα, βλεπω αρεκτα ποστ με την συγκεκριμενη. 120 ευρω μητρικη που στην ιδια τιμη παιρνεις X370 Pro Carbon ξερω γω, η οποια μαλιστα πανω απο 2933 δεν κλοκαρει RAM και την αγοραζουνε ολοι γιατι "ειναι ASUS"...  
Δεν πα να προιδοποιουμε, να λεμε τα αρνητικα και τα λιγα θετικα, οχι "ειναι ASUS, επενδυση χρηματων, ποιοτητα". Μετα φυσικα απο μια εβδομαδα οταν τους ερθει, απλως κανουν ποστ και ωρυονται οτι η RAM τους δεν πιανει τις αναγραφομενες.....  Ενας απο τους λογους που εχω αρχισει να μισω την ASUS ειναι αυτη η μητρικη xD.... Στα high end μοντελα εννοειται οτι δεν πιανεται (και προσπωπικα θα κοιταξω να τσιμπησω μια Crosshair VI προς Δεκεμβρη), αλλα στα medium-low end ειναι αστα να πανε...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθαν οι ripjaws v και το μόνο που μένει είναι ο επεξεργαστής. Αξίζει στα 160 μαζί με δώρο ssd 60gb από το πλαίσιο? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-Cpu-Ryzen-5-2400g-Am43-9-Ghz6-Mb-YD2400C5FBBOX.htm

Επόμενη τιμή skroutz 154 με μεταφορικά και αντικαταβολή. Λίγο τσιμπιμένα μου φαίνονται, θυμάται κανείς πόσο είχε ξεκινήσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Μην περιμενεις ποτε την Strix να κλοκαρει μνημες. Ειμαι mod στην PCB και το 70-80% των χρηστων εχουν το ιδιο προβλημα, βλεπω αρεκτα ποστ με την συγκεκριμενη. 120 ευρω μητρικη που στην ιδια τιμη παιρνεις X370 Pro Carbon ξερω γω, η οποια μαλιστα πανω απο 2933 δεν κλοκαρει RAM και την αγοραζουνε ολοι γιατι "ειναι ASUS"...  
Δεν πα να προιδοποιουμε, να λεμε τα αρνητικα και τα λιγα θετικα, οχι "ειναι ASUS, επενδυση χρηματων, ποιοτητα". Μετα φυσικα απο μια εβδομαδα οταν τους ερθει, απλως κανουν ποστ και ωρυονται οτι η RAM τους δεν πιανει τις αναγραφομενες.....  Ενας απο τους λογους που εχω αρχισει να μισω την ASUS ειναι αυτη η μητρικη xD.... Στα high end μοντελα εννοειται οτι δεν πιανεται (και προσπωπικα θα κοιταξω να τσιμπησω μια Crosshair VI προς Δεκεμβρη), αλλα στα medium-low end ειναι αστα να πανε...

Ειναι Strix εκει ειναι το μυστικο οχι στο asus :lol: , η asus γενικα εχει θεματακια ακομα και στις crosshair και καλα θα κανει να τα λυσει γιατι πεφτει πολυ κραξιμο και ολοι την κανουν σιγα σιγα... (και εγω μαζι τους) Ακομα και ο Stilt πουλησε την vii hero και πηρε msi , ο 1usmus και αυτος την εδωσε και πηρε M7 και εχει λιωση στο κλοκαρισμα των μνημων :lol:

11 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Ήρθαν οι ripjaws v και το μόνο που μένει είναι ο επεξεργαστής. Αξίζει στα 160 μαζί με δώρο ssd 60gb από το πλαίσιο? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-Cpu-Ryzen-5-2400g-Am43-9-Ghz6-Mb-YD2400C5FBBOX.htm

Επόμενη τιμή skroutz 154 με μεταφορικά και αντικαταβολή. Λίγο τσιμπιμένα μου φαίνονται, θυμάται κανείς πόσο είχε ξεκινήσει?

60gb ssd δεν χωραει ουτε το λειτουργικο... απατη μεγαλη, που εχουμε καταντησει ο 1600 να ειναι πιο φθηνος απο τον 2400g :lol:

εξελιξη τιμης

666180593_.png.4849eb29c48f8e31b3121df90ae21ba7.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ωραίος ευχαριστώ, μου είχε χτυπήσει το μάτι στα 130 του xcite αλλά από ότι είδα και στο bestprice είναι κατόπιν παραγγελίας, χωρίς αντικαταβολή. Τον ssd έλεγα μήπως αξίζει να τον βάλω στο λάπτοπ μόνο για λειτουργικό, chrome και kodi. Δεν θα χωρέσουν λές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Aντεγραψε την φορμα με τις απαντησεις σου σε ενα νεο θεμα εδω για να ειναι στο σωστο μερος και να εχουμε ολες τις πληροφοριες :)

Βγαλε κανα μηδενικο ρε συ πυραυλο την εκανες την ram :lol:

χαχαχαχχ μου ξέφυγε το παρακανα με τα 0

59 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Είναι πολύ σωστά αυτά που λες. Ο ξάδερφος μου το είχε χτίσει το pc από όταν βγήκαν οι Ryzen στην Eλλάδα και τότε δεν ξέραμε αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέραμε καν αν οι Ryzen άξιζαν σαν Build παραμόνο ότι λέγαν τα review και τα ξενα forum. Eμενα δεν μου αρεσει ότι πάνε και βαζουν profiles στο bios και στην ουσία δεν λειτουργούν.  H Asus εχει χτίσει ένα πολύ αξιόπιστο όνομα εδώ και χρονια σχεδόν σε οτιδήποτε προϊόν πουλαει και πιστεύω αξίζει την θέση τις εκεί που είναι. Την κάρτα γραφικών τις που έχω είναι πολύ καλή και ιδιαιτερα σε θερμοκρασίες οπος και παλιές μητρικές τις. Αλλα τουλάχιστον στο site τις να μην διαφημίζει πως τρέχει 3200mhz ούτε και στα qvl. Για την Crosshair VI  όλοι τα καλύτερα λένε θα είσαι μια χαρά. Η Corsshair ειναι η αγαπημενη μου εταιρια σε ολους του τομεις ειναι νουμερο 1. Εγω με την Taichi ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν ξερω αν θαπήγαινα ούτε και σε Crosshair που συμπαθώ.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Ωραίος ευχαριστώ, μου είχε χτυπήσει το μάτι στα 130 του xcite αλλά από ότι είδα και στο bestprice είναι κατόπιν παραγγελίας, χωρίς αντικαταβολή. Τον ssd έλεγα μήπως αξίζει να τον βάλω στο λάπτοπ μόνο για λειτουργικό, chrome και kodi. Δεν θα χωρέσουν λές?

Με τα updates δεν νομιζω αλλα ας πει και κανας αλλος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ASTOU είπε

Χωράνε, για απλή χρήση. Μετά την εγκατάσταση των windows βάζεις  Auslogics WindowsSlimmer  & Dism++ που ελευθερώνουν αρκετά GB.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfaster είπε

Για την Crosshair VI  όλοι τα καλύτερα λένε θα είσαι μια χαρά. Η Corsshair ειναι η αγαπημενη μου εταιρια σε ολους του τομεις ειναι νουμερο 1. Εγω με την Taichi ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν ξερω αν θαπήγαινα ούτε και σε Crosshair που συμπαθώ.

Να σου πω την αληθεια επειδη ψαχνομαι γενικα σε forum, βλεπω οτι η ASUS το εχει παρατησει το παιχνιδι ακομα και στο Top-End με την MSI να παιρνει φορα. Τα οποια επιβεβαιονονται περαιτερω με αυτα που λεει ο @akoinonitos. Η αγορα ουτως η αλλως θα γινει προς δεκεμβρη και μαρτη η οποτε βγουν θα μπει Zen 2. Μεχρι τοτε βλεπουμε ποια ειναι οι καλυτερη, αν και μαλλον θα τεινω προς M7 και εγω.

Οτι και να παρω παντως, θα ειναι το καλυτερο που μπορει να προσφερει η καθε εταιρεια, γιατι το εχω αχτι να εχω μια φορα και εγω μια σωστη μητρικη με τα ολα της, που δεν θα με χαλασει πουθενα και δεν θα δυσαρεστηθω με τιποτα, με απειρες επιλογες να ελενξω μεχρι και το πιο μικρο πραγμα (ναι ειμαι λιγο OC freak). Μεχρι στιγμης, η μετρια που ειχα σε AM3+ ηταν... μετρια και η X370 που εχω τωρα ειναι τεραστια ξενερα, ειδικα για τα λεφτα που την πηρα. Υποθετω ειχα καλη μητρικη σε AM3 απο το 09-12, αλλα οταν εισαι 9 χρονων δεν εκτιμας τοσο πολυ αυτα τα πραγματα, κυριως επειδη δεν εχεις τις καταλληλες γνωσεις :P

Το οποιο AM3 board ξαναπηρα ενα 30αρικο απο ebay μαζι με καμια 12αρια επεξεργαστες για benching ;)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...