Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Υπάρχει και το HWinfo64, αν για κάποιο λόγο σε παιδεύει το Afterburner.

hwinfo_taskbar.jpg.b27015c38005979330c96b314e5d5f92.jpg

Σε συνδιασμο με Rainmeter ακομα καλυτερο

J3UJz1B.png

Δημοσ.
9 ώρες πριν, talos_2002 είπε

Δεν είναι ενεργοποιημένο, το έχω κάνει.

αν το χεις απενεργοποιήσει δεν μπορει να μπαινει τότε σε hibernate, κάτι άλλο συμβαίνει

Δημοσ.

Δανεισμένο απο το Reddit:

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, talos_2002 είπε

Σαφώς, αλλά τί; Γιατί ξεκινάει από το bios, ενώ το βάζω σε sleep;

Η λογική εξήγηση ειναι οτι χάνει το ρεύμα.

Αν το βάλεις για sleep και το ξυπνήσεις σε μισο λεπτό, πάλι απο το bios ξεκινάει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Heybro είπε

13% βλέπω με τον 7500 που έχει στο πρώτο πιο 70. Ακόμα και με 7400 λίγες μονάδες ακόμα είναι 

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-8400-vs-Intel-Core-i5-7500/3939vs3648

Μην συγκρινετε επεξεργαστες με το userbenchmark ειναι μεγα λαθος.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μην συγκρινετε επεξεργαστες με το userbenchmark ειναι μεγα λαθος.

Ποτέ δεν το κάνω απλά έγραψε ο φίλος για 70 ενώ βλέπω 13. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ποτέ δεν το κάνω απλά έγραψε ο φίλος για 70 ενώ βλέπω 13. 

Γενικα το λεω απλα εκανα παραθεση στο δικο σου ποστ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Η λογική εξήγηση ειναι οτι χάνει το ρεύμα.

Αν το βάλεις για sleep και το ξυπνήσεις σε μισο λεπτό, πάλι απο το bios ξεκινάει?

Καλό σκεπτικό, αλλά αν το έχανε δεν θα ξεκινούσε από το πληκτρολόγιο, σαν να είναι σε Sleep ή hibernation.
Θα δοκιμάσω και να τον ξυπνήσω σύντομα μερικές φορές, αλλά κάτι μου λέει ότι ίσως να είναι στην ρύθμιση του bios για τα τροφοδοτικά (παρότι το έχω κάνει στα defaults).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Heybro είπε

13% βλέπω με τον 7500 που έχει στο πρώτο πιο 70. Ακόμα και με 7400 λίγες μονάδες ακόμα είναι 

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-8400-vs-Intel-Core-i5-7500/3939vs3648

Το multicore πόσο το βλέπεις δλδ ? Γιατί εγω 13% δεν το βλέπω... 

Κατα τα άλλα εννοείται το userbenchmark είναι απο τα σκουπίδια του ιντερνετ.. 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το multicore πόσο το βλέπεις δλδ ? Γιατί εγω 13% δεν το βλέπω... 

Κατα τα άλλα εννοείται το userbenchmark είναι απο τα σκουπίδια του ιντερνετ.. 

Το effective speed είδα αυτό δείχνει ένα average από τα υπόλοιπα. Όπως και να έχει προφανώς η AMD έκανε πολύ καλό στους καταναλωτές δεν το αναιρεί κανείς αυτό. 

Δημοσ.

Γειά σας ρε παλικαρια! Εχω να συνδεθω καπου 6 μηνες στο site αλλα καπου και που διαβαζω και ο,τι μπορω για να μην μενω πισω.... Και τωρα μπηκα για εναν λογο και μονο.... Για τον ανθρωπο μας...Τον ανθρωπο που αν δεν υπηρχε αυτος,  το νηματιδιο τουτο δεν θα ειχε ουτε 100 σελιδες...  Διαβαζω τις τελευταιες 30 σελιδες και στην ουσια δεν γραφει τιποτα... Το μονο που μου εμεινε, ειναι η λεξη pirmen.......😑

Αλλα κι απ την αντιπερα οχθη, το νηματιδιο της ιντελ, δεν θα υπηρχε καν...Για΄ σενα pirmen... Για σενα... And the reason is youuuuuu.....And the reason is youuuuuuu.... Σιγουρα εισαι οπαδος του Μεσαιωνα.....Και του σκοταδισμου...

Βλεπεις το φως στο τουνελ και τρεχεις προς την αντιθετη πλευρα... Ακους για τον διαφωτισμο και νομιζεις οτι θα καεις ... Σαν βαμπιρ ενα πραγμα... Μην φοβασαι...😮

Αποδεξου σιγα σιγα οτι τα πραγματα αλλαζουν... Δεν ειναι για κακο... Για το καλο μας ειναι...😉

Και θα προτεινω σ΄εσενα αλλα και σε οποιον αλλο θελει να δει, την καλυτερη για μενα ταινια του James Bond.... Το " Diamands are for ever..."  Σαν να λεμε "ηρθαν και θα μεινουν"  ενα πραγμα...(Γενικα παει αυτο...)

Αντε θα πω και μια ωραια συνομωσια! Η ιντελ κρυβεται πισω απο  τις τρελές τιμες των μνημων γιατι αν ηταν στα επιπεδα προ ξεφτιλας, δεν θα παιρναν οι 6 στους 10 ryzen αλλά οι 11 στους 10!😛

Αντε, τα ξανα λεμε σε κανα 6μηνο παλι!

Ας ξεκινησει ο πολεμος σε 3......2.......1........Τωρα!

(Με διαθεση για χιουμορ,οπως παντα...)😂😂

• Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, ZELOMOTH said:

Γειά σας ρε παλικαρια! Εχω να συνδεθω καπου 6 μηνες στο site αλλα καπου και που διαβαζω και ο,τι μπορω για να μην μενω πισω.... Και τωρα μπηκα για εναν λογο και μονο.... Για τον ανθρωπο μας...Τον ανθρωπο που αν δεν υπηρχε αυτος,  το νηματιδιο τουτο δεν θα ειχε ουτε 100 σελιδες...  Διαβαζω τις τελευταιες 30 σελιδες και στην ουσια δεν γραφει τιποτα... Το μονο που μου εμεινε, ειναι η λεξη pirmen.......😑

Αλλα κι απ την αντιπερα οχθη, το νηματιδιο της ιντελ, δεν θα υπηρχε καν...Για΄ σενα pirmen... Για σενα... And the reason is youuuuuu.....And the reason is youuuuuuu.... Σιγουρα εισαι οπαδος του Μεσαιωνα.....Και του σκοταδισμου...

Βλεπεις το φως στο τουνελ και τρεχεις προς την αντιθετη πλευρα... Ακους για τον διαφωτισμο και νομιζεις οτι θα καεις ... Σαν βαμπιρ ενα πραγμα... Μην φοβασαι...😮

Αποδεξου σιγα σιγα οτι τα πραγματα αλλαζουν... Δεν ειναι για κακο... Για το καλο μας ειναι...😉

Και θα προτεινω σ΄εσενα αλλα και σε οποιον αλλο θελει να δει, την καλυτερη για μενα ταινια του James Bond.... Το " Diamands are for ever..."  Σαν να λεμε "ηρθαν και θα μεινουν"  ενα πραγμα...(Γενικα παει αυτο...)

Αντε θα πω και μια ωραια συνομωσια! Η ιντελ κρυβεται πισω απο  τις τρελές τιμες των μνημων γιατι αν ηταν στα επιπεδα προ ξεφτιλας, δεν θα παιρναν οι 6 στους 10 ryzen αλλά οι 11 στους 10!😛

Αντε, τα ξανα λεμε σε κανα 6μηνο παλι!

Ας ξεκινησει ο πολεμος σε 3......2.......1........Τωρα!

(Με διαθεση για χιουμορ,οπως παντα...)😂😂

+1000 ❤️👍

Love you already! 😍😘 - 😂

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...