sothrhsgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Η γνωση μου για τους υπολογιστες δεν μου φτανουν για να μπω σε live linux...Εχω δει πως μπαινεις αλλα δεν το ξερω....
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Κατέβασε το hirens boot cd. Κάψτο σε ένα δισκάκι ή σε ένα βλασάκι. Μπουτάρεις λοιπόν με το φλασάκι ή το cd και επιλέγεις τα mini win xp.
sothrhsgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ωραια θα το δοκιμασω αργοτερα γιατι τωρα ειμαι εξω και θα στειλω αργοτερα..Ευχαριστω παντως..
kostas_anes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Κατέβασε το hirens boot cd. Κάψτο σε ένα δισκάκι ή σε ένα βλασάκι. Μπουτάρεις λοιπόν με το φλασάκι ή το cd και επιλέγεις τα mini win xp. Δεν προκειται να δουλεψει σε Ryzen. Οι λογοι ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις
pmav99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ναι και στο linux forum του insomnia ένα παλικάρι έγραψε ότι για ryzen+ θες kernel 4.17+ που οι live διανομές δύσκολα θα έχουν.
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Daily builds: http://cdimage.ubuntu.com/daily-live/ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από mindtrapper
ultraex2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 νεο update Ryzen DRAM Calculator 1.3.1 release download: https://drive.google.com/open?id=1wwskKmzRcTC9LL06CmDHPRUDbKfzQ1AT 1
sothrhsgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια επειδη παιδευομουν μεχρι της 4 το πρωι και εκανα οτι μπορουσα και εφταναν οι γνωσεις μου τελικα το πηγα πλαισιο μπας και εκαναν αυτοι καμια πατατα γιατι απο την στιγμη που το πηρα απο εκει μου τα εκανε ολα αυτα...Τελικα το πορισμα ειναι οτι την ακουσε η μητρικη και μπηκε καινουργια και ολα καλα αφου ειχα εγγυηση...Ευχαριστω παααρα πολυ ολα τα παιδια που ενδιαφερθηκαν.... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από sothrhsgr 1
adtakhs Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι νέοι EPYC θα κατασκευάζονται στην TSMC ... Άρα έρχονται και τα ρολόγια . https://www.thelab.gr/news/news/οι-epyc-δεύτερης-γενιάς-θα-κατασκευάζονται-από-την-tsmc-r5379/ Προβλέπω οι APUs μόνο να μένουν στην Global Fountries . Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από adtakhs 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Για τα 7nm της Glofo δεν ακούγονταν τα 5GHz? Για της TSMC έχει βγει κάτι αντίστοιχο?
adtakhs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Για τα 7nm της Glofo δεν ακούγονταν τα 5GHz? Για της TSMC έχει βγει κάτι αντίστοιχο? Δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση σε RYZEN στα 7nm η GLOFO και για αυτό σπάει σε πολλές συνεργασίες το πράγμα. Το καλό για εμάς είναι πως πλέον η AMD θα παίζει πάνω σε δυο μεγάλους κατασκευαστές οπότε και αν δεν πάει κάτι καλά με τον ένα, θα έχουμε και τον άλλο . Ίσως να υπάρξει διαφοροποίηση στο chip με την ΤSMC να έχει τα CPU και την GLOFO τα APUs που θα τείνουν να είναι και περισσότερα αν δούμε HBM / APU / VEGA - NAVI, mobile platform κ.λ.π. Τα 7nm της GLOFO έχουν ακουστεί για 5Ghz , όντως. Μέχρι τώρα δεν είχα ακουστεί κάτι για TSMC. Αν τα 7nm είναι έτοιμα και παράγουν μέσα στο 2018, αυτή θα είναι και η απάντηση της AMD μετά από τρεις με τέσσερις μήνες στους 9XXXK της Intelas . Λογικά κάποιος 2850X σαν πρώτο δείγμα στα 7nm με ότι βελτιώσεις και ρολόγια δανεισμένος από τα EPYC. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από adtakhs
narta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Best (Non-Gaming) Performance CPUs Well, well, well...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Υπάρχει κανένα νεότερο γι' αυτούς; Ενδιαφέρομαι να στήσω ένα ultra-low-end-PC για τον πατέρα μου, γιατί τώρα είναι με i3-2120/4GB RAM και μια μισο-κλαταρισμένη Gigabyte H61 που χρειάζεται κάθε φορά βγάλσιμο από τροφοδοσία και επανασύνδεση για να δουλέψει. Παιχνίδια δεν παίζει καθόλου (μόνο κάτι PS1/SNES emulators) και δεν θέλω να πάω σε Intel. Θα ήταν ταμάμ με ένα Α320 σε ένα πολύ μικρό htpc κουτάκι. 1
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2018 στις 7:21 ΜΜ, narta είπε Best (Non-Gaming) Performance CPUs Well, well, well... Όταν φτάνει ο ΤΟΜ να δείχνει παντοκρατορία στην AMD στον τομέα των CPU καταλαβαίνεις τι γίνεται. Δεν υπάρχει κατηγορία όπου η Intel να έχει το πάνω χέρι σε απόδοση/κόστος. Στην Intel έχουν μείνει μόνο κάτι παπαγαλάκια τα οποία με σημαία το GAMING στα 1080P @ 144Hz και με κάρτες 1080ΤΙ , να θέλουν να διαστρευλώνουν την πραγματικότητα. Και που να βγουν οι RIPPER 29XX τι έχει να γίνει. Λογικά με αυτά τα δείγματα σαν δεδομένα και με τα 7nm να έρχονται, έχει να πέσει τρελό ξύλο από την AMD με RYZEN 3XXX στα 7nm και 5GHZ. Υπομονή μέχρι τον φλεβάρη .... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από adtakhs 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις