kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, blackm76 είπε 1)το ότι θα έχει μεγαλύτερη ασφάλεια το κατάλαβα αλλά ο 2700x pro θα είναι το ίδιο γρήγορος και το ίδιο τούμπανο με τον υπάρχον 2700x; 2)αυτους τους επεξεργαστές μπορεί να τους αγοράσουν οι κοινοί θνητοί σαν εμάς 😁 και αν ναι από που; γιατί στο skroutz δεν είδα να υπάρχουν. Μήπως η εταιρία τους διαθέτη μόνο σε συγκεκριμένο κοινό; Σε αυτα νομιζω πως σου απαντησαν οι αλλοι. Στο 1ο παντως να ξερεις οτι θα ειναι λιγο πιο αργος. Λογικο μου ακουγεται.
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, blackm76 είπε 1)το ότι θα έχει μεγαλύτερη ασφάλεια το κατάλαβα αλλά ο 2700x pro θα είναι το ίδιο γρήγορος και το ίδιο τούμπανο με τον υπάρχον 2700x; 2)αυτους τους επεξεργαστές μπορεί να τους αγοράσουν οι κοινοί θνητοί σαν εμάς 😁 και αν ναι από που; γιατί στο skroutz δεν είδα να υπάρχουν. Μήπως η εταιρία τους διαθέτη μόνο σε συγκεκριμένο κοινό; Φιλε νομιζω οτι τρολαρεις φουλ... δυο χρονια τωρα φτιαχνεις συστημα και δεν εχεις φτιαξει τπτ τελικα και εχεις λιωσει στις ανουσιες ερωτησεις.... 3
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δύο χρόνια; Κάλαντα να έλεγε θα είχε πάρει κάτι τουλάχιστον!!!
ultraex2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ryzen DRAM Calculator 1.3.0 περισσοτερα εδω https://forums.guru3d.com/threads/ryzen-dram-calculator-1-3-0.422224/ 3 1
blackm76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις Fri Jul 27 2018 στις 12:09 ΜΜ, akoinonitos είπε Φιλε νομιζω οτι τρολαρεις φουλ... δυο χρονια τωρα φτιαχνεις συστημα και δεν εχεις φτιαξει τπτ τελικα και εχεις λιωσει στις ανουσιες ερωτησεις.... 15 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Δύο χρόνια; Κάλαντα να έλεγε θα είχε πάρει κάτι τουλάχιστον!!! Παιδιά δεν τρολαρω. Έχω είδη αγοράσει : x470 taichi ultimate Κουτί έχω το full tower thermaltake mki Τροφοδοτικό seasonic 750px platinum Σκληρό έχω Samsung 960 PRO 512. Καθυστέρησα για να πάρω μητρική για να βγει η δεύτερη σειρά ryzen. Έμεινε επεξεργαστής ράμ και κάρτα γραφικών. Κάρτα γραφικών και ράμ έχω καταλήξει στο πια θα πάρω. Και επεξεργαστή θα πάρω 2700x αλλά επειδή είχα αυτή την απορία ρώτησα. Ρωτάω διαρκώς ακόμα και την παραμικρή απορία για να μαθαίνω. Μερικές φορές μπορεί να γίνομαι κουραστικός. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση... 😁 Επισεις ένας ακόμας παράγοντας που καθυστέρησα είναι και τα λεφτά εστι... Δεν είμαι εφοπλιστής... 😁 Και αν θυμάμαι καλά δεν έχω 2 χρόνια. Περίπου ένα χρόνος και κάτι είναι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από blackm76 2
sothrhsgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια μετα απο καποια ζημια ενος ryzen 1600 πηγα σε 2600 εγινε το update μητρικης απο πλαισιο (b350 tomahawk) απο τοτε και μετα ενω μου αναγνωριζει το bios οτι εχω 2dimms των 8giga ram μου αναγνωριζει μονο τα 8giga ram σαν ελευθερα...Στα windows το ιδιο οτι εχω 8giga συνολικα οπως και το cpuz μου το πιανει σαν dual channel αλλα 8giga...Για oc ουτε συζητηση μου πεταει τις ραμ σε 2133 συχνοτητα ενω ειναι 2666 και οταν παω να το βαλω σε xmp profile μου 2 επαννεκινησεις και μετα παλι ολα στοκ...Εχω δοκιμασει να αλλαξω slots στις ραμ αλλα καμια διαφορα...Μηπως ξερεται τι παιζει;;;
sothrhsgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Συνολικα 8 γιγα πχ οταν ανοιγω τον υπολογιστει ειναι πιασμενα 3 απο τα 8 γιγα λογω εφαρμογων κτλ ενω επρεπε να ελεγα 3 απλ τα 16 χρησιμοποιημενα...
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) άλλαξε θέσεις στις μνήμες ή και βάλε την 1 μνήμη και ξεκίνα το pc. Σβήσε, βάλε και την 2η και άνοιξε το pc. 2) Στο Search γράφεις msconfig. Στο Advanced Options τσέκαρε το Maximum memory ώστε να λέει 16384 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από BlueBlood7 1
Ultimategr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, sothrhsgr είπε Καλησπερα παιδια μετα απο καποια ζημια ενος ryzen 1600 πηγα σε 2600 εγινε το update μητρικης απο πλαισιο (b350 tomahawk) απο τοτε και μετα ενω μου αναγνωριζει το bios οτι εχω 2dimms των 8giga ram μου αναγνωριζει μονο τα 8giga ram σαν ελευθερα...Στα windows το ιδιο οτι εχω 8giga συνολικα οπως και το cpuz μου το πιανει σαν dual channel αλλα 8giga...Για oc ουτε συζητηση μου πεταει τις ραμ σε 2133 συχνοτητα ενω ειναι 2666 και οταν παω να το βαλω σε xmp profile μου 2 επαννεκινησεις και μετα παλι ολα στοκ...Εχω δοκιμασει να αλλαξω slots στις ραμ αλλα καμια διαφορα...Μηπως ξερεται τι παιζει;;; Mηπως εχει στραβωσει κανενα πιν?Δοκιμασε να επανατοποθετησεις τον επεξεργαστη και την ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα
sothrhsgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σε αλλο συστημα δοκιμασες τις ram? Δουλευαν 12 ωρες πριν και με oc 40 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε 1) άλλαξε θέσεις στις μνήμες ή και βάλε την 1 μνήμη και ξεκίνα το pc. Σβήσε, βάλε και την 2η και άνοιξε το pc. 2) Στο Search γράφεις msconfig. Στο Advanced Options τσέκαρε το Maximum memory ώστε να λέει 16384 Το εκανα και μαλιστα 2 φορες αλλα τιποτα και μαλιστα τωρα την δευτερη φορα που το εκανα δςν μου δουλευει το πληκτρολογιο...Θεσεις εχω αλλαξει 4-5 φορες.. 49 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Mηπως εχει στραβωσει κανενα πιν?Δοκιμασε να επανατοποθετησεις τον επεξεργαστη και την ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα Αυτο δεν το ξερω γιατι ειναι το μονο μερος που δεν πειραζω γιατι την ειχα πατησει παλιοτερα που ειχα κανει μια πατατα και αναγκαστηκα να παρω αλλον επεξεργαστη οποτε επεξεργαστης και ψυκτρα μπηκε στο πλαισιο...
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Η έσχατη λύση είναι φορματ. Αν έχεις εναν 2ο δίσκο κάνε εκεί εγκατάσταση των win. Μόνο win. Τίποτε άλλο.
sothrhsgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Το αστειο ειναι οτι μολις πριν απο 1 ωρα τελειωσα με το φορματ......Αλλα και παλι τιποτα...
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μπες με ένα live linux. Πόση μνήμη σου βγάζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις