adtakhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Ο 1700 δεν προσφέρει χαρακτηριστικά HEDT πλατφόρμας. Δεν το 'ξερες; Άμα προσέφερε φίλε μου δεν θα πήγαινε κόσμος σε X399 με 8/16 μοντέλο: https://www.skroutz.gr/s/12687231/AMD-Ryzen-Threadripper-1900X-Box.html Να σου θυμήσω μήπως ότι υπάρχουν και 4/4 Xeon με πλατφόρμα τελείως διαφορετική από τη mainstream; Για σένα η επαγγελματική πλατφόρμα κρίνεται μόνο το πλήθος των πυρήνων; Αν είναι να πετάς τέτοια, τότε να το λήξουμε. Γιατί τι δίνει ο 7820X ? Μήπως δίνει 64 lanes που δίνει ο 1900Χ ? Δεν νομίζω ... 24 δίνει..... Μήπως υποστηρίζει ECC μνήμες ? Δεν νομίζω ..... Μήπως παίζει σε RAID τους NVME ? Δεν νομίζω ..... H tr4 το δίνει ΜΟΝΟ και ελεύθερο για κάθε κατασκευαστή ..... Το μόνο που δίνει είναι α) 128GB RAM VS 64 β) +4 LANES από τον 1700 ..... Ασε μας λοιπόν με τις ψευτο HDET ... Αν πάω σε 128GB RAM που σημαίνει 2000+€ δεν θα κοιτάξω ούτε 7820Χ, ούτε 1700 .... Θα κοιτάξω TR 1950X, 7980XE, 2990X .... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από adtakhs 1
strawman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Just now, pirmen56 said: Ο 1700 δεν προσφέρει χαρακτηριστικά HEDT πλατφόρμας. Δεν το 'ξερες; Άμα προσέφερε φίλε μου δεν θα πήγαινε κόσμος σε X399 με 8/16 μοντέλο: https://www.skroutz.gr/s/12687231/AMD-Ryzen-Threadripper-1900X-Box.html Να σου θυμήσω μήπως ότι υπάρχουν και 4/4 Xeon με πλατφόρμα τελείως διαφορετική από τη mainstream; Για σένα η επαγγελματική πλατφόρμα κρίνεται μόνο το πλήθος των πυρήνων; Αν είναι να πετάς τέτοια, τότε να το λήξουμε. Ναι ενταξει, η Intel διαφωνει μαζι σου. Να σου κανω link CPU? Πες μου τα χαρακτηριστικα της HEDT πλατφορμας λιγο. Μην ξεχασεις να αναφερεις και το quad channel για να σε βγαλω λαθος. Επαγγελματικη ειναι η πλατφορμα στην οποια την χρησιμοποιεις για εργασια. Τελος. Ουτε ο αριθμος των πυρηνων παιζει ρολο ουτε τιποτα. Το bottom line ειναι οτι οπως συμφωνω μαζι σου οτι ο 7820x ειναι κυριως για productivity και οχι για games (και οχι λογω πλατφορμας, γιατι στην ιδια πλατφορμα μπαινει και ο 7740x mind you), ετσι λοιπον το point ειναι οτι και ο 1700 με 8/16 δεν βγηκε για κυρια χρηση κολοφντουτι και τριλιζας. Υπηρχε περσυ επεξεργαστης με τιμη εκει τριγυρω στον 1700 που να ειναι το ιδιο καλος και στο gaming και στο productivity? OXI. Οποτε το να λεμε οτι ο 1700 ειναι φολα γιατι σε gaming ειναι πισω απο τον καλυτερο gaming CPU και σε productivity χειροτερος απο επεξεργαστη που κοστιζει λιγο παραπανω απο τα διπλα, σε καταναλωση χειροτερος απο 2πυρηνο κλπα κλπα το θεωρω απλα γραφικο. Τα ερωτηματα ειναι 3. Εχει θεση στην αγορα ο 1700? ΣΑΦΩΣ. Εχει απιστευτο VFM γιαυτον που ξερει τι αγοραζει? Σαφεστατα. Ικανοποιει απολυτα ΟΛΕΣ τις χρησεις ενος mainstream PC καλυτερα απο οποιοσδηποτε αλλος επεξεργαστης στην τιμη του? Ξεκαθαρα ναι. Τελος, δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι αλλο. Δεν θα κατσω να τον συγκρινω τωρα με 19 διαφορετικους επεξεργαστες απο την Intel για να τον βγαλω κουτσο για να παρεις εσυ τον μισθο σου. 5 minutes ago, adtakhs said: Γιατί τι δίνει ο 7820X ? Μήπως δίνει 64 lanes που δίνει ο 1900Χ ? Δεν νομίζω ... 24 δίνει..... Μήπως υποστηρίζει ECC μνήμες ? Δεν νομίζω ..... Μήπως παίζει σε RAID τους NVME ? Δεν νομίζω ..... H tr4 το δίνει ΜΟΝΟ και ελεύθερο για κάθε κατασκευαστή ..... Το μόνο που δίνει είναι α) 128GB RAM VS 64 β) +4 LANES από τον 1700 ..... Ασε μας λοιπόν με τις ψευτο HDET ... Αν πάω σε 128GB RAM που σημαίνει 2000+€ δεν θα κοιτάξω ούτε 7820Χ, ούτε 1700 .... Θα κοιτάξω TR 1950X, 7980XE, 2990X .... Ρε συ, δεν τον εμαθες? Ειναι το κλασσικο επιχειρημα pirmen. Ειναι HEDT γιατι δινει περισσοτερα απο το ΑΜ4 θα σου πει. Kανει συγκρισεις με ΟΤΙ τον βολευει καθε φορα για να του βγουν τα κουκια. Την ειχα ετοιμη την απαντηση / παγιδα αλλα μου το χαλασες 😛
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 adtakhs Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον 7820Χ και τους αντίστοιχους threadripper γιατί "κάθονται" σε πλατφόρμες κυρίως για επαγγελματική χρήση. Δεν με νοιάζει τι προσφέρουν και ποιός είναι ο καλύτερος. Όταν πουλάς προϊόν για τη mainstream πλατοφόρμα, δηλαδή τον μέσο ανθρωπάκο που ζητάει δύναμη μόνο για ψυχαγωγία(=gaming) εγώ θα το αξιολογήσω με κριτήρια home user, που είμαι. Ο 1700 (και πάνω) δίνει πολλά cores για να αντισταθμίσει την απώλεια δύναμης εκεί που μετράει περισσότερο για τον home user. Στο κάτω κάτω στα ίδια περίπου λεφτά και με ελαφρύ oc ο 8700Κ προσφέρει μια χαρά multitasking και όσο καλύτερο gaming γίνεται. Δεν είμαστε στην εποχή του 7700Κ ακόμα για να λέμε ότι τα ίντελ είναι πάτος σε βαρύ multitasking.
adtakhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε adtakhs Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον 7820Χ και τους αντίστοιχους threadripper γιατί "κάθονται" σε πλατφόρμες κυρίως για επαγγελματική χρήση. Δεν με νοιάζει τι προσφέρουν και ποιός είναι ο καλύτερος. Όταν πουλάς προϊόν για τη mainstream πλατοφόρμα, δηλαδή τον μέσο ανθρωπάκο που ζητάει δύναμη μόνο για ψυχαγωγία(=gaming) εγώ θα το αξιολογήσω με κριτήρια home user, που είμαι. Ο 1700 (και πάνω) δίνει πολλά cores για να αντισταθμίσει την απώλεια δύναμης εκεί που μετράει περισσότερο για τον home user. Στο κάτω κάτω στα ίδια περίπου λεφτά και με ελαφρύ oc ο 8700Κ προσφέρει μια χαρά multitasking και όσο καλύτερο gaming γίνεται. Δεν είμαστε στην εποχή του 7700Κ ακόμα για να λέμε ότι τα ίντελ είναι πάτος σε βαρύ multitasking. MAINSTREAM απαιτήσεις βρίσκονται σε κάθε κομμάτι της αγοράς . Και στο gaming και στο multitasking και στο productivity κ.λ.π. Εγώ θέλω λοιπόν έναν mainstream υπολογιστή για productivity και multitasking που να παίζω και τα games μου .... Μεσαία κατηγορία σε κάθε χρήση είναι ο ορισμός του mainstream και δεν έχει καμιά σχέση με το gaming καθαρά. Θέλω δηλαδή ν με καλύψει σε μέση χρήση όλου του φάσματος των εργασιών με τον καλύτερο λόγο απόδοσης - κόστους κατανάλωσης - κόστους επέκτασης και παραμετροποίησης - κόστους . Δίνει λοιπόν ο άλλος 70€ για μητρική, δίνει και 150€ για μνήμες, φοράει τον 1700 στο 200€ και έναν NVME στα 110€. Φοράει και μια 1060/580 , στο κουτάκι των 30€ (AEROCOOL QS240) με μαμά ψύκτρα και τροφοδοτικό 450watt και έχει ΌΛΟ το πακέτο .... Μετά τραγουδίστε, για τα ψυγεία, τα τροφοδοτικά , τα VRM και τις άλλες πατάτες εσείς οι υπόλοιποι.... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από adtakhs 1
strawman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, pirmen56 said: Στο κάτω κάτω στα ίδια περίπου λεφτά και με ελαφρύ oc ο 8700Κ προσφέρει μια χαρά multitasking και όσο καλύτερο gaming γίνεται. Δεν είμαστε στην εποχή του 7700Κ ακόμα για να λέμε ότι τα ίντελ είναι πάτος σε βαρύ multitasking. ΔΙΚΕ ΜΟΥ, συμφωνα απολυτα!! Το εχω γραψει και 2-3 φορες μαλιστα σημερα μονο. Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Χρησιμοποιεις το κεφαλι σου σκεπτομενος λογικα ΜΟΝΟ οταν εχεις να πεις κατι υπερ της Intel. Να ιεχεις δικιο, οπως εγραψα και πριν, η Intel εκανε τρελο catch up ενω η AMD εμεινει λιγο στασιμη. Απο την αλλη βεβαια, δεν σε ειδα στην προηγουμενη γενια να γραφεις κατι αναλογο υπερ της AMD οταν ειναι 40-50% μπροστα σε mt σεναρια!! Τωρα που βγηκε ο 8700k το θυμηθηκες οτι περσυ τον επινε η Intel! Aλλα να σου πω, ο HEDT user δεν θελει gaming? Τιποτα? Η εισαι wokaholic ή gamer? Και τα 2 δεν γινονται? Ξερεις γιατι αφηνεις στην απεξω απο τα gaming σεναρια τον 7820x? Γιατι ειναι ΦΟΛΑ, γιαυτο! Περσυ δεν σε εβλεπα να ντρεπεσαι να ανεβασεις bench με 6850 και 6900! Εκει δεν σε εκαιγε που ηταν HEDT, γιατι πηγαιναν καλα στα games οποτε στα τετοια σου. Θες να σου quotaro και τα posts? Σελιδες επι σελιδων και youtube videos με 6900 εναντι 1700 μας εβαζες σε GAMING! Ενω τωρα, 1 video ανεβηκε και ετρεξες να προστατεψεις τον heybro μην μαθει την αληθεια και να υπερασπιστεις την Ιntel. "Μα αυτοι ειναι για productivity καλε μου heybro, μην τους συγκρινεις σε gaming!" Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από strawman
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, pirmen56 είπε adtakhs Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον 7820Χ και τους αντίστοιχους threadripper γιατί "κάθονται" σε πλατφόρμες κυρίως για επαγγελματική χρήση. Δεν με νοιάζει τι προσφέρουν και ποιός είναι ο καλύτερος. Όταν πουλάς προϊόν για τη mainstream πλατοφόρμα, δηλαδή τον μέσο ανθρωπάκο που ζητάει δύναμη μόνο για ψυχαγωγία(=gaming) εγώ θα το αξιολογήσω με κριτήρια home user, που είμαι. Ο 1700 (και πάνω) δίνει πολλά cores για να αντισταθμίσει την απώλεια δύναμης εκεί που μετράει περισσότερο για τον home user. Στο κάτω κάτω στα ίδια περίπου λεφτά και με ελαφρύ oc ο 8700Κ προσφέρει μια χαρά multitasking και όσο καλύτερο gaming γίνεται. Δεν είμαστε στην εποχή του 7700Κ ακόμα για να λέμε ότι τα ίντελ είναι πάτος σε βαρύ multitasking. Έλα μάνα μου συνέχισε να τα πετάς για να γίνει ακόμη μεγαλύτερο μπάχαλο... Σήμερα που δεν έπαιξε μπάνιο να έχω και κάτι να γελάω... πήρες κλίση αν νομίζεις ότι ο μέσος ανθρωπάκος ζητάει δύναμη μόνο για ψυχαγωγία... Πως έλεγε η διαφήμιση πήρι κλις;;;;; Έτσι ένα πράγμα... Βρε κωλοτουμπα Μελισσανίδη μεγάλωσες και άκομη μυαλό δεν βάζεις... Τα ίδια και στο ότι ο 8100 είναι πολύ καλύτερος από 2400g... Ποια απώλεια δύναμης βρε που ο spartan με τον 1700 και την 1080ti αν θυμάμαι δεν πιανοταν σε ότι παιχνίδι έβαζε; Ορατότης μηδέν μάνα μου... Μόνο συνέχισε να απαντάς για να μην πλήξουμε.... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από dimoskoutr
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Για τις 3 οθόνες αδερφέ δεν γνωρίζω οι περισσότεροι ένα γραφείο έχουμε αλλά σίγουρα ανεβαίνει η χρηστικότητα εφόσον κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Για τα υπόλοιπα ένας 4/8 επαρκεί απλά δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα τα κάνει. Μην νομίζεται ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και ξαφνικά όλοι θέλουν 16threads. Ούτε εγώ ξέρω αλλά έχει καταστήματα που τον έχουν άμεσα διαθέσιμο. Άρα κάποιος τον αγοράζει ενώ ο 1800x πέφτει καθημερινά. Αντε να δω ΠΟΤΕ θα μαθεις τα βασικα... Και λογιστικα να το παρεις θελει ολοκληρη φασαρια να πουλησεις με χασουρα (ακομη και για καταστροφη θελει χαρτουρα), αλλα wtf αφου το λεει ο Heybro ας πουλησουν κατω το κοστους για να εχει μια λογικη σε αυτα που γραφει (για αλλη μια φορα).
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, strawman είπε ΔΙΚΕ ΜΟΥ, συμφωνα απολυτα!! Το εχω γραψει και 2-3 φορες μαλιστα σημερα μονο. Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Χρησιμοποιεις το κεφαλι σου σκεπτομενος λογικα ΜΟΝΟ οταν εχεις να πεις κατι υπερ της Intel. Να ιεχεις δικιο, οπως εγραψα και πριν, η Intel εκανε τρελο catch up ενω η AMD εμεινει λιγο στασιμη. Απο την αλλη βεβαια, δεν σε ειδα στην προηγουμενη γενια να γραφεις κατι αναλογο υπερ της AMD οταν ειναι 40-50% μπροστα σε mt σεναρια!! Τωρα που βγηκε ο 8700k το θυμηθηκες οτι περσυ τον επινε η Intel! Aλλα να σου πω, ο HEDT user δεν θελει gaming? Τιποτα? Η εισαι wokaholic ή gamer? Και τα 2 δεν γινονται? Ξερεις γιατι αφηνεις στην απεξω απο τα gaming σεναρια τον 7820x? Γιατι ειναι ΦΟΛΑ, γιαυτο! Περσυ δεν σε εβλεπα να ντρεπεσαι να ανεβασεις bench με 6850 και 6900! Εκει δεν σε εκαιγε που ηταν HEDT, γιατι πηγαιναν καλα στα games οποτε στα τετοια σου. Θες να σου quotaro και τα posts? Σελιδες επι σελιδων και youtube videos με 6900 εναντι 1700 μας εβαζες σε GAMING! Ενω τωρα, 1 video ανεβηκε και ετρεξες να προστατεψεις τον heybro μην μαθει την αληθεια και να υπερασπιστεις την Ιntel. "Μα αυτοι δεν κανουν για gaming καλε μου heybro!!". Μην ξεχνάς ότι τις εποχές 6700/7700 τα games δεν μάξαραν τόσα cores. Οπότε μπορούσες να κάνεις μια χαρά multitasking σαν απλός user. Μην ξεχνάς επίσης ότι οι χειρότερες απαιτήσεις σε cpu προέρχονται από τα games της ubisoft. Ο κώδικάς τους δεν τρέχει απλά το game. Τρέχει ένα σωρό άλλες λειτουργίες σχετικές με επικοινωνία dx11-dx12. Είναι το χειρότερο δείγμα κώδικα που υπάρχει. Σχετικά με τις συγκρίσεις 6900 και 1700 ήθελα να συγκρίνω τις αρχιτεκτονικές. Όχι τα προϊόντα αυτά καθεαυτά που απευθύνονταν σε διαφορετικό κοινό. 1
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λουφαξε η μάνα μου... Και άρχισε το μάσημα... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από dimoskoutr
strawman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 minute ago, pirmen56 said: Μην ξεχνάς ότι τις εποχές 6700/7700 τα games δεν μάξαραν τόσα cores. Οπότε μπορούσες να κάνεις μια χαρά multitasking σαν απλός user. Μην ξεχνάς επίσης ότι οι χειρότερες απαιτήσεις σε cpu προέρχονται από τα games της ubisoft. Ο κώδικάς τους δεν τρέχει απλά το game. Τρέχει ένα σωρό άλλες λειτουργίες σχετικές με επικοινωνία dx11-dx12. Είναι το χειρότερο δείγμα κώδικα που υπάρχει. Σχετικά με τις συγκρίσεις 6900 και 1700 ήθελα να συγκρίνω τις αρχιτεκτονικές. Όχι τα προϊόντα αυτά καθεαυτά που απευθύνονταν σε διαφορετικό κοινό. Και τωρα γιατι να μην συγκρινουμε τις αρχιτεκτονικες? Της AMD αποδιδει το ιδιο στα games λοιπον παρα τα -700mhz συχνοτητα και ειναι αρκετα φτηνοτερη. Για πες μου λοιπον, ποια αρχιτεκτονικη μαμαει και δερνει σε gaming και ποια ειναι φολα μεταξυ Ryzen 1st gen και kaby-x? Ποια? Δεν ακουσα... Οσο για τις απαιτησεις που ανεβαινουν, καλα ρε συ, με κοροιδευεις? Τοσο χρονο δεν μας χλευαζεις με το "future proofness" των επιπλεων cores? Τωρα το παραδεχεσαι, αφου πρωτα εθαψες κανονικα τους 1st gen ryzen και πηρες στο λαιμο σου οσους καημενους σε ακουσαν και πηγαν σε kabylake? Συγχαρητηρια φιλε, συγχαρητηρια..
malakudi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Ανάψτε κανένα κερί για την AMD εσείς οι ιντελάκιδες γιατί 6πύρηνο intel σε non-hedt platform και σε τιμή κάτω από 500 ευρώ δε θα βλέπατε στον αιώνα τον άπαντα χωρίς τους Ryzen. 2
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έλα μάνα μου συνέχισε να τα πετάς για να γίνει ακόμη μεγαλύτερο μπάχαλο... Σήμερα που δεν έπαιξε μπάνιο να έχω και κάτι να γελάω... πήρες κλίση αν νομίζεις ότι ο μέσος ανθρωπάκος ζητάει δύναμη μόνο για ψυχαγωγία... Πως έλεγε η διαφήμιση πήρι κλις;;;;; Έτσι ένα πράγμα... Βρε κωλοτουμπα Μελισσανίδη μεγάλωσες και άκομη μυαλό δεν βάζεις... Τα ίδια και στο ότι ο 8100 είναι πολύ καλύτερος από 2400g... Ποια απώλεια δύναμης βρε που ο spartan με τον 1700 δεν πιανοταν σε ότι παιχνίδι έβαζε; Ορατότης μηδέν μάνα μου... Μόνο συνέχισε να απαντάς για να μην πλήξουμε.... Μη βγάζετε πράγματα από τη φαντασία σας(για το μπολντ). Δεν είπα τέτοια πράγματα ποτέ. Ο Σπάρταν είχε κατάλληλη μητρική και ram(κάποιου κόστους....) για τον 1700 και το μόνο game που έβγαινε μπροστά από 7700Κ "συγυρισμένο" ήταν το AoTS σε συγκεκριμένα presets. Η μία εταιρεία πάλευε με 4 cores και η άλλη με 8. Τώρα αγρίεψαν τα πράγματα γιατί ο ένας έχει περιθώριο να προσθέτει cores ενώ ο άλλος δεν έχει νόημα να προσθέτει. Θα τον πάρουν στο ψιλό.
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 43 λεπτά πριν, pirmen56 είπε "Κόψε" την κατασκευή ισχυρισμών. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν παίρνει HEDT για games. Άσχετα αν κάποια μοντέλα όπως ο 5820Κ έκαναν και γι'αυτό. Αγαπητο μου μπετο, ΠΑΝΤΑ HEDT ειχα συγνωμη που δεν σε ρωτησα!!! Και οπως ειπε ενας γνωστος εδω μεσα αν δεν εχεις γραφκα αστο το αθλημα.... και συμπληρωνω εγω, δεν κοβεις τα χαζα ποστ; 1
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Μη βγάζετε πράγματα από τη φαντασία σας(για το μπολντ). Δεν είπα τέτοια πράγματα ποτέ. Ο Σπάρταν είχε κατάλληλη μητρική και ram(κάποιου κόστους....) για τον 1700 και το μόνο game που έβγαινε μπροστά από 7700Κ "συγυρισμένο" ήταν το AoTS σε συγκεκριμένα presets. Η μία εταιρεία πάλευε με 4 cores και η άλλη με 8. Τώρα αγρίεψαν τα πράγματα γιατί ο ένας έχει περιθώριο να προσθέτει cores ενώ ο άλλος δεν έχει νόημα να προσθέτει. Θα τον πάρουν στο ψιλό. Που έχει περιθώριο να προσθέσει βρε μην πω τίποτα... Που έχει ξεζουμίσει την αρχιτεκτονική της τόσα χρόνια πια;;; Ο άλλος είναι το δεύτερο iteration της αρχιτεκτονικής και είναι ήδη πολύ κοντά και σε games...η intel έχει περιθώριο και δεν έχει η amd;;; Βρε θεότητα τα θες και τα λες;;;; Όταν βγάλει η intel 8/16 και πηγαίνει εκεί κοντά στην συχνότητα του 8700k με φυσιολογική ψύξη όχι ψυγείο τότε ναι θα έχει θηρίο από όλες τις απόψεις... Αν προλάβει την amd πριν τους ryzen2 τότε ναι θα προτείνουμε εκείνον... Μέχρι τότε άσε τα κουφά...ψιτ και ένα σημαντικό... Οι κονσόλες που οδηγούν πια το gaming (και πρέπει κάποια στιγμή να το παραδεχτείτε) έχουν amd πολυπυρηνα επάνω... Πέρυσι όταν λέγαμε ότι τα καινούργια games θα υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες λέγατε για πράσινα άλογα κλπ... Τώρα κωλοτουμπα..."η μια πάλευε με 4 πυρήνες και η άλλη με 8"... Έρχεται η ώρα που και τα περισσότερα threads ενός 6/12 θα είναι σημαντικά σε σχέση με έναν 6/6... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από dimoskoutr
Προτεινόμενες αναρτήσεις