fopation Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Microsoft turns off Windows 7/8.1 updates for Ryzen and Kaby Lake http://www.pcgamer.com/microsoft-turns-off-windows-781-updates-for-ryzen-and-kaby-lake/ Δεν χρειάζεσαι στα 3600 τι άλλο να πούμε; Στα 3200 μια χαρά είναι...Δεν καταλαβαίνεις αυτό που έγραψα και νωρίτερα...Δεν έχει στόχο να τον πιάσει στα παιχνίδια, να τον κάνει την χειρότερη επιλογή έχει στόχο...από πλευράς vfm...και θα τον κάνει όπως δείχνουν τα πράγματα αν δεν ρίξει τιμή η Intel... Στη χθεσινή παρουσίαση, έχει 2 pc στο ένα ραμ στα 2133 και στο άλλο 2996 και λέει οτι κερδίζει fps. Άυριο θα σου πουν στα 3200 κτλ μέχρι το max πχ στα 4200. Έχει ή δεν έχει στόχο τα Games ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Dimoskoutr καλύτερα όχι παράθεση από άτομα που τα έχουμε σε ignore list, ειπώθηκε και πριν κάποιες σελίδες αυτό μιας και δυστυχώς φαίνεται η παράθεση έτσι ! Πόσες μπαρούφες να δούμε ακόμη, δεν λέει . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes.htm?SOCKET=AM4 νάτοι και στο plaiso αναμαίνονται. Πωπω να ξέραμε τι θα κάνουν στα games?Να προπαραγγελνα.θα είναι κοντά στον 7700k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Υπάρχει κάποιος λόγος που πρέπει να πιάσει κάποιος R5 τον i7 7700k σε gaming; Αν σκεφτείτε το κόστος της πλατφόρμας, που δεν είναι μόνο, cpu, ram, mobo αλλά και ψύξη θα πρέπει ο i7 7700k να είναι και ανάλογα ταχύτερος...το οποίο δεν είναι και πολύ πιθανό...άσχετη ερώτηση, ο i7 7700k πιάνει κοντά στα 5ghz χωρίς υδρόψυξη; Δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτάω...γιατί αν χρειάζεται νερό και μια z270 για να πάρει OC ανεβαίνει ακόμη περισσότερο η διαφορά σε τιμή με τον 1600 σε Β350 ας πούμε...θα είναι ανάλογα ταχύτερος ο i7; Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι... Κατ'αρχάς αυτά τα τσιπ αντέχουν και 100 C συνεχούς λειτουργίας σε στοκ συνθήκες. Πιο πολύ σημασία έχει το Tjmax που δίνει ο κατασκευαστής παρά το Tcase το οποίο εξαρτάται από την προτεινόμενη ψύκτρα. Για τον 7700Κ μάλιστα δίνει Tj. Γι'αυτό βλέπεις και τόσο χαμηλό Tcase για τον 6700Κ, τη στιγμή που ο 4790Κ με μεγαλύτερο Tcase έχει χειρότερες ανοχές σε θερμοκρασίες και τάσεις(βάσει intel paper). Όταν κάνεις oc ξεφεύγεις από τις στοκ τάσεις και συχνότητες. Οπότε πρέπει να πέσεις κάτω από τους 100. Χοντρικά κάποιοι λένε για 85 βαθμούς π.χ. Δεν υπολογίζονται όμως εύκολα αυτά τα πράγματα, ούτε μπορείς να πεις πόσο θα κόψεις από τη ζωή του τσιπ. Με 6700Κ που έχω και μέγιστη τάση 1,32v(εξαρτάται από την εφαρμογή) για 4,5Ghz σε x265 encoding θα φτάσω core temp κοντά στους 76 κατά μέσο όρο το καλοκαίρι με 30c δωματίου. Στα παιχνίδια οι θερμοκρασίες είναι αστείες(κοντά στα 60c για το watch dogs 2). Με ψύκτρα 412s coolermaster με αλλαγμένους και ισχυρούς ανεμιστήρες. Επειδή λοιπόν τα games "παίζουν" χαμηλά μπορώ να κάνω oc μέσω του intel XTU όποτε χρειαστεί στα 4,7Ghz με μέγιστη τάση 1,375. Οι 7700Κ χρειάζονται συνήθως αρκετά λιγότερο. [Στα 4,7 οι τεμπς θα χτυπήσουν 90άρια το καλοκαίρι για βαρύ encoding.] Επομένως, μόνο για games μπορείς και με μια καλή αερόψυκτρα να κρατήσεις ασφαλείς θερμοκρασίες σε 7700Κ. Το oc όμως δεν στο εγγυάται κανένας, αν και με 4,8Ghz είσαι καλυμμένος. Ένα 4% πάνω δεν αλλάζει κάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Microsoft turns off Windows 7/8.1 updates for Ryzen and Kaby Lake http://www.pcgamer.com/microsoft-turns-off-windows-781-updates-for-ryzen-and-kaby-lake/ Στη χθεσινή παρουσίαση, έχει 2 pc στο ένα ραμ στα 2133 και στο άλλο 2996 και λέει οτι κερδίζει fps. Άυριο θα σου πουν στα 3200 κτλ μέχρι το max πχ στα 4200. Έχει ή δεν έχει στόχο τα Games ? Κλασσικες τακτικες απο την Ms για να υποστηριξει το κουτσο αλογο (windows 10) αμ δεν μασαμε Η πλειοψηφια επιμενει σταθερα στα 7αρια μεχρι να βγαλτε καινουργιο λειτουργικο κυριοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes.htm?SOCKET=AM4 νάτοι και στο plaiso αναμαίνονται. Τελεια! Και ο 1400 θα ειναι καλυτερος απο ολους τους αλλους ryzen για παιχνιδια! Γιατι εφοσον υπαρχει το θεμα με τα 2 CCX κτλ, ο 1400 ειναι ακριβως μισος 1800Χ (4c/8t 10mb cache) αρα δεν θα εχει θεμα επικοινωνιας με 2ο CCX! Μια χαρα! i7 στην τιμη του ι5(κλειδωμενου κιολας)! Ε δεν θα πηγαινει και στα 3.6-3.8 ghz? Τελεια παει η δουλεια... Και η καλυτερη μετρηση για μενα ηταν αυτη που ηταν ο 1800Χ κομμενος στην μεση(1400) vs 7700κ... Αναμενομενη η ηττα σε καποια πραγματα αλλα στα περισσοτερα ηταν διπλα διπλα! Με ιδια ρολογια εννοειται,μην τρελαθουμε κιολας... Και οπως ειπωθηκε πιο πανω, κι ο 7700κ για να ανεβει πολυ, θελει και μητρικη με ορχις αλλα και ψυκτρα μια απ τα ιδια... Αρα συμφωνα με τα πολυ περισσοτερα χρηματα που κοστιζει,(συνολικα και με μητρικη καλη, ψυξη κτλ) δεν νομιζω να αξιζει τοσο σε σχεση με τον 1400... (Απ την αρχη ελεγα γι αυτο το σκασμενο το τσιπακι πριν καν να μαθουμε τιποτα γι αυτο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγώ πάλι γιατί θεωρώ το 1400 αυτό με την λιγότερο ξεκάθαρη θέση στην αγορά; Γιατί να μην πάει κάποιος στον 1500 πχ που έχει μικρή διαφορά; Τι χάνω και το βλέπω έτσι δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πωπω να ξέραμε τι θα κάνουν στα games?Να προπαραγγελνα.θα είναι κοντά στον 7700k? Το ζητουμενο για καθε gamer ο CPU να πιανει 60 σταθερα σε καθε απαιτητικο game χωρις να εχει bottleneck Τα gaming banchmarks για το ποιος τον εχει μεγαλυτερο ( 200 , 300 , 400 frames) μονο τους (ανοητους) απασχολουν πραγματικα Αλλο 225 η 200 και αλλο 450 η 500 Με βαση τις τιμες του Plaisiou ο 1500X φαινεται best value money ολης της σειρας ryzen (μικρη μεγαλη κατηγορια) , με την προυποθεση να επιβεβαιωθουν οι καλες επιδοσεις οπως μας λεει η AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το ζητουμενο για καθε πολλούς gamer ο CPU να πιανει 60 σταθερα σε καθε απαιτητικο game χωρις να εχει bottleneck Τα gaming banchmarks για το ποιος τον εχει μεγαλυτερο ( 200 , 300 , 400 frames) μονο τους (ανοητους) απασχολουν πραγματικα Fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το ζητουμενο για καθε gamer ο CPU να πιανει 60 σταθερα σε καθε απαιτητικο game χωρις να εχει bottleneck Τα gaming banchmarks για το ποιος τον εχει μεγαλυτερο ( 200 , 300 , 400 frames) μονο τους (ανοητους) απασχολουν πραγματικα Εγώ νομίζω ότι είμαι από αυτούς τους ανόητους γιατί θέλω να παίζω για αλλά 5 χρόνια τουλάχιστον. Αν δεν τα καταφέρνει φέτος του χρόνου τι θα κάνω ? Κλάμα? ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγώ νομίζω ότι είμαι από αυτούς τους ανόητους γιατί θέλω να παίζω για αλλά 5 χρόνια τουλάχιστον. Αν δεν τα καταφέρνει φέτος του χρόνου τι θα κάνω ? Κλάμα? ?? Σωστο κι αυτο που λες αλλα υπαρχει κι ενα αλλο που λεει οτι του χρονου και "καθε του χρονου" πλεον θα γραφονται πιο πολυνηματικα τα παιχνιδια αρα μαλλον στα επομενα 2-3 χρονια αυτες οι cpu θα πηγαινουν καλυτερα! (Θεωρητικα παντα, και αποψη μου...) ΥΓ Και τωρα δεν ειναι fx εποχες.... Νομιζω οτι εφτασε η ωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Adata lets loose its AMD-validated XPG Z1 and XPG Flame memory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σωστο κι αυτο που λες αλλα υπαρχει κι ενα αλλο που λεει οτι του χρονου και "καθε του χρονου" πλεον θα γραφονται πιο πολυνηματικα τα παιχνιδια αρα μαλλον στα επομενα 2-3 χρονια αυτες οι cpu θα πηγαινουν καλυτερα! (Θεωρητικα παντα, και αποψη μου...) ΥΓ Και τωρα δεν ειναι fx εποχες.... Νομιζω οτι εφτασε η ωρα... Το πράγμα έχει μπερδευτεί όμως και μάλλον θα περιμένω άλλο ένα χρόνο να καθαρίσει το τοπίο.μάλλον προς ryzen πάω και ενδιαφέρομαι να φτιάξω μόνο για vr .Οπότε μπορώ να περιμένω λίγο να πήξει το γάλα. Τέλος οπωσδήποτε να μπορούν να μπουν 2 nvme 960 raid 0 σε ταχύτητες δυνατες (6500 και άνω ) δηλαδή μπορεί να δω να μπαίνει και το 2018 αλλά δεν με νοιάζει κάτι άλλο . Υγ. το κάνω για χόμπι όπως μερικοί τουμπανιαζουν τα σταρλετάκια χωρίς σοβαρό λόγο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τι άλλο άκυρο θα διαβάσω εδώ μέσα ; Καταρχήν το νήμα έχει καταντήσει ιντελ αντί για ryzen amd.... Τώρα πώς μερικοί έχουν πιστέψει ότι ο 7700κ είναι ο τόπ για παιχνιδια πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω! Μέχρι χθες ένας Ι5 ήταν υπέρ αρκετός, τώρα πώς ένας επεξεργαστής ο οποίος είναι κάτι ανάμεσα σε επαγγελματική χρήση και για πολύ λίγα άτομα για παιχνίδια δεν μπορώ να το καταλάβω... Τέτοια τσιπακια όπως και οι R7 δεν είναι επιλογή για παιχνίδια! Θέλουν πανάκριβες κάρτες για να δείξουν τα δόντια τους ! Εδώ μιλάμε για τρελό κόστος στο σύστημα !!! Τέτοια pc είναι για άλλες δουλειές αλλά ναι, παίζουν και παιχνίδια. Θα το πάρει χαμπάρι κανένας αυτό, και κυρίως οι ιντελακιδες ; Ξεκολλατε με τα 400€ cpu = gaming !! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nirides Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγώ νομίζω ότι είμαι από αυτούς τους ανόητους γιατί θέλω να παίζω για αλλά 5 χρόνια τουλάχιστον. Αν δεν τα καταφέρνει φέτος του χρόνου τι θα κάνω ? Κλάμα? ?? Οι επεξεργαστες πανω κατω αυτη την χρονικη διαρκεια εχουν Eχω τον 1090 phenom που ειναι τεχνολογιας του 2011 και παιζω σχεδον το 90% των νεων παιχνιδιων χωρις Bottleneck , ποσο δε μαλλον οι καινουργιοι επεξεργαστες Οταν λεω καινουργοι εννοω τους skylake του 2015 ουτε καν τους ΚabyLake η τους Ryzen που εχουν προοπτικες για πολλα χρονια Tι συζηταμε τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις