Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Κοιταξε να δεις, και γω μεταξυ 3770k / 4970k κλοκαρισμενους στα 4.5ghz vs 1500x τους πρωτους θα διαλεγα. Αλλα το "εκανα αναβαθμιση" μου φαινεται γελοιο. Για το κοστος αστο, μη μιλησουμε ποσα $ θελει ο ενας και μαλιστα για να κλοκαριστει και ποσα ο αλλος....

Το ενοιωσα ότι αναβαθμιστηκα το είπα με μια δόση ειρωνίας. Τον 1500χ τον πλασαρε και καλά η AMD ως gaming cpu. Κ σοβαρά τώρα, υπάρχει σύγκριση επιδόσεων με 3770κ/4770κ; Προσωπικά ειδα άλλο μηχανάκι, πιο smooth πιο stable. Αυτά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Το ενοιωσα ότι αναβαθμιστηκα το είπα με μια δόση ειρωνίας. Τον 1500χ τον πλασαρε και καλά η AMD ως gaming cpu. Κ σοβαρά τώρα, υπάρχει σύγκριση επιδόσεων με 3770κ/4770κ; Προσωπικά ειδα άλλο μηχανάκι, πιο smooth πιο stable. Αυτά.

Κοίταξε ακόμα και με όρους gaming να το δεις ο 1500x κοντράρεται πιο πολύ με τους 4770k/4790k όχι με τον 3770k. Αν καταφέρεις και πας τον ivy με την οδοντόπαστα πάνω από 4.5 μαγκιά σου και ίσως τότε να είναι συνολικά πιο γρήγορος από τον ryzen σε όλα τα games και όχι σε 1-2 που έχουν θέματα οι ryzen και υπολειτουργούν ουσιαστικά (sc2 και gta5).

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Κοίταξε ακόμα και με όρους gaming να το δεις ο 1500x κοντράρεται πιο πολύ με τους 4770k/4790k όχι με τον 3770k. Αν καταφέρεις και πας τον ivy με την οδοντόπαστα πάνω από 4.5 μαγκιά σου και ίσως τότε να είναι συνολικά πιο γρήγορος από τον ryzen σε όλα τα games και όχι σε 1-2 που έχουν θέματα οι ryzen και υπολειτουργούν ουσιαστικά (sc2 και gta5).

4.5 είμαι σήμερα με 40 βαθμούς. Χειμώνα ανεβαίνει κ 4.8 κ 5.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoV είπε

3 ώρες πριν, TechnoV είπε

Έχω πιο σταθερό σύστημα. Πιο πολλά fps. Τον 3770κ τον είχα καβατζα αλλά πίστεψέ με είναι πολύ πιο κορεκτ σαν μηχάνημα από 1500 x που όλο κάτι εφταιγε. Μη μας βγάζεις τρελούς ρε φίλε. Απόλαυσε τον εσυ αγόρι μου. Εγώ είδα και παρέδωσα σκυτάλη. 

Σε πιο game ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του μην μεινει  χωρις μηχανημα καλοκαιριατικα!🤣🤣🤣

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, TechnoV είπε

Ξέχνα το φίλε. Είχα 1500x τώρα είμαι με 3770κ κ νοιωθω ότι αναβαθμιστηκα. 

Δεν νομίζω ότι θα σε πιστέψω. Τα κομμάτια ήλθαν σήμερα, είμαι στο στήσιμο. Θα τρέξω μερικά benchmarks και θα αναφέρω. :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Ρε αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του μην μεινει  χωρις μηχανημα καλοκαιριατικα!🤣🤣🤣

Χαχαχα ωραίος!!!

19 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δεν νομίζω ότι θα σε πιστέψω. Τα κομμάτια ήλθαν σήμερα, είμαι στο στήσιμο. Θα τρέξω μερικά benchmarks και θα αναφέρω. :)

Καλορίζικο φίλε και μην κακιαζετε. Κουβέντα κάνουμε. Να αναφέρεις αλλά δεν τον εθιξα τον CPU. Είναι συγκρισιμος με 3770κ/4770κ. Δεν είναι κ λίγο. Τι περιμένεις να δεις παραπάνω δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν γιατι διαβάζω πράγματα ότι να ναι...Είχα κατά καιρούς 2 3770Κ σε συστήματά μου με αερόψυξη και αποκλείεται τώρα καλοκαίρι να είσαι κάτω απο 70 χωρίς dellid....Τους είχα στα 4.6 με 1.168 και 1.24 τάση(εξαιρετικά κομμάτια και τα 2) και delid με την Dark Rock TF και καλοκαίρι χτύπαγαν αν θυμάμαι καλά γύρω τους 60 σε intelburntest....Έχω κρατημένες και σχετικές φωτογραφίες αν κάποιος θέλει....Χωρίς dellid 80+ για αν μην πω αρκετά παραπάνω

Όσον αφορά την απόδοση ήταν ελαφρώς πίσω από τον 1600 που έχω τώρα στα 3.7...Από θερμοκρασίες ο 1600 max 53 τώρα καλοκαίρι με θερμοκρασία δωματίου 28-30...Με την ίδια ψύχτρα και αυτός...

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jigsaw99 είπε

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Ο techno λέει 40 βαθμούς. Σε idle μπορεί. Χωρις delid δεν υπάρχει Intel cpu από 2011 και μετά που με 1.20 και πάνω δεν θα πάει 90 βαθμούς καλοκαίρι σε Intel burn test very high. Ακόμα και custom loop να έχεις. Ο 1600 τελείως stock φαντάζομαι να πάει 53 βαθμούς σε overclock πρέπει να βαραει 80αρια με 1.25 και πάνω σε αέρα. 

Τι 40 ρε; 40 έχει έξω εννοώ, ότι έχει καύσωνα. Ξεκολατε.

Λοιπον, τον έχω με 1.3 ρεύμα χωρίς πολλά πολλά ψαξιματα για πιο κάτω.

Σε prime95 max heat βαρεσε 78 βαθμούς κ στο classic 60.

Σε gaming δεν ανεβαζει πάνω από 60. Νομίζω για 4.5 είναι καλά ντάλα καλοκαίρι.

Δημοσ.

@abarthσε ευχαριστω φιλε μου, φαινεται οτι η προταση σου δουλεψε και δεν ξαναειχα freezes. εχω βαλει και τις μνημες στο xmp profile και προς το παρον φαινεται να δουλευουν ολα καλα.

Λιγο με προβληματιζουν οι θερμοκρασιες, idle ειμαι γυρω στο 40, με θερμοκρασια δωματιου 30, και οταν παιζω λιγο warhammmer ανεβαζω 70-73. εχει νοημα να κανω κανα προφιλ την εργοστασιακη ψυχτρα , θα κερδισω κατι ή ειναι στα ορια της, το λεω γιατι γενικα δεν πολυακουγεται.

Δευτερη ερωτηση: να αρχισω να πειραζω timings στις μνημες, να τις ανεβασω κι αλλο ή καθομαι στα αυγα μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, drpain είπε

@abarthσε ευχαριστω φιλε μου, φαινεται οτι η προταση σου δουλεψε και δεν ξαναειχα freezes. εχω βαλει και τις μνημες στο xmp profile και προς το παρον φαινεται να δουλευουν ολα καλα.

Λιγο με προβληματιζουν οι θερμοκρασιες, idle ειμαι γυρω στο 40, με θερμοκρασια δωματιου 30, και οταν παιζω λιγο warhammmer ανεβαζω 70-73. εχει νοημα να κανω κανα προφιλ την εργοστασιακη ψυχτρα , θα κερδισω κατι ή ειναι στα ορια της, το λεω γιατι γενικα δεν πολυακουγεται.

Δευτερη ερωτηση: να αρχισω να πειραζω timings στις μνημες, να τις ανεβασω κι αλλο ή καθομαι στα αυγα μου?

Τι μνημες εχεις ,cpu, μητρικη εχεις?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

cpu ryzen 2600x, mobo asus prime 470 pro, ram gskill @ 3200mhz 16gb οχι b-dies

ειναι στην υπογραφη μου ρε συ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...