Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βάλω τα ενσωματωμένα γραφικα vega graphics 8 στα 2Gb αντι για τα 256MB που εχει στοκ τι διαφορα εχουν αν εχουν το ενα με το αλλο?,αυτο θεωρειται οβερκλοκ?,κερδιζω φπσ η τιποτα αλλο;

*εχω g.skill ripjawsV 3.200Mhz 2x4gb (8GB) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dedopoulos είπε

Αν βάλω τα ενσωματωμένα γραφικα vega graphics 8 στα 2Gb αντι για τα 256MB που εχει στοκ τι διαφορα εχουν αν εχουν το ενα με το αλλο?,αυτο θεωρειται οβερκλοκ?,κερδιζω φπσ η τιποτα αλλο;

*εχω g.skill ripjawsV 3.200Mhz 2x4gb (8GB) 

2gb θα δώσεις στην κάρτα.

Δεν θεωρείται OC. Απλά με 2gb θα παίζεις games μια χαρά. Με 256mb δεν θα τραβάει λόγω λίγης μνήμης η κάρτα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Δεν θεωρείται OC. Απλά με 2gb θα παίζεις games μια χαρά. Με 256mb δεν θα τραβάει λόγω λίγης μνήμης η κάρτα. 

Ευχαριστω 

Επίσης οταν μπαινω στο προ 2018 μου βγαζει μια ειδοποίηση οτι εχω 7 gb ενω εχω8gb ξες τι φταίει;

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι ελάχιστη διαφορά έχει στους 2200g/2400g πόσο διαθέσιμη μνήμη θα δεσμεύσεις στο bios για vram. Το vega έχει την λειτουργία νομίζω να δεσμεύει περαιτέρω φυσική μνήμη αν το κρίνει απαραίτητο. Από την άλλη ίσως έτσι παρακάμψεις ελέγχους που κάνουν μερικά games για ελάχιστη διαθέσιμη vram πριν τρέξουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dedopoulos είπε

Ευχαριστω 

Επίσης οταν μπαινω στο προ 2018 μου βγαζει μια ειδοποίηση οτι εχω 7 gb ενω εχω8gb ξες τι φταίει;

Δες τι λένε τα windows για την μνήμη. 

Βάλε πρώτα 2gb στην κάρτα και μετά δες. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Δες τι λένε τα windows για την μνήμη. 

Βάλε πρώτα 2gb στην κάρτα και μετά δες. 

Αν το βαλω και δεν αλλαξει τιποτα τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adtakhs είπε

Με 8 συνολικά δεν λέει να δεσμεύει μόνιμα 2 για την κάρτα. Dynamic είναι ούτως ή άλλως. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, adtakhs είπε

Οι μετρήσεις εδώ λένε ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές

Δημοσ.

Μπορείτε να μου πείτε τι μέγεθος κουτί υπολογιστή να πάρω. Δεν θα προσθέσω εξτρα ανεμιστιράκι ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Trekos είπε

Μπορείτε να μου πείτε τι μέγεθος κουτί υπολογιστή να πάρω. Δεν θα προσθέσω εξτρα ανεμιστιράκι ή κάτι παρόμοιο.

Με ATX κουτι θα σαι οκ.  Πχ: https://www.skroutz.gr/s/13503606/Fractal-Design-Meshify-C-TG.html
Χρειαζεσαι ανεμιστηρες ουτως ή αλλως. Τουλαχιστον 2 για εισαγωγη και 1 για εξαγωγη, για να χεις θετικη ροη αερα.

Δημοσ.
Στις 31/8/2018 στις 12:23 ΠΜ, jmirko15 είπε

Χαχα ε λέω για τόσα λίγα ευρώ να πάω σε 2200g κρίμα είναι. Άμα βρω και κανένα ωραίο μικρό κουτάκι να το βάλω θα το ξεκινήσω!

Update: Σκέφτομαι να πάρω αυτό το "κουτάκι" https://www.skroutz.gr/s/8280364/Thermaltake-Suppressor-F1.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...