Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε κάνεις κάτι extreme όλες είναι μια χαρά για τους 6πύρηνους μέχρι 1.3-1.35 vcore τουλάχιστον για τον 1600 πχ. Από εκεί και πέρα αν θες το κάτι παραπάνω ή να είναι απλά πιο δροσερά/αποδοτικά τα vrm μπορείς να πας σε κάποια με 6 phases όπως η prime x370/x470 pro. Αν και έχουν πιο πολύ "fashion heatsinks" δε θα έχεις θέμα μάλλον. Στους 8πύρηνους αρχίζουν τα ζόρια και εκεί συστήνεται ή taichi ή crosshair hero.

H RAM δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες για soc vrm στο oc. Τα soc vrm τα κοιτάς μόνο αν έχεις 2200g/2400g και θες να πας την igpu πάνω από τα 1600.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Αν δεν κανεις καποιο manual oc πως ενεργοποιειται το xrf profile και αν το ενεργοποιησεις ποια η διαφορα μεταξυ τους σε επιδοσεις...;;;(Παντα σε ryzen 2600)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιείται μόνο του αν τα έχεις όλα stock. Ανάλογα την ψύξη, το load του επεξεργαστή και τη μητρική φυσικά.

Επεξ/σία από LambisElef
Δημοσ.

Ερώτηση, είδα κάποια videos κτλ που λένε/δείχνουν ότι είναι καλύτερα 4x4GB ram sticks αντί για 2x8GB ισχύει; Δεν μπόρεσα να βρω extra πληροφορίες..

Δημοσ.

Σε Ryzen επεξεργαστή ποτέ. Σχεδόν πάντα πετυχαίνεις χειρότερες συχνότητες και timings απ' ότι με δύο αντίστοιχα stics. Σε Threadripper όμως φυσικά και ναι, επειδή έχουν τετρακάναλο ελεγκτή μνήμης.

• Like 5
Δημοσ.

Μόνο με ανεμιστήρα πάνω από το vrm θα μπορούσε να έχει τέτοιες θερμοκρασίες σε stress test με τον οκταπύρηνο. Αποκλείεται να έχει καλύτερες θερμοκρασίες από την X470-F Strix επίσης. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη φωτό.

• Like 2
Δημοσ.

Το review είναι για τα σκουπίδια, πιθανότατα και η μητρική (δείτε τα νούμερα σε CB15/Geekbench/Gaming).

Αν δεν μιλάμε για θέμα υλοποίησης XFR/PB2 που λύνεται με bios update, έχει σοβαρό θέμα η συγκεκριμένη μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα κατι μου λεει οτι η μητρικη εριχνε ρολογια... αμα δειτε και τα νουμερα σε καποια benchmarks που ειναι πανάθλια ειναι ολοφάνερο γιατι εχουν τοσο χαμηλες θερμοκρασιες τα vrms 😂

5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Το review είναι για τα σκουπίδια, πιθανότατα και η μητρική (δείτε τα νούμερα σε CB15/Geekbench/Gaming).

Αν δεν μιλάμε για θέμα υλοποίησης XFR/PB2 που λύνεται με bios update, έχει σοβαρό θέμα η συγκεκριμένη μητρική.

με προλαβες 😀

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

με προλαβες 😀

Είναι το boost από τον απογευματινό φραπέ :P

Πάντως γενικότερα έχει πέσει το OC3D στα reviews του, βλέπω νούμερα που δεν εξηγούνται εύκολα (C7H και Gaming 7 χαμηλότερα από b450 μητρικές με OC...)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LambisElef είπε

Μόνο με ανεμιστήρα πάνω από το vrm θα μπορούσε να έχει τέτοιες θερμοκρασίες σε stress test με τον οκταπύρηνο. Αποκλείεται να έχει καλύτερες θερμοκρασίες από την X470-F Strix επίσης. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη φωτό.

Bro !! γραψτους στα σχόλια του review είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των vrm temps εχω την εντύπωση ότι πάρθηκαν με φαν πάνω έχω αμφιβολίες να δούμε τι θα σου απαντησουν!!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

Bro !! γραψτους στα σχόλια του review είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των vrm temps εχω την εντύπωση ότι πάρθηκαν με φαν πάνω έχω αμφιβολίες να δούμε τι θα σου απαντησουν!!!

Mπα, μαλλον ετρωγε το throttle του αιωνα, γι αυτο και ειχαν τοσο χαλια bench results

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση... 

AMD Ryzen 5 2600 vs AMD Ryzen 5 2400G

Οι δύο περισσότεροι πυρήνες του 2600 και η παραπάνω cache, κάνουν εμφανή διαφορά σε everyday χρήση? 

Προσπαθω Να επιλέξω cpu για ένα pc που θέλω... θα είμαι mini itx, για Φυσιολογική χρήση γραφείου, multimedia, ταινίες κτλ... Και σπάνια κάνα lightroom η παρεμφερή πρόγραμμα..

Στόχος ένα αθόρυβο δροσερό pc-ακι  που να είναι rock solid και να ναι σβέλτο...

Έχω και μια Gt730 2gb... Και λέω, 2600 + την 730 η ένας 2400G και τέλος?.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...