akoinonitos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, InTheEnd είπε Εννοείται ναι! Με τα xmp profiles τρωο bsod μετά από 3-4 λεπτά κρασάρουν οι σελίδες του Browser και διαφορά τέτοια! TΙς Ram τις εχεις κουμπωμενες στα Α1-Β1 ?
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε TΙς Ram τις εχεις κουμπωμενες στα Α1-Β1 ? Καλη ερωτηση γιατι στα amd ειδικα γουσταρουν να παιζουν χωρις προβληματα σε A2-B2 ..
akoinonitos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Καλη ερωτηση γιατι στα amd ειδικα γουσταρουν να παιζουν χωρις προβληματα σε A2-B2 .. Γιαυτο υπαρχει το Manual αλλα κανεις δεν το διαβαζει εστω για τα βασικα 😛
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Γιαυτο υπαρχει το Manual αλλα κανεις δεν το διαβαζει εστω για τα βασικα 😛 Λες αυτο που μολις πρωτο ανοιγεις το κουτι, το πετας επειδη απλα και μονο ειναι χαρτι-βιβλιαρακι και δεν μας ενδιαφερει γιατι γραφει ενα ματσο μαλ@κιες που δεν προκειται ποτε να μας χρειαστει?😋 Και στο ιντερνετ σιγα μην κατσω να ψαξω την παπαρια με τις 1000 σελιδες... Αφου με την 34η αλλαγή, θα το πετυχω αυτο που θελω... Εστω κι αν τα κάψω όλα!😭
ilos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, kostas_anes είπε Κατι κανεις λαθος. Αυτη η μητρικη κλοκαρει RAM πολυ καλυτερα ακομα και απο αρκετες X370. Τα FPS που πιανεις με 2133 μνημες τα βρισκω λογικα, μιας και εισαι πολυ bandwidth limited. Με το που ανοιξεις XMP πρεπει να πανε στα 3200 CL 16 χωρις κανενα προβλημα. Κατεβασε και το τελευταιο BIOS, δεν κανει κακο. Tι μανια εχεις με τα 2933 στις 3200 Ripjaws ? Aν βαλέις xmp εκεί τις πάει 🤩 (εκτός αν άλλαξε κάτι με τα επόμενα bios).
talos_2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, InTheEnd είπε Εννοείται ναι! Η MSI έχει βγάλει και νεότερο BIOS από αυτό που έχεις στο cpu-z. Και θυμίσου μετά να κάνεις και ένα restore defaults https://www.msi.com/Motherboard/support/B350-PC-MATE#down-bios
kostas_anes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Λες αυτο που μολις πρωτο ανοιγεις το κουτι, το πετας επειδη απλα και μονο ειναι χαρτι-βιβλιαρακι και δεν μας ενδιαφερει γιατι γραφει ενα ματσο μαλ@κιες που δεν προκειται ποτε να μας χρειαστει?😋 Και στο ιντερνετ σιγα μην κατσω να ψαξω την παπαρια με τις 1000 σελιδες... Αφου με την 34η αλλαγή, θα το πετυχω αυτο που θελω... Εστω κι αν τα κάψω όλα!😭 Μεταξυ μας τωρα, ενιωσα πολυ πληβειος οταν εκανα την αλλαγη απο FX-> 1400 που εχω τωρα, γιατι χρειαστικε να συμβουλευτω το μανιουαλ της μητρικης. Θεωρουμαι πολυ καλος system builder και μου κακοφανηκε πολυ να ξερεις οταν κολλησα και επρεπε να καταφυγω εκει Οh well, οταν δεν ακολουθεις την τεχνολογια βημα βημα αυτα παθαινεις... (Να φανταστεις ειχα φρικαρει οταν την πρωτοανοιξα γιατι τα RAM slots δεν ειχανε κατω κλιπακι το οποιο ειναι μεν standar σε DDR4, αλλα εγω DDR4 συστημα δεν ειχα ξαναπιασει στα χερια μου [ναναι καλα το συστημα του μεσου Ελληνα, που καλυτερο απο FX η i5 4540 δεν βλεπεις και αυτους σπανια...] 😂😂😂. Και να τρεεεεεεεχω να ψαχνω στο internet να δω τι διαολο, μου ηρθε κακο κομματι? Εγινε λαθος στην παραγωγη κτλ κτλ?) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από kostas_anes
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Μεταξυ μας τωρα, ενιωσα πολυ πληβειος οταν εκανα την αλλαγη απο FX-> 1400 που εχω τωρα, γιατι χρειαστικε να συμβουλευτω το μανιουαλ της μητρικης. Θεωρουμαι πολυ καλος system builder και μου κακοφανηκε πολυ να ξερεις οταν κολλησα και επρεπε να καταφυγω εκει Οh well, οταν δεν ακολουθεις την τεχνολογια βημα βημα αυτα παθαινεις... (Να φανταστεις ειχα φρικαρει οταν την πρωτοανοιξα γιατι τα RAM slots δεν ειχανε κατω κλιπακι το οποιο ειναι μεν standar σε DDR4, αλλα εγω DDR4 συστημα δεν ειχα ξαναπιασει στα χερια μου [ναναι καλα το συστημα του μεσου Ελληνα, που καλυτερο απο FX η i5 4540 δεν βλεπεις και αυτους σπανια...] 😂😂😂. Και να τρεεεεεεεχω να ψαχνω στο internet να δω τι διαολο, μου ηρθε κακο κομματι? Εγινε λαθος στην παραγωγη κτλ κτλ?) Ντροπη να ενιωθες αν δεν ήξερες κατι και δεν διαβαζες το manual κι εκανες του κεφαλιου σου(μεχρι και ζημιά δηλαδη) Αμα πετυχαινεις και i5 μια χαρα ειναι.. Εδω παρακαλαω τον άλλον να του παρω ενα πακετακι mobo-cpu-ram-gpu 775 η΄ σε amd με κανα 50ρικο και δεν ξεκολλαει απο το 478! Αμα δω και καναν i3 που και που, με πιανουν τα κλαματα απο την συγκινηση και μου φευγουν και λιγα τσισάκια!😭
kostas_anes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ντροπη να ενιωθες αν δεν ήξερες κατι και δεν διαβαζες το manual κι εκανες του κεφαλιου σου(μεχρι και ζημιά δηλαδη) Αμα πετυχαινεις και i5 μια χαρα ειναι.. Εδω παρακαλαω τον άλλον να του παρω ενα πακετακι mobo-cpu-ram-gpu 775 η΄ σε amd με κανα 50ρικο και δεν ξεκολλαει απο το 478! Αμα δω και καναν i3 που και που, με πιανουν τα κλαματα απο την συγκινηση και μου φευγουν και λιγα τσισάκια!😭 Καλα ζημια το παρατραβαει το πραγμα νομιζω Τα συστηματα ειναι αρκετα foolproof ακομα και να μην εχεις ξαναχτισει ποτε. Αυτα που δεν ηξερα ηταν κυριως περι RAM και καλωδιοσης πανω στην μητρικη γιατι ειδα κανα 2-3 καινουργια ports (ασε που το front panel δεν λεει καν γιατι ειναι το καθε pin και τα εχει ολα μαζεμενα σε ενα 2x8 header). Πλακα πλακα, μιας και ειπες 478, το μονο πραγμα που εχω καψει, ηταν η πρωτη μου 478 μητρικη... Ουτε 1ο boot δεν ειχε κανει και μπαινει ο διαολος μεσα μου και λεω να την ξεκινησω πρωτη φορα βραχυκυκλωνοντας τα πινακια με τι αλλο, περα απο το floppy connector του τροφοδοτικου. Το αποτελεσμα δεν ειναι δυσκολο να το φανταστει κανεις.... Η πλακα ηταν οτι ημουν 100% σιγουρος οτι θα καταληξει ετσι, αλλα για καποιον λογο (for science?) δεν με σταματησε η γνωση του αποτελεσματος. Παντως το 775 στο Eλλαντο ειναι βασιλιας. Σε καθε ελληνικο σπιτι θα δεις ενα 775 μεσα σχεδον εγγυημενα. Να'ναι καλα τα μαγαζια τυπου PCRama που φροντιζουν την σταθερη κινηση του 775 στην αγορα! Αντε τωρα με τους 200GE να φτιαξω κανα σετακι για κανα ελληνικο σπιτι τυπου HTPC/Browsing μπας και εξυγχρονιστουμε λιγο, γιατι καλο το 775 μεν, αλλα δυσκολα βρισκεις ανταλλακτικα πλεον. Περαν των quallity of life χαρακτηριστικων που εχει μια νεα πλατφορμα φυσικα. Εδω θα κανω και μια ερωτηση. Η Vega 3 του 200GE ειναι ικανη για 4k playback, οπως η 8 και η 11 αντιστοιχα σωστα? Γιατι αν δεν ειναι μου χαλαει λιγο τα σχεδια. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από kostas_anes
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Καλα ζημια το παρατραβαει το πραγμα νομιζω Τα συστηματα ειναι αρκετα foolproof ακομα και να μην εχεις ξαναχτισει ποτε. Αυτα που δεν ηξερα ηταν κυριως περι RAM και καλωδιοσης πανω στην μητρικη γιατι ειδα κανα 2-3 καινουργια ports (ασε που το front panel δεν λεει καν γιατι ειναι το καθε pin και τα εχει ολα μαζεμενα σε ενα 2x8 header). Πλακα πλακα, μιας και ειπες 478, το μονο πραγμα που εχω καψει, ηταν η πρωτη μου 478 μητρικη... Ουτε 1ο boot δεν ειχε κανει και μπαινει ο διαολος μεσα μου και λεω να την ξεκινησω πρωτη φορα βραχυκυκλωνοντας τα πινακια με τι αλλο, περα απο το floppy connector του τροφοδοτικου. Το αποτελεσμα δεν ειναι δυσκολο να το φανταστει κανεις.... Η πλακα ηταν οτι ημουν 100% σιγουρος οτι θα καταληξει ετσι, αλλα για καποιον λογο (for science?) δεν με σταματησε η γνωση του αποτελεσματος. Παντως το 775 στο Eλλαντο ειναι βασιλιας. Σε καθε ελληνικο σπιτι θα δεις ενα 775 μεσα σχεδον εγγυημενα. Να'ναι καλα τα μαγαζια τυπου PCRama που φροντιζουν την σταθερη κινηση του 775 στην αγορα! Αντε τωρα με τους 200GE να φτιαξω κανα σετακι για κανα ελληνικο σπιτι τυπου HTPC/Browsing μπας και εξυγχρονιστουμε λιγο, γιατι καλο το 775 μεν, αλλα δυσκολα βρισκεις ανταλλακτικα πλεον. Περαν των quallity of life χαρακτηριστικων που εχει μια νεα πλατφορμα φυσικα. Εδω θα κανω και μια ερωτηση. Η Vega 3 του 200GE ειναι ικανη για 4k playback, οπως η 8 και η 11 αντιστοιχα σωστα? Γιατι αν δεν ειναι μου χαλαει λιγο τα σχεδια. Εννοειται οτι ο βασιλιας ειναι το 775 σχεδον σε καθε σπιτι.. Γιατι ετυχε να ειναι αυτο που πηρε πολλες γενιες cpu και πολυπύρηνες που στην ουσια ακομα και σημερα με εναν ssd κανουν σχεδον ολες τις εργασιες και αρκετα ανετα κιολας ενός απλου τυπικου χρηστη..(office,facebook,youtube,browsing κτλ κτλ) Κι εγω τωρα απο βασιλιά σου γραφω και μάλιστα με τον βασιλια των 4πύρηνων!(Q6600)😍 Με ssd και 5gb ραμ(ούτε καν dual channel αλλά ποιός ο λόγος!) Και gt 520 και γινεται ο χαμός της αιχμής της τεχνολογίας!😭 38 παραθύρια εχω ανοιχτά τωρα με 3.2gb ram σε χρήση!Και δεν ξερω τι να κανω με τα υπόλοιπα 1.8 gb! Σου λέω δεν γονατίζει με τίποτα! Εργαλείο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!😋 ΥΓ. Απαξ και παιζει το ενσωματωμενο της ιντελ, λογικα δεν νομιζω να εχει θεμα σε 4Κ video το ryzen... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από ZELOMOTH 1
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω τις μνήμες στις θέσεις Α2 Β2 Σε καμία ώρα θα είμαι σπίτι να ψαχτω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου στείλει μήνυμα
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπον έχω γυρίσει σπίτι,έκανα ένα Bios Update,και έβαλα το A-XMP στα 3200,μποταρα 2 φορες και τις 2 black screen εντος 2 λεπτων,αυτη τη στιγμη το έχω βάλει στο 1 στα 2900 και δεν παρατηρώ κάτι περίεργο αν και θα ηθελα να τις τρεξω στα 3200. Τζίφος,με το που ανοίγω games PUBG/CSGO τρωο blue screen δοκιμασα τα memory try it στα 3200 δεν τρεχει τιποτα. Α-ΧΜP Profiles δεν δουλευουν ουτε αυτα. Έχει κάνεις καμιά ιδέα;
akoinonitos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, InTheEnd είπε Λοιπον έχω γυρίσει σπίτι,έκανα ένα Bios Update,και έβαλα το A-XMP στα 3200,μποταρα 2 φορες και τις 2 black screen εντος 2 λεπτων,αυτη τη στιγμη το έχω βάλει στο 1 στα 2900 και δεν παρατηρώ κάτι περίεργο αν και θα ηθελα να τις τρεξω στα 3200. Τζίφος,με το που ανοίγω games PUBG/CSGO τρωο blue screen δοκιμασα τα memory try it στα 3200 δεν τρεχει τιποτα. Α-ΧΜP Profiles δεν δουλευουν ουτε αυτα. Έχει κάνεις καμιά ιδέα; Φιλε στο qlv της μητρικη σου δεν βλεπω να εχει τις μνημες σου και δεν βλεπω να εχει gskill γενικα πανω απο 2800 με ryzen 2xxxg
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Η φάση είναι ότι τα έχω κάνει default όλα και παίζω με μερικές ρυθμίσεις στο Medium το Pubg στα 35-45 FPS με κάποια drops πως μπορώ να το διορθώσω; Θέλω να κερδίσω τουλάχιστον αλλά 15 FPS να με στα 60.
narta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, InTheEnd είπε Θέλω να κερδίσω τουλάχιστον αλλά 15 FPS +15fps απο μνημες οταν εισαι στα 45fps δεν κερδιζεις ουτε αν βαλεις 4333 cl12 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις