Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, pirmen56 said:

Αν υπάρχει ραγισμένο ACO στην έκδοση 1.0(όχι 1.21) θα με ενδιέφερε πολύ να το δω κάπου και να το τρέξω έτσι για το γαμώτο.

Στο λιμανι των πειρατων θα το βρεις. Εγω απο εκει το ειχα κατεβασει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο αναφορα το ΑCO και γενικα τα games μπορω να πω οτι με αφηνουν αδιάφορο τα εξτρα fps που μπορει να βγαζει ενας intel απο τον ryzen . Δεν καταλαβαινω γιατι αναλωνεστε τοσο πολυ αληθεια .

Αυτο που ξερω ειναι οτι μπορω να τρεχω απροβληματιστα ΑCO σε ultra στον 1700 4ghz (με 980ti) και ταυτοχρονα να βλεπει η κοπελα μου στο σαλονι  ταινια μεσω plex ( εχω κανει το pc plex server ωστε να εχω ολες τις ταινιες/σειρες μεσω δικτύου  στις smart tv μου )  σε transcoding mode και να τρεχουν και τα 2 απροβληματιστα ( 100% usage o cpu ) . 

Το ιδιο πραγμα με τον 6700Κ που ειχα δεν το εκανε , εβλεπα αρκετο lag οχι στο ταδε παιχνιδι αλλα στην ταινια που αργουσε τραγικα να επεξεργαστει και να την στειλει στην tv ενω ειχε να τρεξει και το game . 

Σιγουρα ενας 6c/12t οπως ο 8700/8700Κ η ο 1600/2600 κανει την ιδια δουλεια αλλα για πιο κατω μετα τον ryzen δεν το συζητω καν .

Χανεις τοσα πολλα usage σεναρια με τα λιγοτερα threads που οταν υπαρχει ο ryzen 5 δεν βλεπω τον λογω να παρω οποιοδηποτε αλλο τσιπακι με λιγοτερα threads για λιγα παραπανω fps ... 

Επεξ/σία από ChrisAttart
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

@ChrisAttart

Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις. Εμείς όμως αναλωνόμαστε στην τελευταία 1μιση σελίδα για το αν υπάρχει κάτι το οποίο αντικειμενικά δεν υπάρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, pirmen56 said:

@ChrisAttart

Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις. Εμείς όμως αναλωνόμαστε στην τελευταία 1μιση σελίδα για το αν υπάρχει κάτι το οποίο αντικειμενικά δεν υπάρχει. 

Αφου δεν υπαρχει τοτε πως εξηγεις το +15fps στην σκηνη μπροστα στην πυλη απο το πειρατικο στο original? Να σου ανεβασω και video, δεν εχω προβλημα, αρκει να παραδεχτεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι καθεσαι και κατηγορεις σαν 15χρονο τους παντες οτι λενε ψεμματα. 

Επισης πως εξηγεις οτι ο spartan ειναι +30 fps απνω απο σενα με τον 1600 simulated? Ελα να σε ακουσω...

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Αφου δεν υπαρχει τοτε πως εξηγεις το +15fps στην σκηνη μπροστα στην πυλη απο το πειρατικο στο original? Να σου ανεβασω και video, δεν εχω προβλημα, αρκει να παραδεχτεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι καθεσαι και κατηγορεις σαν 15χρονο τους παντες οτι λενε ψεμματα. 

Επισης πως εξηγεις οτι ο spartan ειναι +30 fps απνω απο σενα με τον 1600 simulated? Ελα να σε ακουσω...

Spoiler

Βλέπω ότι το συνεχίζεις ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι όλες οι εκδόσεις του ACO, legit και μη είναι από 1.21 και πάνω. Αφού μόνο μία ""ομάδα"" παγκοσμίως κατάφερε να το ""κυκλοφορήσει"".

Ο Σπάρταν ανέβασε ένα screen με τον μετρητή του game να δείχνει 90. Ο οποίος μετρητής έχει πολύ έντονη διακύμανση. Πάντως εκεί κοντά είναι το πραγματικό σκορ. Ο Σπάρταν έτρεχε simulated 1600 με tweaked ram oced. Και φυσικά ξεπερνούσε τον 6600Κ simulated.

Ο τυχάρπαστος youtuber "Testing Games", αφενός δεν δείχνει ποτέ usage ανα core(οπότε δεν έχεις καθόλου ιδέα για τα μηχανήματά του), αφετέρου με 4/4 2700Χ και ασετάριστη ram φτάνει και ξεπερνάει τον δικό σου 1600 σε casual configuration. Και τον αντίστοιχο intel 4/4 στα 4,7Ghz. Για φαντάσου !!! 

Και δεν είσαι ο μόνος που βγάζει κάτω από 70 καρέ στο σημείο που λες. Ακόμα και άλλοι με καλύτερες ραμ και oc και την ίδια έκδοση(1.21) κάπου εκεί κοντά βρίσκονταν στις δοκιμές τους, την ίδια περίοδο.

Tester της προκοπής, σαν τον Artis π.χ., βάζουν και ένα βιντεάκι με system proof του hw που έχουν. Ο testing games είναι "φάντασμα". Δεν τον θυμάμαι ούτε σε σχόλια και ερωτήσεις να απαντά ποτέ.

Συνεχίστε λοιπόν να βασίζεστε στα αποτελέσματα ενός και μόνο ατόμου με μηδέν διαπιστευτήρια.

Δημοσ.

Να σας ανεβασω aco gameplay με τον δικο μου και την 1050 να σας φυγει ο κωλος απο τα φουπουες 😆.

Ρε ξεκολληστε λιγο αφου εχετε διασταση αποψεων και δεν προκειτε να συμφωνησετε ποτε τι κουραζεστε 😛

• Like 1
Δημοσ.
  Hide contents

Βλέπω ότι το συνεχίζεις ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι όλες οι εκδόσεις του ACO, legit και μη είναι από 1.21 και πάνω. Αφού μόνο μία ""ομάδα"" παγκοσμίως κατάφερε να το ""κυκλοφορήσει"".

Ο Σπάρταν ανέβασε ένα screen με τον μετρητή του game να δείχνει 90. Ο οποίος μετρητής έχει πολύ έντονη διακύμανση. Πάντως εκεί κοντά είναι το πραγματικό σκορ. Ο Σπάρταν έτρεχε simulated 1600 με tweaked ram oced. Και φυσικά ξεπερνούσε τον 6600Κ simulated.

Ο τυχάρπαστος youtuber "Testing Games", αφενός δεν δείχνει ποτέ usage ανα core(οπότε δεν έχεις καθόλου ιδέα για τα μηχανήματά του), αφετέρου με 4/4 2700Χ και ασετάριστη ram φτάνει και ξεπερνάει τον δικό σου 1600 σε casual configuration. Και τον αντίστοιχο intel 4/4 στα 4,7Ghz. Για φαντάσου !!! 

Και δεν είσαι ο μόνος που βγάζει κάτω από 70 καρέ στο σημείο που λες. Ακόμα και άλλοι με καλύτερες ραμ και oc και την ίδια έκδοση(1.21) κάπου εκεί κοντά βρίσκονταν στις δοκιμές τους, την ίδια περίοδο.

Tester της προκοπής, σαν τον Artis π.χ., βάζουν και ένα βιντεάκι με system proof του hw που έχουν. Ο testing games είναι "φάντασμα". Δεν τον θυμάμαι ούτε σε σχόλια και ερωτήσεις να απαντά ποτέ.

Συνεχίστε λοιπόν να βασίζεστε στα αποτελέσματα ενός και μόνο ατόμου με μηδέν διαπιστευτήρια.

Eκτος τοπου και χρονου εισαι. Πριν 10 ποστ εγραψα οτι δεν βασιζομαι στα videos του testingames οποτε γιατι το επαναλαμβανεις? Δεν χρειαζομαι κανενος το video για να συμπερανω οτι ενας 4/8 ryzen >>> 4/4 intel, και δη με clock advantage. Τα νουμερα να βαλεις κατω ετσι βγαινουν.

Ακομα δεν απαντας γιατι σου ριχνει 30 frames ο spartan, και γιατι οταν εβαλα το original στον 8700k πηρα 15 frames. Θα με αναγκασεις να παω να ξαναγορασω 1600 για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ψευτης....ε ρε που μπλεξαμε

Δημοσ.

Δεν παίζω παιχνίδια όποτε δε μπορώ να μπω άμεσα στην κουβέντα για το ποιος τα έχει μεγαλύτερα τα ... fps. Αλλά μπορώ να καταθέσω την άποψή μου γιατί αγόρασα AMD. Είχα για αρκετά χρόνια Intel i7-2600K, ελαφρά overclocked στα 4.2 GHz (παραπάνω έκανε throttling λόγω μέτριου VRM στο motherboard), από το 2012 περίπου. Δεν έβρισκα κανένα λόγο να αναβαθμίσω στα νεότερα Intel. Περάσανε 5 διαφορετικές top cpus στην mainstream platform από Intel (3770K, 4770K, 4790K, 6700K και 7700K) και η βελτίωση που προσέφεραν ήταν αστεία. Και έρχεται η AMD και δίνει 8 πυρήνες σε παραπλήσια τιμή με τα 4πύρηνα της Intel και ταράζει τα νερά. Αν δεν υπήρχε ο Ryzen οι φίλοι της Intel δε θα έβλεπαν 6πύρηνο (ή 8πύρηνο που φημολογείται τώρα) στην mainstream platform στον αιώνα τον άπαντα. Γι' αυτό θα επιβραβεύσω την AMD και στην επόμενη αγορά, ακόμα κι αν ο 8πύρηνος της Intel είναι καλύτερος. Πρέπει η Intel να πάρει ένα μάθημα ότι δε μπορείς να κοροϊδεύεις τους πελάτες σου για χρόνια χωρίς να πληρώσεις το τίμημα.

• Like 18
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ναι, ασχετος gaming επιδοσεων η AMD απλα σαρωσε. Το προιον που εδωσε, στα λεφτα που το εδωσε και σε συγκριση με το τι υπηρχε εκεινη την περιοδο απο τον ανταγωνισμο εμοιαζε με εξωγηινη τεχνολογια. To πως μπορει καποιος να μην το παραδεχεται δεν μπορω να το καταλαβω. Τον ~Μάϊο του 2017 ο πιο κοντινος επεξεργαστης στον 1600 σε συνολικη ιπποδυναμη κοστιζε....650? Αντιστοιχα στον 1700 ποσο πηγαινε, 1000€? Και τωρα συζηταμε αν ετρεχα την 1.21 η την 1 και ημουνα 3 fps σε μια σκηνη του game με stock επεξεργαστη και κακες ram σε σχεση με εναν πιτα τσιτα 6600k...δειξτε λιγο ελεος.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, malakudi είπε

Δεν παίζω παιχνίδια όποτε δε μπορώ να μπω άμεσα στην κουβέντα για το ποιος τα έχει μεγαλύτερα τα ... fps. Αλλά μπορώ να καταθέσω την άποψή μου γιατί αγόρασα AMD. Είχα για αρκετά χρόνια Intel i7-2600K, ελαφρά overclocked στα 4.2 GHz (παραπάνω έκανε throttling λόγω μέτριου VRM στο motherboard), από το 2012 περίπου. Δεν έβρισκα κανένα λόγο να αναβαθμίσω στα νεότερα Intel. Περάσανε 5 διαφορετικές top cpus στην mainstream platform από Intel (3770K, 4770K, 4790K, 6700K και 7700K) και η βελτίωση που προσέφεραν ήταν αστεία. Και έρχεται η AMD και δίνει 8 πυρήνες σε παραπλήσια τιμή με τα 4πύρηνα της Intel και ταράζει τα νερά. Αν δεν υπήρχε ο Ryzen οι φίλοι της Intel δε θα έβλεπαν 6πύρηνο (ή 8πύρηνο που φημολογείται τώρα) στην mainstream platform στον αιώνα τον άπαντα. Γι' αυτό θα επιβραβεύσω την AMD και στην επόμενη αγορά, ακόμα κι αν ο 8πύρηνος της Intel είναι καλύτερος. Πρέπει η Intel να πάρει ένα μάθημα ότι δε μπορείς να κοροϊδεύεις τους πελάτες σου για χρόνια χωρίς να πληρώσεις το τίμημα.

Ήταν στα σχέδια της intel από πολύ πριν να πάει σε 6 cores/12 threads στη mainstream. Οχι όμως και σε 8/16 από τόσο νωρίς.

Δες εδώ: 

https://www.eteknix.com/intel-may-increase-mainstream-core-count-cannonlake/

Αναφορά σε κείμενο

Instead of a jump to 6 cores, the alleged Cannonlake SoC will feature up to 8 cores.

Άλλα σχέδια είχαν και με τα προβλήματα στα Fabs άλλα τους βγήκαν. Πρώτα θα τερμάτιζαν το ipc και τα ρολόγια και μετά θα πήγαιναν σε όλα τα άλλα.

Αυτό που λέω όπως βλέπεις είναι αντικειμενικό και επαληθεύσιμο, αλλά θα το γράψουν όλοι της παρατάξεως εκεί που ξέρουν.

Εσύ όμως γιατί θες ντε και καλά να βγαίνουν συνέχεια νέα μοντέλα; Σου αρέσει να απαξιώνεται γρήγορα το προϊόν σου και να πηγαίνεις συνέχεια ταμείο;

@strawman

Λες ό,τι θες, απαντάς σε ό,τι θες και επινοείς ό,τι θες(όπως την ανύπαρκτη κόπια στην έκδοση 1.0). Και επειδή είσαι με το σωστό στρατόπεδο παίρνεις συνέχεια likes, κύπελλα, μετάλλια ανδρείας και ό,τι άλλο έχει διαθέσιμο το insomnia.

Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση μαζί σου.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, pirmen56 said:

Ήταν στα σχέδια της intel από πολύ πριν να πάει σε 6 cores/12 threads στη mainstream. Οχι όμως και σε 8/16 από τόσο νωρίς.

Εσύ όμως γιατί θες ντε και καλά να βγαίνουν συνέχεια νέα μοντέλα; Σου αρέσει να απαξιώνεται γρήγορα το προϊόν σου και να πηγαίνεις συνέχεια ταμείο;

@strawman

Το οτι ηταν στα σχεδια της Intel να παει σε 6/12 δεν μας λεει ουτε ποτε θα τα εβγαζε στην αγορα ουτε σε τι τιμη. Ηταν στα πλανα της και το 6/6 unlocked στα 230 και 6/6 locked στα 150? Αληθεια τωρα το πιστευεις? Δεν επαιξε κανενα ρολο το οτι η AMD με 200€ επεξεργαστη επαιζε μπαλα στα χωραφια του 5820 / 5930 / 6800 / 6850k οι οποιοι κοστιζαν ΑΠΟ 500 εως 650? Να σου θυμισω οτι αυτα ηταν τα 6πυρηνα της οταν κυκλοφορησαν οι Ryzen ετσι? Τις τιμες τις ειχες δει? Ποσο σιγουρος εισαι οτι ενας 6πυρηνος / 12 thread στα 5 ghz δεν θα κοστιζε παρομοια μια 500αρα? 

Και ασχετα απο τα πλανα της Intel, η AMD χτυπησε πρωτη, και αυτο που εβγαλε την περιοδο που το εβγαλε, στην τιμη που το εβγαλε ηταν αποκαλυψη. Αν διαφωνεις φταινε τα Intel glasses φιλτατε.

Εγω οπως βλεπεις στηριζω αυτα που λεω με το πορτοφολι μου και οχι με posts σε ενα forum. Θεωρησα τον 1600 απιστευτο deal και τον αγορασα. Θεωρω αντιστοιχα τον 8700k επεξεργαστη - τερας για 144hz gaming με 1080ti και τον αγορασα και αυτον οταν απεκτησα την ti και 144hz monitor. Μαλιστα, το ειχα γραψει 1 και κατι χρονο πριν, οτι πλεον οι i7 (με την ελευση των ryzen) μονο γιαυτο αξιζουν. Και εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εγραψα, 1 χρονο πριν. Παρολαυτα συνεχιζεται εσυ και κανα 2 αλλοι γνωστοι / αγνωστοι αν μου λετε αλλα λεω και αλλα κανω (επειδη αγορασα 8700k), ενω εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ειχα γραψει. 

Επισης παρολο που συμφωνα με εσενα ειμαι το απολυτο AMD fanboy, ουκ ολιγες φορες εχω προτεινει Intel, σε φιλους / γνωστους, ακομα και σε ατομα εδω μεσα στο forum. Το οτι δεν εχεις γραψει ΠΟΤΕ εδω μεσα μιση καλη κουβεντα για τους Ryzen τα λεει ολα νομιζω. Παρακολουθωντας καποιος τα posts σου θα νομιζει οτι οι Ryzen ειναι χειροτεροι απο τους FX ξερω εγω. Το εχεις φτασει εντελως στα ακρα.

Το οτι απαξιωνεται το προιον σου δεν το καταλαβαινω. Τις ιδιες επιδοσεις εχει, δεν αλλαζει κατι. Μονο η τιμη του σαν μεταχεριισμενο θα πεσει, αλλα απτην αλλη αντιστοιχα μειωμενη θα ειναι και η τιμη του καινουργιου που θα παρεις, η τουλαχιστον θα ειναι αρκετα πιο γρηγορος. Ας πουμε ο 8700k απαξιωσε τους 4790k περισσοτερο απο οτι οι sky / kabylake, αλλα απτην αλλη παιρνεις και αρκετα καλυτερο επεξεργαστη  

PS1. Και επειδη ασχετος δεν εισαι, 2 ειναι οι ενναλακτικες. Η εισαι το μεγαλυτερο Intel fanboy στα χρονικα ή πληρωνεσαι απο την Intel. Πραγματικα δεν βρισκω αλλη εναλλακτικη να ριχνεις τοσο θαψιμο με τοσο cherrypicked επιχειρηματα. Δεν ειναι οτι γραφεις ανακριβειες, ειναι οτι ΠΑΝΤΑ ψαχνεις να βρεις την χειροτερη οπτικη γωνια για την AMD και την καλυτερη για την Ιntel. ΠΑΝΤΑ ομως. 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Το οτι ηταν στα σχεδια της Intel να παει σε 6/12 δεν μας λεει ουτε ποτε θα τα εβγαζε στην αγορα ουτε σε τι τιμη. Ηταν στα πλανα της και το 6/6 unlocked στα 230 και 6/6 locked στα 150? Αληθεια τωρα το πιστευεις? Δεν επαιξε κανενα ρολο το οτι η AMD με 200€ επεξεργαστη επαιζε μπαλα στα χωραφια του 5820 / 5930 / 6800 / 6850k οι οποιοι κοστιζαν ΑΠΟ 500 εως 650? Να σου θυμισω οτι αυτα ηταν τα 6πυρηνα της οταν κυκλοφορησαν οι Ryzen ετσι? Τις τιμες τις ειχες δει? Ποσο σιγουρος εισαι οτι ενας 6πυρηνος / 12 thread στα 5 ghz δεν θα κοστιζε παρομοια μια 500αρα? 

Για να απαξιώσεις τον 7700Κ και να δώσεις κίνητρο αναβάθμισης θα βγάλεις 6 core μοντέλο στην ίδια ή και λίγο ανώτερη τιμή. --> Κοινή λογική λιμενεργάτη χωρίς καν απολυτήριο δημοτικού.

Mainstream=προσιτές τιμές. Στο προνήπιο να τα πεις θα τα καταλάβουν. Αρκεί να μην έχουν υποστεί "κατήχηση".

υ.γ.: Έκανα στο προηγούμενο edit γιατί από λάθος το ποστάρισα ημιτελές.

2. Για τον χρόνο κυκλοφορίας μπορείς να καταλάβεις ότι το προγραμμάτιζαν για το ίδιο περίπου διάστημα με αυτό που τελικά κυκλοφόρησαν.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, pirmen56 said:

Για να απαξιώσεις τον 7700Κ και να δώσεις κίνητρο αναβάθμισης θα βγάλεις 6 core μοντέλο στην ίδια ή και λίγο ανώτερη τιμή. --> Κοινή λογική λιμενεργάτη χωρίς καν απολυτήριο δημοτικού.

Mainstream=προσιτές τιμές. Στο προνήπιο να τα πεις θα τα καταλάβουν. Αρκεί να μην έχουν υποστεί "κατήχηση".

υ.γ.: Έκανα στο προηγούμενο edit γιατί από λάθος το ποστάρισα ημιτελές.

2. Για τον χρόνο κυκλοφορίας μπορείς να καταλάβεις ότι το προγραμμάτιζαν για το ίδιο περίπου διάστημα με αυτό που τελικά κυκλοφόρησαν.

Δηλαδη ο 7600k δεν ηταν mainstream? 4/4 και κοστιζε 280€, εκει τι φαση? Τι κινητρο δωσανε για αναβαθμιση απο sandy / ivy / has / sky / kaby? Ξαφνικα οταν εβγαλε η AMD τους ryzen τους επιασε η μανουρα με το κινητρο για αναβαθμιση? Ρε μας τρολλαρις? 

Λες ό,τι θες, απαντάς σε ό,τι θες και επινοείς ό,τι θες(όπως την ανύπαρκτη κόπια στην έκδοση 1.0). Και επειδή είσαι με το σωστό στρατόπεδο παίρνεις συνέχεια likes, κύπελλα, μετάλλια ανδρείας και ό,τι άλλο έχει διαθέσιμο το insomnia.

Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση μαζί σου.

Δεν ειμαι με κανενα στρατοπεδο, αυτα που βλεπω γραφω. Λαθος μπορει να ειμαι, σε στρατοπεδο ομως δεν ειμαι. Αν περσυ τον Μαιο κυκλοφορουσε η Intel 6/12 στα 200€ τα ιδια θα εγραφα απτην αναποδη, trust me. Στην τελικη, δες την υπογραφη μου. Βλεπεις πουθενα οτιδηποτε AMD? Δηλαδη ποσο fanboy μπορει να ειμαι και να εχω 3 1080ti, μια 1080, και εναν Intel CPU? Ουτε καν για mining (που μαμανε) δεν πηρα Vega η 480 / 580, μας δουλευεις τωρα? Εδω και σε αναβαθμιση που θα κανω στον server της δουλειας Intel θα παρω. 

Τα κυπελλα και τα μεταλλια δεν με κανουν ουτε λαθος ουτε σωστο, οποτε μπορεις να τα αγνοησεις. 

Οσο για την εκδοση 1, σου εχω γραψει απο που την κατεβασα, μπορεις να πας να δοκιμασεις. Επισης σου εχω πει 13 φορες περιπου οτι με την μεταβαση απο αυτην στην original πηρα 15 fps στον 8700k στην σκηνη μπροστα στην πυλη. Επισης ο spartan που το ειχε απο τοτε original σου ριχνει 30 fps στο κεφαλι. Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι, οτι λεμε και οι 2 ψεμματα ε? Αν ανεβασω video που οντως ειμαι 15 fps μπροστα στην συγκεκριμενη σκηνη τι θα πεις? Θα παραδεχτεις οτι λες παρλαπιπες?

PS1. Δες και στο youtube. Τυπος με 1060 (!!), τον επεξεργαστη σε stock και 2133 μνημες (!!!) βγαζει παραπανω απο μενα στην σκηνη στην πυλη....ελαχιστα μεν, παραπανω ομως. Εγω παλι ετρεχα στα 3.6 με 2666 μνημες και 1080ti. Αν δεν εφταιγε το παιχνιδι τοτε τι αλλο μπορει να εφταιγε ρε τρισμεγιστε pirmen? 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, strawman είπε

Δηλαδη ο 7600k δεν ηταν mainstream? 4/4 και κοστιζε 280€, εκει τι φαση? Τι κινητρο δωσανε για αναβαθμιση απο sandy / ivy / has / sky / kaby? Ξαφνικα οταν εβγαλε η AMD τους ryzen τους επιασε η μανουρα με το κινητρο για αναβαθμιση? Ρε μας τρολλαρις? 

Εδώ έδινε τον 7350k 180 ευρώ. Σχεδόν στα ίδια λεφτά που είχα πάρει τον 2500k 5 χρόνια πριν!!!. Για να φτάσει ο pirmen και ο κάθε pirmen να τρολάρει στα επίπεδα που το κάνει η intel irl, έχει πολλά ψωμιά ακόμα.😁

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...