Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνό PC γραφείου ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος Athlon 200GE. Έχω διαβάσει ότι θα έχει 2C/4T και μου φαίνεται δελεαστική περίπτωση.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, _Theo_ said:

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνό PC γραφείου ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος Athlon 200GE. Έχω διαβάσει ότι θα έχει 2C/4T και μου φαίνεται δελεαστική περίπτωση.

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνουν. Κι εγώ θα πάρω μάλλον. Μόνο για snes emulator και ένα tab youtube θα είναι ταμαμ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνουν. Κι εγώ θα πάρω μάλλον. Μόνο για snes emulator και ένα tab youtube θα είναι ταμαμ.

55 $, άρα εδώ στην Ελλάδα κάνα 50άρι €. Για PCακι γραφείου είναι ότι πρέπει.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nasouka είπε

Όταν στα χαρακτηριστικά της μητρικής λέει «λειτουργία μνήμης: dual channel» τι εννοεί;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Multi-channel_memory_architecture

Ολες οι μητρικες (συγχρονες) στην mainstream πλατφορμα εχουν dual channel. Σε hedt/workstation πλατφορμες quad channel και σε server μπορεις να βρεις και eigth channel.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Αν υποθεσουμε οτι ενα OC Dual EPYC board με 2x32c/64t Naples φτανει τα 10.640 και το συγκεκριμενο ειναι 64c/128t Rome EPYC, μιλαμε για τουλάχιστον 20% βελτιωση λογο ρολογιων ή/και IPC

7nm Threadripper can't come fast enough.

Hint, hint: Τα ιδια cores θα μπουνε στα 3x00 ρυζια 😂

Επεξ/σία από narta
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα το βήμα σήμερα και αγόρασα b dies για των 1800x μακάρι να δω 3333mhz με παρα πολύ σφιχτά timings.

Έχει κανείς δοκιμάσει patriot viper 4 3733mhz έτσι να μου πει την γνώμη του??

large_20160912121524_patriot_viper_4_series_16gb_ddr4_3733mhz_pv416g373c7k.jpeg

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.
17 ώρες πριν, roulis37 είπε

Μόλις έκανα το βήμα σήμερα και αγόρασα b dies για των 1800x μακάρι να δω 3333mhz με παρα πολύ σφιχτά timings.

Έχει κανείς δοκιμάσει patriot viper 4 3733mhz έτσι να μου πει την γνώμη του??

large_20160912121524_patriot_viper_4_series_16gb_ddr4_3733mhz_pv416g373c7k.jpeg

Mητρικη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, roulis37 είπε

x370 gigabyte aorus k5

Μπορει να τα πιασεις, αλλα ειναι downbin τα τσιπακια αυτα και δεν ξερω ποσο πολυ  θα μπορεσεις να σφιξεις timings

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά μέσα στον Αύγουστο το hardware.info έκανε ένα αρκετά καλό συγκριτικό ανάμεσα σε 2600x και 8600k με νορμάλ σχετικά μνήμες (3000 CL15) και νορμάλ κάρτες γραφικών (1070 ti και vega 56).

https://us.hardware.info/reviews/8425/amd-ryzen-5-2600x-vs-intel-core-i5-8600k-the-best-gaming-cpu-in-the-year-2018

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=6079&title=x370-gaming-x-ram-voltage-bug

αυτο το ξερατε οσοι εχετε asrock?εμενα με ταλαιπωρουσε 6 μηνες αυτο το bug Μεχρι να βρω πως λυνεται

Αυτο το προβλημα εχει λυθει καιρο τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...